Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealNighteyes

Μα το κατάλαβα...εγώ σου λεώ ότι το seirei είναι τέλειο και ότι μου αρέσουν τρελά αυτού του είδους τα άνιμε.Και θα συνεχίσω και με την Εριν.:laugh: Τι να κάνουμε;Αφού δεν μου αρέσουν καθόλου (ειδικά τα μέχα,αυτά είναι τα χειρότερα, των χειρότερων ,ώ χειρότεραα).Πάντως ένα ξέρω δεν θα το ρίξω στα μαύρα:kakaka:.Και για την ερώτηση ποιός είναι πιο τυχερός δεν μπορώ να ξέρω(υποκειμενική ερώτηση :gotit:). Αλλά μπράβο σου που βλέπεις τα πάντα.Έχεις ευρείο πεδίο ως αναφορά τη συγκεκριμένη γνώση...Δεν έχεις τοίχο.Εγώ σε αντίθεση δεν κατέχω αυτήν την τιμή(mecha-sci-fi) :wallbash::kakaka:.
Nov 10 2009 20:26
Photo

Keiki → melkior

Χεχε, ένας γνωστός με ρώτησε πρόσφατα για τέτοιου είδους anime, και του πρότεινα το "Sword of a Stranger" και το "Seirei no Moribito". Εδώ και καιρό ήθελα να το ξαναδώ, και βλέπω κι εσένα να το ξεκινάς, ε δε θέλει και πολύ η πρίζα!
Nov 10 2009 20:21
Photo

Aldark → Johnyman

οπα , Γιαννάκης , εσυ εδώ αγόρι μου; Όλοι οι καμένοι εδώ μαζεφτήκαμε :P.
Nov 10 2009 20:21
Photo

Aldark → Being Of Darkness

οπα Γιαννάκης!!!
Nov 10 2009 20:20
Photo

Mad_HatterKenny

[QUOTE=melkior] Γιατι τοσος ντορος ρε παιδια που εστειλε μερικες friend invitation τοσο περιεργο ειναι :hmmm: [/QUOTE] oh yes! Ανοιξε η καρδια σου απο τη ξαφνικη δοση kaori yuki Λευτερη, και αρχισες να μοιραζεις Friend invites?:hahaha:
Nov 10 2009 20:14
Photo

melkior → Keiki

Για να πω την αληθεια me too συναδελφεεε:blingeye2:οι ποιο πολυ φιλοι μου ειναι η απο το λυκειο η απο τι γειτονια μου το κακο ειναι οτι εδω δεν εχει και πολλους που να εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα με μενα anyway. Εγω απλως το ονομα αναφερα πως σε πρίζωσα:oo: παντως πραγματι η σειρα τα σπαει και ναι η εκδοση που βλεπω ειναι απο AniKraze.
Nov 10 2009 20:08
Photo

melkior → Kenny

Γιατι τοσος ντορος ρε παιδια που εστειλε μερικες friend invitation τοσο περιεργο ειναι :hmmm:
Nov 10 2009 19:57
Photo

Kennymono

Μαρίαααααααααααααααααααααααααα! :nanana:
Nov 10 2009 19:51
Photo

melkior → Namida

[QUOTE]Ωχ δεν το πιστεύω! Ένας άνθρωπος που έχει δει το Yakitate!!! Faints...[/QUOTE] Μην λιποθυμήσεις αλλα το εχει δει και εγω,ειμαστε περισσοτεροι απο οτι νομιζεις:hahaha:
Nov 10 2009 19:47
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Για το Κemono no Souja Erin έλεγα. To Moribito το έχω δει εννοείται. Εγώ πάλι βλέπω τα πάντα. Who is the lucky one;:P
Nov 10 2009 19:35
Photo

kleidokrator → Lucy-Nyu

Μαζί μου έχω πάντα όλες τις φωτογραφίες σχετικά με το anime.gr :) Αν έχεις το winrar δοκίμασε να κάνεις recover αλλιώς περίμενε μέχρι την Πέμπτη.(Fnac 349 ΜΒ - Sakura 848 MB)
Nov 10 2009 19:21
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Κάτι θα ξέρει:hahaha:.Μα καλά πως δεν το είχα ανακαλύψει ένα τέτοιο διαμάντι πιο πρίν:bahhh::cry5:...Αν έχεις κανα άλλο "τέτοιο" να μου προτίνεις :wooi2:....:congrats:με ανοιχτές ανγκάλες. Εγώ είμαι του παλιού, τι sci-fi και παπαριές μου λές,this is tha shit(κλεμμένο από τον Dante:congrats:):hahaha:
Nov 10 2009 19:21
Photo

Nighteyes → Tenshi

Σου πάει. Αυτό που λένε εμμονή με την δουλειά.:P Ακόμα και στο forum χειρουργεία ονειρεύεσαι.:P Aν είναι για Σαβ μεσημερι γύρω στις 2-3 ή Κυρ γύρω στις 5, ΟΚ. Αν κανονίσεις πες μου όμως μια μέρα πριν να ξέρω. Μάλλον όχι, γιατί φοβάμαι.:hahaha:Το cosplay party ήταν λίγο αποτρεπτικό. Μάλλον είμαι πιο πολύ των μικρών συναντήσεων. Άσε που δεν θα την γλιτώσω με τις φωτογραφίες και θα δω την φάτσα μου καμιά μέρα στο internet και θα πάθω συγκοπή.:congrats:
Nov 10 2009 19:16
Photo

Wabbit

Aww Λυπάμαι πολύ Cassie-kun. Πάντως αν σε παρηγορεί αυτό, θα καταγράψω τα καθέκαστα για να τα έχεις για το αρχείο σου. Τουλάχιστον θα σε δούμε Δεκέμβριο.
Nov 10 2009 19:15
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Με έχει φάει ο Radagast γι' αυτό ήδη. Εννοείται πως θα το δω.:D
Nov 10 2009 19:08