Community Status Updates
Ianus → Anelis
Γειά Ανέλες! θνξ τα μάλα για το σχόλιο σας, είναι ωραίος τρόπος ν'ανεβάζει κανείς το post count του.
Nov 20 2009 18:47
Phantom Duck
→
CardSakuRa
[COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.
[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT] [/B][/SIZE][/COLOR][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Απαγορεύονται τα διπλά accounts, πόσο μάλλον όταν το πρώτο έχει αποκλειστεί από το forum. Λυπάμαι.[/SIZE][/FONT]
Nov 20 2009 17:25
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Χρόνια πολλά ρε Δώρα να έχεις ότι επιθυμείς :).
Άντε και με το πτυχίο στο χέρι :hahaha:
Nov 20 2009 16:23
melkior → Keiki
:oo:Πως κι ετσι?
Το Lost πραγματι και εμενα μου την ειχε δωσει με ολα αυτα τα παλαβα που γινοταν ενω δυστηχως και ο 4 ηταν μια απ'τα ιδια ευτηχως ο 5 ηταν πολυ καλος και καπως εστρωσε,παντως δεν πιστευω οτι το τελος του θα δωσει ικανοποιητικη εξηγηση για ολα τα τρελα που συμβαινουν ενω και ο jj abrams εχει δειξη οτι δεν δινει παντα απαντησεις(Alias,m.i3,cloverfield)αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι καλο.
Το Fringe το βλεπω και εγω,μεχρι στιγμης(1 κυκλος)ηταν μετριος με μερικα καλα επ στο τελος ελπιζω η 2 σεζον να ειναι καλυτερη.
Για το Dr. Who συμφωνο αυτο ομως δεν το κανει λιγοτερο διασκεδαστικο.
Απο καινουργιες πραγματι επικρατει ξηρασια η πιο γνωστη που εχω ακουσει αλλα δυστηχως δεν την εχω δει ακομη ειναι το district 9.
Nov 20 2009 15:53
didimakia → Johnyman
ε μωρε δεν σε εχω δει στην πιατσα γι αυτο.. και τι ονομα ειναι αυτο ρε? XD
Nov 20 2009 15:42
Johnyman → didimakia
κι εγω εδω ειμαι.με στενοχωρεις.ο γιαννης απο οπ.γρ.κι ο γκριμμυ-lelouch ειναι δω
Nov 20 2009 15:40
kelborn3 → Tsunade-sama
Mα γινεται να μην το συγκρινω.Αναπηρος και ο ενας πρωταγωνιστης αναπηρος και ο αλλος.Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι εμο και γκαι και ο αλλος εμο και ηδονοβλεψιας(107 χρονια μλκ).Οσο ναναι ξερουν οι γυναικες πανω απο ολα:canthelp:
Nov 20 2009 14:52
Yo! Master → Nerethil
Good enough, good enough.
Όπως έλεγα & στην Camus τρέχω 3 μέρες τώρα να βρω μονωτικό φελιζόλ, αλλά που! Μία ακόμη προσπάθεια & αλλιώς γυρνάω & εγώ σε papier mache.
Πέρα από αυτά τα υπόλοιπα κομμάτια πιστεύω πως βαίνουν με καλύτερους ρυθμούς.
Nov 20 2009 13:58
Tsunade-sama → kelborn3
Σε παρακαλώ που με συγκρίνεις με τις λυσσάρες του Twilight!Tzizouz!
And all that from watching [B]Itachi[/B] fighting with his brother!Ο Sasuke μου προκάλεσε άλλες εκρήξεις...μην το ψάχνεις! hehehe
Nov 20 2009 11:51
Tsunade-sama → Zoro
Τον άλλον τον κατσάδιασα από...κοντά!Έχε χάρη που μου υποσχέθηκε να μου δώσει το Gantz σε DvD αλλιώς ούτε στα 10χλμ δεν θα ήθελα να τον δω :mador2:
Κ εντάξει μπορεί ο άλλος να σου έδωσε το παράδειγμα να βάλεις κ σύ τέτοια (pfff...)εικόνα αλλά αυτήν που βρήκες παλουκάρ' μου με έκανε να βγω από τα ρούχα μου!(τρόπος του λέγειν, μην χαίρεσαι :hihi2:)
Οκ, αυτό το γατί είναι uber kawaii κ δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτά τα ματάκια (nyaaaa~).
On the other news, η Erza τα έσπασε!Ω ναι, την βρίσκω άκρως συμπαθητική κ όμορφη, με την άγρια έννοια πάντα γιατι πιο όμορφη από την Mirajane δεν υπάρχει!:awww:
Κ για να μην το ξεχάσω...μην με ξανατρολλάρεις κακομοίρη μου για το One Piece θα σε κάνω κιμά από τα panchu!Ο Kel-chin μου είπε ότι ο Ace δεν έχει πεθάνει κ δεν πρόκειται να πεθάνει από αυτα που μου αποκάλυψε (Spoilercoffee ήπια εκείνη την μέρα...άστα!):hahaha:
Nov 20 2009 11:38
Tsunade-sama → iristella
Το ίδιο απόρησα κ γω γι'αυτό κ δεν έχασα χρόνο!
Περιμένω σεντονάρα!Ίσως από τα πολύ λίγα επεισόδια της σειράς που αξίζει να γράψεις πολλά!Μην κοιτάς εμένα...ο wild Itachi μου έφαγε την γλώσσα! :P
Nov 20 2009 11:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed