Community Status Updates
anny_yachiru_chan → MitHuNa
αχ ναι ρε συ! έπρεπε να το είχα καταλαβει απο την χαρακτηριστική φωνή σου!! τι χαζη που είμαι! :P
Nov 19 2009 00:05
Serestrum → Black Rock
μα πως τα καταφερνεις?
ναι το σετακι ειναι φοβερο. χωρις την βοηθεια σου δεν θα το ειχα φτιαξει ποτε. ναι.
Nov 18 2009 23:35
Black Rock → Serestrum
το ξέρω οτι γεννήθηκα τέλεια. Ωραίο σετάκι με την Black Rock Shooter!
Nov 18 2009 23:30
Black Rock → Serestrum
ε ναι,είμαι λίγο πονόψυχη με τα νευρικά μου κύταρρα και σου άφησα περισσότερα από όσα έπρεπε
Nov 18 2009 23:07
Zoro → Robin-Chwan
Χαχα spoilers μόνο στο OP έτρωγα, παλιά που δεν διάβαζα το manga... στο FT μόνο κάνα όνομα και γεγονός από το thread (αν και σπάνια), αλλά, μιας και είναι posts, δεν είχα δει εικόνες, οπότε δεν τον ήξερα εμφανισιακά! :p
Ντάξ, no prob... είχα πολύ περιέργεια να δω τον Gerrard και να μάθω πως λέγεται ο τύπος από το council, έπιασα δύο τρυγόνια με ένα σμπάρο! :P
Nov 18 2009 22:53
Black Rock → Serestrum
πω πω,είναι μια επική μάχη! Ας δανείσουμε τα μυαλά μας στην επιστήμη
Nov 18 2009 22:52
Robin-Chwan → Zoro
:OMG3:ΩΩΩΧ!!
Νομιζα πως ηξερες ηδη πως τον λενε μιας και μου εχεις πει οτι σποϊλεριαζεσαι απο μονος σου. Και αφου ειναι τοσο μικρο σποϊλερ ειμουν σχεδον σιγουρη οτι το ξερες....
Α και αυτη η αλλη ψυχη με προκαλουσε συνεχως, δεν φταιω εγω.... αλλα ακομα και τωρα που με τσιγλανε μερικα αλλα ατομα προσπαθω να το κοψω. (Ειμαι εξαρτημενη...:sadist:)
Nov 18 2009 22:41
MitHuNa → anny_yachiru_chan
χε χε χεε ποια αλλη σε φωναζει συνέχεια κ με σπαστικό τόνο στο ύψος της φωνης της ΜΑΚΑ ΜΑΚΑ ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
Nov 18 2009 22:35
Zoro → Robin-Chwan
OMFG! Έφαγα το πρώτο spoiler μου στην σειρά... καλά μου τα 'λεγε μια άλλη ψυχή! :OMG3:
Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές το όνομα του τύπου και είχα πολύ περιέργεια να τον δω εμφανισιακά, αλλά δεν περίμενα να είναι αυτός τελικά! Thx for spoilering! :P (well, όχι ότι με πειράζει τρομερά ευτυχώς, ειδικά για μικροπράγματα όπως εδώ... αλλά προσοχή από δω και πέρα! :roar:)
Nov 18 2009 22:31
Serestrum → Black Rock
αυτη η φραση με προκαλεσε...
[quote]ποιός είσαι εσύ που πατάς τα καθαρά και αθώα εδάφη μου?[/quote]
στην αρχη ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση για το αβαταρ σου... :hihi2:
ps. δεν ξερω ποιος ειναι ο εθνικος σταρ αλλα ο απολλων ειναι καλο κομματι...
Nov 18 2009 22:26
anny_yachiru_chan → MitHuNa
αστέρι είσαι! μου πήρε βέβαια λίγο χρόνο να καταλάβω ποια εισαι... :$
Nov 18 2009 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed