Community Status Updates
kelborn3 → croco~boy
Συγχωρεμενος αν και δεν θιχτηκα να σου πω ιδιαιτερα.Σιγα μην χαλασουμε την καρδια μας για το op ρε συ.Απλα σπαστηκα που το ποσταρες στο latest chapter.Ειναι κριμα να χαλαμε ενα ολοκληρο sub thread μονο και μονο για να την πουμε ο ενας στον αλλο.Καλη συνεχεια φιλε μου:riiight:.
Nov 10 2009 22:00
Tea-chan → Mad_Hatter
Α, όχι. Είναι από [url=http://zorm.deviantart.com/]εδώ[/url].
Μα δεν είναι απίστευτα win; Υπάρχει μια ακόμη, αλλά είναι spoiler για το OVA VII... από το νέο έτος, θα τη βάζω κι αυτήν! XD
Nov 10 2009 21:59
kelborn3 → Mad_Hatter
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μαρεσει που με υποστηριζεις στο οπ ρε.Εισαι μεγαλη φιρμα τελικα.Για αυτο σε λατρευω αγορι μου.Αλλη φορα ομως μην κα8εσαι να ασχολεισαι με ηλι8ιοτητες.Δεν χρειαζεσαι να χαλιεσαι για μερικους που 8ελουν να με flammaroun.Οπως και να το κανουμε πρεπει να μετρησουν το e penis τους
[IMG]http://www.ratemymotivational.com/motivationals/13893-FLAME_WARS-Kicking_it_old_school.jpg[/IMG]
Nov 10 2009 21:53
evaofadawn → LNEnja
ωωωωωω μωρ' τι μας λες? αποκλειστικά για μένα κ την εμπεριστατωμένη άποψη μου?!!! τότε λέω να 'ρθω!!!! εκτός.... αν τελευταία στιγμή αποφασίσω να βάψω τα νύχια μου.. κ καταλαβαίνεις, κάποια πράγματα είναι ιερά....:canthelp:
σοβαρά τώρα, θα γίνει συνάντηση στις 21, το σάββατο? είστε απίστευτοι όλοι! τι να πω!:blingeye2:
p.s. ποιον είπες γίδι, ρε μπάμια?:try:
Nov 10 2009 21:52
Nighteyes → Night Wizard Seal
Ίσως αν δεν τα παίρνεις τόσο σοβαρά τα sci fi στοιχεία.
Να σε δω αν το γυρίσει σε sci fi το Amatsuki τι θα κάνεις.:P
Φυσικά και το geass χάνει από το mecha όπως και απο άλλα που χρησιμοποιήθηκαν για fanservice. Το αστείο είναι ότι είναι παντελώς περιττό το mecha στοιχείο εκεί. Εκεί όντως το βάλανε για να τραβήξει κόσμο και ισχύει αυτό που είπες πριν για το φανταχτερό.
Nov 10 2009 21:47
Serestrum → iristella
[IMG]http://i.imagehost.org/0735/lolcat-funny-picture-found-pills-ate-eat.jpg[/IMG]
γρρρρρ...
Nov 10 2009 21:27
Night Wizard Seal → Nighteyes
Πάλι σε καταλαβαίνω.Το ρίβιους μου είπες να το δώ,αλλά λίγο που είδα πήγα να ξεράσω.Συγγνώμη για την έκφραση αλλά στο λέω ότι είναι το περιβάλλον πως να στο εξηγήσω ακόμα και το ρίβιους είχε από αυτό που δεν μου αρέσει.
Το cowboy το έχω ακούσει όντως ώς πολύ καλο άνιμε,αλλά μπορεί να το δώ όλο αλλά δεν θα το κρίνω σωστά για τους λόγους που σου είπα.
Είναι γενικώς το θέμα που δεν με κάνει απλά να βαριέμαι αλλά να σιχαίνομαι αυτό που βλέπω.Ξέρω τι λές με ζουμί αλλά για να το πάρω το ζουμί πρέπει κάτι να στίψω...
Αυτό δεν μου αρέσει το περιβάλλον γενικά τα πάντα όλα με αυτά.Το code geass είναι μην το σχολιάσω.Άντε να πάει στο διάβολο και να δώ κανά sci-fi αλλά mecha δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσω όχι απλά δεν μου αρέσουν αλλά πιστεύω(σθεναρά)ότι ρίχνουν και την ποιότητα του άνιμε,μάνγκα.
Αυτά είναι που και με 500 σφάιρες δεν βλέπω...
Keiki → °•πίΟu-πίΟu•°™
Τελειωμένη ειναι, άσε τι λένε, δεν έφτασα στο τέλος διαβάζοντας γιαπωνέζικα!
Mad_Hatter → Tea-chan
Καλα με πεθανε το HELLSING vs TWILIGHT:hahaha:.
Εσυ το εφιαξες?
Nov 10 2009 21:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Keiki
Ρε συ..αυτο το λινκ που μου δωσες λεει οτι δεν εχουν τελειωσει ακομα τη μεταφραση... Anyway ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!
