Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
Μπα...περισσότερο πιάνεται το θέλω-να-σφαξω-τον-ζορο-και-τον-αδερφούλη-μου.
Χμμμ δεν ξερω... ψιλοβαριέμαι μωρέ... :P
Nov 20 2009 02:24
Zoro → Dark_Venus
Ποια ένστικτα; Πιάνεται το μπαίνω στο anime.gr για να ακούσω καμπάνα γιατί παράτησα τα anime [SIZE=1](aka το one piece :p)[/SIZE] για ένστικτο; :orly: I sure do hope so! :hiding_something:
Κατά τ' άλλα... welcome back again! :P Θα μείνεις πιο πολύ αυτή τη φορά;
Nov 20 2009 02:22
Dark_Venus → Scorpion
[IMG]http://www.fadeeva.com/beasts/fadeeva-mice5.jpg[/IMG]
Επειδή όταν θα ξυπνήσω για να πάω στη σχολή εσυ θα σαι σχολείο στο λέω απο τώρα...όταν γυρίσω θα σε φάω! Ακου εγκεφαλικό!
Nov 20 2009 02:13
Zoro → Tsunade-sama
... time for Plan B then. :tensai:
:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2:
[IMG]http://i46.tinypic.com/1pxqop.jpg[/IMG]
:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :blingeye2:
... επίσης, δεν μου εξήγησες ακόμα τι έγινε με τον άλλο, που έβαλε πρώτος εικόνα μάλιστα... μήπως τον τρομοκράτησες τόσο και γι' αυτό δεν βλέπω άλλα vms του εδώ; :terror2:
(on another note, πως σου φάνηκε η Erza; :wis:)
Nov 20 2009 01:35
LNEnja → Zouhan
[FONT="Franklin Gothic Medium"]οοο ιιι καλά εε στο βούτηξα το psp και μην με είδατε...
Πραγματικά θέλω να μου τα δώσεις κάποτε να καώ κι εγώ σαν μυημένο παιδί (όοοταν με το καλό τα τερματίσεις εσύ πρώτα)
...Αλλά δεν νομίζω να γίνεται. :frozen:
Gahh~ εε τότε τί μου το λες για να κάθομαι να ζηλεύω? Υou meanie!! :run:
Μην τολμήσεις και τα ξεχάσεις να τα φέρεις το Σάββατο, θα σε γυρίσω πίσω να τα φέρεις!! :chigau:[/FONT]
Nov 20 2009 01:07
iristella → Tsunade-sama
Χαχαχα λέω αν το περιμένω από Taka γιατί με τους HorribleSubs δεν τα πάω καλά. Τότε όμως θα δείτε το epic αφιέρωμα στο Naruto latest episode. ¨Ενα post γεμάτο λυρισμό ποίηση, καλύτερο και από ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη.
Thanks για το request btw. Πως και δεν σε είχα κάνει τόσο καιρό? AAAh η αφηρημάδα μου με έχει φάει. xD
Nov 20 2009 00:47
Tsunade-sama → iristella
Ω ναι μα τον Τουτάτη κ μόνο αυτούς (άντε κ κάτι ξεχασμένους Uchihaδες για κλάσματα δευτερολέπτου)!
Τρέχα, τρέχα, τρέχα να το δεις κ έλα να μοιραστούμε μετά μια πορτοκαλάδα!...hic!
100% guarantee καλύτερο τελείωμα κ από την Πετρούλα! XD
Nov 20 2009 00:30
iristella → Tsunade-sama
[quote=Tsunade-sama;354259][CENTER][SIZE=4][COLOR=indigo]135-136 just...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=6][COLOR=#4b0082]PURE AWESOMENESS![/COLOR][/SIZE]
[FONT=Lucida Console][SIZE=2][COLOR=#000000]κ ναι, μόλις τελείωσα![/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Για να μην πάθετε αναιμία....
[IMG]http://i274.photobucket.com/albums/jj243/dulcetchick/OrangeJuice.jpg[/IMG]
Mια ευγενική προσφορά της Uchiha Supporters Association. (Αυτούς δεν δείχνει το διπλό?xD)
Nov 20 2009 00:21
Zoro → Robin-Chwan
Κι εγώ σου ξαναλέω ότι 2689 vms... 1-2 δεν κάνουν την διαφορά! :p
Now we are talking, σου ταιριάζει πολύ περισσότερο το Erza set και ακόμα περισσότερο ασορτί με το νέο χρώμα του προφίλ σου, gz! (βέβαια σαν αυτό με την Lucy πάλι κανένα :hehehe:)
Btw η σειρά αρχίζει και μου αρέσει όλο και πιο πολύ... ήδη το opening, που το είχα θάψει στην αρχή, τώρα μου αρέσει πολύ! :oo: Γύρω στις 7-10 Δεκεμβρίου τελειώνω εξετάσεις για φέτος και πιστεύω θα έχω αρκετό χρόνο να ασχοληθώ και με το manga... :drink:
Nov 19 2009 23:10
Night Wizard Seal → Kenny
Kenny-sama ありがとうございました。For all the help you gave me:nod:
Nov 19 2009 23:09
Night Wizard Seal → Anelis
Anelis-sama :)!!!!
Το άβαταρ σου είναι από μονονόκε αλλά παραμωρφομένο ;;;;;
Έχει πολύ πλάκα :)
Nov 19 2009 22:53
Nighteyes → anaktas
Γεια σου. Καταρχάς να σε καλωσορίσω στο forum.
Ήθελα απλά να σου πω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες όταν διάβασες τους κανόνες κατα την εγγραφή, ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum. Γι' αυτό διόρθωσε σε πρώτη ευκαιρία το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=354170#post354170"]1ο σου ποστ[/URL]. Θα πρόσεξες επίσης ότι το thread που άνοιξες το κλείδωσα, 1ον γιατί υπήρχε ήδη ίδιο θέμα και 2ον γιατί βρισκόταν σε λάθος subforum.
Είναι αρχή ακόμα οπότε λογικό να γίνονται τέτοια λάθη. Απλά στα λέω για να ξέρεις από δω και πέρα ώστε να μην τα επαναλάβεις.
Καλή διαμονή εύχομαι, απο δω και πέρα.:D
Nov 19 2009 21:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed