Community Status Updates
the_second_child → samurai_pizza_dora
Ela vre, mporw auto to sav/ko, pame gia na riksoume loling. /to opoio eriksa episis sto new moon, na pas na to deis. exei kati lulz stigmes.
Nov 25 2009 00:03
Vegetasmate → Zoro
λολ!!! αφου με ξερεις!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!! τελεια, ετσι ετσι, να γινει σφαγη!! να δω τα εντερα να πεταγονται και να πνιγουν τα θυματα!!!!! λολολολολολολολολολολολ!!!!
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! ο κιζαρου???? βρε αι απο δω χαμω! ακοινονητο!!!!! γιατι πρεπει να πηγαινω καποιον???? ειναι ολοι τους παρε τον εναν και βαρα τον αλλον!!!!!! αν πρεπει να διαλεξω καποιον, θα ελεγα την παγοκολωνα.......νομιζω......-_-!
Nov 24 2009 23:57
Black Kaiser → kelborn3
Γέρασα ρε συ. Τι να κάνω, δεν είμαι πια τόσο γρήγορος όσο ήμουνα νέος. ;p
Nov 24 2009 21:24
Nighteyes → croco~boy
Όποιον βλέπω και προσέξω ότι ξεφεύγει του το λέω για να μην βρεθεί χωρίς καθόλου υπογραφή στο τέλος. Αν έχεις κάποιον υπόψιν και θες στείλε μου pm.
Nov 24 2009 21:03
croco~boy → Nighteyes
okie θα βγαλω το σποιλερ ταγκ αλλα καποια αλλα ατομα εχουν ακομα μεγαλυτερες υπογραφες αλλα θα μου πεις ειναι αλλου παπα ευαγελιο, ευχαριστω γ την προειδοποιηση κ καλη συνεχεια!!!
Nov 24 2009 20:52
Nighteyes → MakeNoMistake
Ήθελα να σου πω ότι η υπογραφή σου υπερβαίνει τα 250px ύψος κατα πολύ (60px). Παρακαλώ ή μίκρυνε το ύψος των εικόνων ώστε σε σύνολο να είναι το ύψος τους το πολύ 250 px ή βάλε την μία απο τις 2 μέσα σε spoiler tag.
Nov 24 2009 20:42
Nighteyes → croco~boy
Eγώ είμαι πάλι. Κοίτα, ή θα μικρύνεις το ύψος της εικόνας σε 230 px ή θα αφαιρέσεις το spoiler tag. Όταν είχαμε ξαναμιλήσει η signature αποτελούταν από την εικόνα και δεξιά της η φράση που τώρα έβαλες μέσα στο tag. Τότε ήταν ΟΚ. Τώρα όχι.
Το πρόβλημα είναι το ύψος. Οτιδήποτε βάλεις κάτω/πάνω απο την εικόνα πιάνει χώρο που θα πρεπει να αφαιρέσεις απο το μέγεθος της εικόνας. Αν θες να γράψεις δίπλα στην εικόνα, επιτρέπεται αλλά όχι πέρα των 700px.
Nov 24 2009 19:39
Serestrum → Anelis
το σκυλακι στην υπογραφη σου με τρομαζει... ειδικα τα ματια του...
Nov 24 2009 19:26
Zoro → Vegetasmate
Κοίτα χαρά!! XD
Ναι ειδικά Law και Kidd ακόμα αναρωτιέμαι τι απέγιναν μετά το Shabondy... να τους έστειλε κι αυτούς κάπου ο Kuma; oO
Αυτή τη βδομάδα έχουμε και διπλό chapter αν είδες, double the fun! :orly: Πλάκα πλάκα, μιας και δεν πόσταρες στο thread, ποιον admiral πας πιο πολύ; [SIZE=1](έλα, το ξέρω ότι είναι ο Kizaru :hahaha:)[/SIZE]
Nov 24 2009 18:59
Vegetasmate → Zoro
omg!!!! τι εμαθα?? θα εχουμε και supernovas?? καλα....θα γινει της (μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ) το (μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ)!!!!!!!!
Nov 24 2009 18:51
Black Kaiser → Mad_Hatter
Tσκ, τσκ. Με πρόλαβες για ένα λεπτο. Νιώθω μια απογοήτευση...
Τι να κάνω. Θα το ξεπεράσω :P
Nov 24 2009 18:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed