Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → LNEnja

hallo again! check my sig, will ya? har har har Me synarpases me to 8eiko sou dwro, k eipa na timhsw thn apisteyth ayth kallitexnida! TA SPAEI! h zwh mou, vrhke to nohma pou ths eleipe!!!!
Nov 26 2009 02:26
Photo

Nozomu → Erebos

Κ εμενα το pc χρειαζεται ενα format (2 χρονια τον εχω κ δν του εχω κανει ουτε ενα, αναρωτιεμαι πως λειτουργει ακομα). Αλλα επειδη δν εχω ιδεα απο φορματ πρεπει να το παω στο μαγαζι... D:
Nov 26 2009 01:33
Photo

Erebos → Nozomu

You're welcome! :) Κανονικά είναι για τα 7, είναι μέσα στην ιαπωνική έκδοση, δεν ξέρω αν κάνει για τα Vista. Το σαβ/κο μάλλον θα κάνω format για να πάω από XP σε 7 :)
Nov 26 2009 01:14
Photo

Nozomu → Erebos

Kawaiiii:wooi2: Omochikaeriiiii:kill4u: Δν η3ερα οτι υπηρχε καν! Thnx mate!:riiight:
Nov 26 2009 00:56
Photo

legeon → princess serenity

προσοχή μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.εδω κόβουν κ...ς για κάτι τέτοια
Nov 25 2009 23:20
Photo

Zoro → Aldark

Α ναι, σαν να το θυμήθηκα τώρα! :P
Nov 25 2009 23:12
Photo

amelie-chan → noh

TANAKA-SAN where are you?XDDDDDD a re noh ,oti tha vgazame yaoi kai apo to vivlio twn iapwnikwn...eyge mas!!!he!he!
Nov 25 2009 23:11
Photo

amelie-chan → yatenstar

XD after noh and hikaruangel5 i discovered you too in anime.gr! oyasuminasai deni-kun!
Nov 25 2009 23:08
Photo

amelie-chan → HikariAngel5

hajimemashite!anata wa enpitsu des ka?XD epitelous synantiomaste kai mesw anime.gr!!! filia polla!!! oyasuminasai megu-chan!!!
Nov 25 2009 22:59
Photo

Black Kaiser → the_second_child

Δεν έχεις και άδικο. Την Κυριακή τους τελειώνουμε !! :D
Nov 25 2009 22:51
Photo

Vegetasmate → Zoro

lolololol!!!!! εεεε οχι και Σπανταμ!!! το ξεχεσες!!!! και στην τελικη σ ειπα οτοι προτειμω τον Ακαοτζι απο αντμιραλς.... τα ειδατα ποστς σου αλλα μου βγηκαν τα ματια με τις εικονιτσες...πολυ μικρες για μενα!!! λολ!!! θα περιμενω υπομονετικα να βγει σε φουλ σαιζ γαι να μην στραβωθω κιολας!!!!λολ
Nov 25 2009 22:43
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san, τελικα πηρα το Serpentwar Saga, καθως το βγαλανε σε καινουριες εκδοσεις, πολυ τσιλικες. Περιμενω να βγαλουν και το Riftwar Legacies και μετα να το αναλαβω. Νταξ, δεν τα λες ασχημα τα βιβλια ( μου θυμισε λιγο το Ταξιδιωτης στις Θαλασσες της Μοιρας το ολο σκηνικο του πρωτου βιβλιου), ισως μαλιστα οσο προχωραμε στρωνουν κιολας ( τωρα ειμαι στο 3ο), αλλα σιγουρα δεν το θεωρω και το καλυτερο εργο του Feist. το Magician δεν το φτανει με τιποτα, για να μην κανω λογο για το Empire Trilogy. Αναμφιβολα ομως, γουστος ειναι αυτος... XD Ριξε καμια ιδεα να διαβασω τα Χριστουγεννα, γτ δεν θα αντεξει το 4ο μεχρι τοτε. btw διαβασα το The Gathering Storm. συνεχιζει στο ιδιο υφος ευτυχως, και οι εξελιξεις ειναι αρκετα ενδαιφερουσες. ( μου πηρε 2 μερες να το διαβασω στο πισι, εχε το στο νου σου)
Nov 25 2009 21:52
Photo

Serestrum → iristella

ω, ελα τωρα... δλδ με δωρα μονο πειθεσαι εσυ?
Nov 25 2009 21:21
Photo

iristella → Serestrum

Δεν χρειάζομαι νέα δικιά μου θεωρία από την στιγμή που αρκεί και η παλιά. :P Και το "ασχολούμαι" δεν αρκεί. Try "worship" next time. ^w^ PS... Εγώ άλλη απόδειξη ζήτησα και ακόμη περιμένω........ :nosey:
Nov 25 2009 20:49
Photo

Aldark → Zoro

το χες γράψει σε ενα θρεντ , νομιζω με τους σισιμπουκαι.
Nov 25 2009 20:39