Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → croco~boy

Όπως θες. Ότι χρειαστείς εδώ είμαι.:D
Nov 19 2009 21:25
Photo

croco~boy → Nighteyes

okie θα αφαιρεσω τα εμοτικον, οχι δεν χρειαζεται να βαλω τα αλλα που εγραφα πριν.Ty for ur help again ^^!
Nov 19 2009 21:07
Photo

Nighteyes → croco~boy

Τώρα είσαι εντάξει αν αφαιρέσεις το emoticon, γιατί αν προσέξεις ένα μέρος του βγαίνει πιο κάτω. Δεν ήθελες να γράψεις και τα άλλα που έλεγες; Δεν θέλεις να την μικρύνεις την εικόνα ώστε να τα βάλεις και εκείνα;
Nov 19 2009 20:53
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΞΑΝΑλλαξα σετ. Τουλ. αυτη τη ξερεις.:joyful: (Στο πα οτι θα σου δεινω αναφορα. Στο πα οτι την ειχες πατησει...:hehehe:)
Nov 19 2009 20:43
Photo

melkior → Keiki

Aρα ειμαστε εχθροι εγω δηλωμενος starwaras:hahaha:παντως το καινουργιο trek ηταν πολυ καλο το απολαυσα πραγματικα μιας και ειχα καιρο να δω τοσο καλη διαστημικη"ταινια. Απο αυτα που γραφεις μονο το Farscape δεν εχω δει καθως και τα ongoing περιμενω να μαζευτουν και μετα. Αληθεια το καινουργιο Stargate πως ειναι?καλο? για το Flashforward εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι λες. Lost βλεπεις επισης σου προτεινω να δεις το καινουργιο doctor who πολυ καλο.
Nov 19 2009 20:39
Photo

croco~boy → Nighteyes

Μα δεν μπορω να καταλαβω αν ξεπερναει το επιτρεπτο οριο...chekare το γ μενα <3 ty!!
Nov 19 2009 20:39
Photo

Nighteyes → croco~boy

Μπορείς να τα βάλεις μέσα σε spoiler tag αφού μικρύνεις την εικόνα Δεν το πρόσεξες που το λέει στους κανόνες;[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να την βάλετε κρύβοντας την μέσα σ' ένα spoiler tag. Έχετε υπόψην σας ότι το spoiler button έχει ύψος 20 pixels, οπότε αν θέλετε και εικόνα εκτός spoiler tag, φροντίστε να μην ξεπερνάει τα 230 pixels σε ύψος. [/B][/SIZE][/COLOR][/quote]Στην περίπτωση σου βέβαια αντί για 2η εικόνα μιλάμε για κείμενο. Το ίδιο κάνει. Και εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που λες. Δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιεί κι άλλος την ίδια εικόνα, αν και είναι λίγο χαζό γιατί μετά θα τον μπερδεύουν μαζί σου. Οπότε αν θες να κρατήσεις και τα 2, μίκρυνε λίγο την εικόνα στα 230px και βάλε μέσα σε spoiler το κείμενο ή γράψτο και χωρίς spoiler αλλά σε 2 σειρούλες με μικρότερη γραμματοσειρά(Νο 1). Στην 2η περίπτωση πρόσεξε επίσης να μην ξεφύγουν πέρα απο τα 700px μήκος(δες το με το μάτι αυτό σε σύγκριση με sig αλλων χρηστών).
Nov 19 2009 20:34
Photo

croco~boy → Nighteyes

Okie θα βγαλω τα γραμματα απο την signature αλλα αν καποιο μελος με κλεψει το avatar η signature ill pm you =)...thx γ την προειδοποιησει.
Nov 19 2009 20:15
Photo

Yo! Master → Nerethil

Λέω απλώς ένα "Hi!", τώρα που η Camus σε έκανε point out. :)
Nov 19 2009 19:41
Photo

Yo! Master → Marilou

Λέω απλώς ένα "Hi!", τώρα που η Camus σε έκανε point out. :)
Nov 19 2009 19:39
Photo

Nighteyes → croco~boy

Κάνε κάτι για την υπογραφή σου. Μαζί με τα γράμματα υπερβαίνει τα 250px ύψος. Πληροφορίες έχει [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]εδώ[/URL]. Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου.
Nov 19 2009 18:14
Photo

Melkor → Neuro

oute auto dne xreiasthke, to bolepsa alliws. anw, makria e? posa dineis?
Nov 19 2009 17:50
Photo

Neuro → Melkor

Aplos kane klik panw stin eikona re si XD megaliteri apo auto pou einai 1680x1050 den 8a gini distixos. Eferes tn katastrofh apapaaa ... makria apo ta dika mou thread min fane kai auta lock :P
Nov 19 2009 17:40
Photo

Neuro → Vegetasmate

Απλος εβαλα αλλη μια φορα το ιδιο layer απο πανω και εγινε ποιο σκουρα ... γενικος το αποτελεσμα ειναι καλιτερο ετσι πιστεβω...8α δεις τιν αρχικι οταν τα ανεβασω ;)
Nov 19 2009 17:34
Photo

Vegetasmate → Neuro

oro!!! eisai sigouros?? mou fanikan pio skoura guro guro apo oti einai stin pragmatikotita!!! lol!!!
Nov 19 2009 17:13