Nov 10 2009 21:21
[quote]δεν την βρίσκω πάνω σε κάτι ατσαλένιο και ασημένιο ούτε σε κάτι φανταχτερό[/quote]Δεν είχα κάτι τέτοιο στο νου. Καμία σχέση όμως. Είχα στο νου την καταπληκτική σκηνοθεσία του Cowboy bepop ή το σενάριο-σφαλιάρα του Infinite Ryvius. Και πόσα άλλα που αν και διαδραματίζονται στο μέλλον ή στα άστρα, μόνο στην τεχνολογία δεν επικεντρώνουν. Ή ακόμα και να επικεντρώνει σ' αυτήν όμως σε επίπεδο ρεαλιστικό όπως τα διαστημόπλοια που υπάρχουν σήμερα, όπως στο planetes που δεν θα δεις ούτε ταχύτητες του φωτός ούτε τρελές εφευρέσεις. Όλα τους πάντως μόνο εντυπωσιακά σίδερα είναι που δεν δείχνουν. Μάλλον άχαρα και φθαρμένα είναι τα διαστημόπλοια των παραπάνω. Όπως είπα, αλλού είναι το ζουμί.
Και όντως μικρή μου άρεσαν όλα σε σχέση με sci fi, αλλά τώρα πια δεν με εντυπωσιάζουν τα εφε. Την υπόθεση κοιτάω, αν είναι καλά, ακόμα καλύτερα αλλά συνήθως ούτε που τα προσέχω. Για να καταλάβεις στο code geass που είχε πολλεεεεεές μάχες mecha εγώ χασμουριόμουν και ξέρω ότι αυτό γινόταν για fanservice των κολλημένων με την μπάλα. Κατα τ' άλλα δεν είχε τίποτα το sci fi. Ποιο μεγάλη σημασία-κλειδί παίζει το geass που είναι καθαρά fantasy στοιχείο και όσα το περιβάλλουν. Καλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σειρά που να μπλέκει sci-fi, fantasy, mecha, ecchi, romance, school και δεν θυμάμαι και τι άλλο. Τι μπάχαλο θεέ μου. Ένα πράγμα άξιζε: Ο πρωταγωνιστής και αυτό που ήθελε να πετύχει. Μέχρι κι εγώ υποκλίθηκα. [SIZE=1]Είμαι εκτός θέματος το ξέρω[/SIZE]:congrats:
Nov 10 2009 21:14
Night Wizard Seal → Nighteyes
Ξέρω τι θές να πείς.Δεν λέω είναι είναι το πιο σημαντικό, αλλά είναι ένας τρόπος για να συλλάβεις αυτό που θέλει να πει ο ποιητής:kakaka:.Και το είδος δεν είναι ακριβώς το περιτύλιγμα.Περιτύλιγμα θα έλεγα μία εικόνα πάνω σε αυτό.Όλα παίζουν τον ρόλο τους.
Όπως σου είχα ξαναπεί,γνωρίζω ότι υπάρχουν πραγματικά απίστευτα άνιμε αυτού του είδους,με πολύ ωραία μυνήματα αλλά αν πάω να το δώ θα το αδικήσω επειδή δεν μου αρέσει ο τρόπος που το δείχνει...Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Είναι ρε παιδάκι μου από τι είμαι φτιαγμένος.Πχ στην οικογένεια εγώ αυτό το είδος ακόμα και στις ταινίες,εγώ το μισώ.Όλες αυτές με εξωγήινους,διαστημόπλοια,ακτίνες λέιζερ,χ,ψ,σούπερ τεχνολογία και λοιπά ποτέ δεν με έλκυαν.(όχι ότι είμαι κατά της τεχνολογίας)(κατα κάπιον τρόπο:kakaka:)
Και να μεγαλώσω σε ηλικία πάλι το ίδιο θα είναι,αν δεν τα εκτιμήσεις μικρός τι θα αλλάξει;Είμαι τελείος κατά της άποψης"Έλα μωρέ τώρα είσαι μικρός όταν μεγαλώσει θα σ αρέσει"
Δεν λέω πάντα είναι καλές οι αλλαγές αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα αλλάξεις...:canthelp:
Και σου είπα κατανοώ ότι υπάρχουν απίστευτα "κομμάτια" αλλά εμένα με απωθούν για χίλιους δυό λόγους.Την ομορφιά δεν την βρίσκω πάνω σε κάτι ατσαλένιο και ασημένιο ούτε σε κάτι φανταχτερό και ευτυχώς τα γούστα μου τα έχω αναπτύξει μόνος μου.
Δεν το θεωρώ ωραίο να βλέπω κάτι "μέσα" από αυτό.
Πάρε παράδειγμα το seirei no moribito,μπορώ να πώ 1.000.234 λόγους πάνω στο γιατί μου αρέσει περισσότερο.:gotit:
Στα λέω όλα αυτά μιας και το έφερε η κουβέντα:gotit:.
Και όντως αυτά τα άνιμε,μάνγκα θα χαραμιζόντουσαν "σε εμένα" με όλη την σημασία της λέξης:kakaka:
Nov 10 2009 20:47
melkior → Keiki
Το Sword of a Stranger ειναι καλο γιατι μετα απο αυτο σιγουρα θα θελω να κατεβασω κατι παρομοιο.
Nov 10 2009 20:37
Είναι κάποιοι τίτλοι πάντως που είναι κρίμα να μην τους δεις. Τι σημασία έχει το είδος; Είναι απλά το περιτύλιγμα. Η υπόθεση μετράει. Δεν χάνω την ελπίδα μου, μπορεί κάποτε να δεις.:D
Nov 10 2009 20:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed