Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hellraider

ασδασδ
Nov 25 2009 14:27
Photo

Hellraider → Kenny

[quote]Θα το εκτιμούσα λίγο παραπάνω πάντως αν εκτός από meta ήταν και αυτοαναφορικό (δηλαδή να έχει και τον εαυτό του μέσα στο poll).[/quote]Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να χαθεί ο ανταγωνισμός από τη σίγουρη κυριαρχία του.:canthelp:
Nov 25 2009 13:55
Photo

SpirosK81 → Phantom Duck

Well spoken. Respect.
Nov 25 2009 13:55
Photo

Night Wizard Seal → CosplayerMary

Xaxaxa ohaio mary-chan.Είναι τιμή μας που σε έχουμε κοντά μας.Καλή...."Διαμονή"και ότι θες μπορείς να ρωτήσεις :)
Nov 25 2009 13:42
Photo

Nozomu → Erebos

Ναι ηταν τελειοοοο! *_* Vista εχω κ η sidebar ειναι 2 κομματια κ τα βρηκα εδω [URL]http://www.animetheme.com/animetheme.html[/URL] :)
Nov 25 2009 13:41
Photo

didimakia → GomuGomuNoBaka

ασε τις δικαιολογιες...:P
Nov 25 2009 12:07
Photo

GomuGomuNoBaka → didimakia

στέλνει email ωρε :/
Nov 25 2009 11:21
Photo

Vegetasmate → Zoro

ναι ναι ναι...παντα για το ιδιο ανιμε μιλαμε....ναι, ρε γαμωτο αυτο ειναι που με ξενερωνει.....καλα δεν ειπα ν απεσει κομητης και ν ασκοτωσει ολους τους πρωταγωνιστες..αλλα μερικοι θα μπορουσαν να ψωφισουν.....πχ, Λουτσι, Αρλονγκ, Παππους..κτλ κτλ.... ου να μου χαθεις!!!!!! μου δειχνεις τον ηλιθιο μπαμπουνιο........Οοοοοοοχι, ουτ εκαν μπαμπουινος!! Αν τον εβλεπε ο μπαμπουινος θα παθαινε πατατρακ!!!!!!! δεν γινεται ν αψωφισει το φιδι το κολοβο?? δεν αντεχω να τον βλεπω!!! ουτε και να τον ακουω!!! δν γινεται να πεσει ενας μετεωριτης πανω του κατα λαθος??? κατι να γινει τελος παντων!!!!!
Nov 25 2009 10:22
Photo

Zoro → Vegetasmate

... κάτσε, για one piece μιλάμε τώρα; Την ίδια σειρά με τους πειρατές έτσι; Μήπως τα μπέρδεψες λίγο; Εδώ και πυρηνική έκρηξη να γίνει θα επιβιώσει ακόμα και ο τελευταίος κομπάρσος, μου θες και έντερα απ' όξω! :P [SIZE=1](γι' αυτό που ψάχνεις σε παραπέμπω, εκ νέου, στο τρομερό Berserk :tensai:) [SIZE=2]Έλα κακίες για τον αυστραλοπίθηκο... υπάρχει πιο win [URL="http://www.youtube.com/watch?v=_6uqiSYs5Fk"]φωνή απ' αυτήν[/URL];;;[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] XD[/SIZE][/SIZE][SIZE=1] [/SIZE]
Nov 25 2009 09:10
Photo

Kenny → Serestrum

To ξέρω, φίλε... Έτσι είναι [U]αι[/U] γυναίκ[U]αι[/U]... όλο συκοφαντίες και κούφιες απειλές, και την κρίσιμη στιγμή... τίποτα. Αλλά εμείς τις αγαπάμε κι έτσι, σωστά; XD
Nov 25 2009 06:21
Photo

Adventurer → Black Rock

I'm counting on that :P
Nov 25 2009 06:18
Photo

Anelis → Yojimbo

thanx man!
Nov 25 2009 05:31
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

To είδα, το είδα το new moon! Αν και γενικά το είχα παρει με κακό μάτι το twilight, το new moon ήταν αρκετά καλό. Είχε τα παντα: τα μούτρα το καλεν, τους κοιλιακους του ινδιανου και radiohead soundtrack! Μια χαρα ειναι για να περασεις ενα απογευμα.
Nov 25 2009 03:24
Photo

Erebos → Nozomu

i see you liked Shigofumi! :D Να σε ρωτήσω κάτι για το desktop που πόσταρες? Έχεις Vista ή Windows 7? Την sidebar πού την βρήκες??
Nov 25 2009 03:07
Photo

Yojimbo → Anelis

LoL, thanks... Η σειρά είναι remake παλιάς σειράς την οποία δεν έχω δει. Το remake άρχισε πρόσφατα να προβάλετε, είναι πολύ δημοφιλές στην αμερική και έχει φτάσει στο τρίτο επεισόδιο αυτή τη στιγμή, αύριο/μεθαύριο βγαίνει το τέταρτο. Το πρώτο episode (pilot) ήταν καλό, όμως τα 2 επόμενα δεν προχώραγαν ιδιαίτερα το σενάριο και με απογοήτευσαν αρκετά. Προσωπικά δεν την βλέπω την σειρά να φτάνει ποτέ στα επίπεδα των κορυφαίων (με διαφορά για'μενα) σειρών sci-fi... battlestar galactica και 4400 (παρ'ολο που διακόπηκε η σειρά στην μέση άξιζε πολύ) , όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχετικά καλή watchable σειρά, δεν ξέρω, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνω.
Nov 25 2009 01:16