Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → redqueen

Το δράμα του το έχει και στα ενδιάμεσα αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό. Την πρώτη σεζόν μπορείς να την πεις μια μείξη που κλίνει περισσότερο προς την κωμωδία και στη δεύτερη σεζόν το αντίστροφο. Δες τα 4 πρώτα επεισόδια για να δεις αν θα καταφέρει να σε πείσει :ρ
Mar 27 2012 11:44
Photo

redqueen → Kai

αφου εχει γελιο τοτε ολα καλα!!:) ε λιγο δραμα στο τελος δν βλαπτει ετσι κι αλλιως αφου δν ειναι ολο!
Mar 27 2012 11:37
Photo

Mike The Great → mono

Και εγω μαζι σου ειμαι.Ουτε και εγω αφηνω κατι οατν ειμαι τοσο κοντα για το τελος.Αλλα περιμενα τουλαχιστον το 12ο για φιναλε να ηταν καλο.Γι'αυτο ρωταω. Οκ,με επεισες θα τα δω ολα.Θελω να δω μεχρι που το τραβανε. Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες σου!καλη σου μερα!!!!
Mar 27 2012 11:36
Photo

mono → Mike The Great

Αν αντέχεις δεστο όλο, 4 επεισοδιάκια μείνανε άλλωστε. Γενικά δυσκολεύομαι να αφήσω κάτι αν έχω φτάσει τόσο κονά στο τέλος. Ή μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια μέχρι και το 11ο επεισόδιο για να πάρεις μια περίληψη του τί γίνεται και να δεις κατευθείαν το τελευταίο :P Εγώ θα το έβλεπα όλο πάντως για να σχηματίσω δική μου άποψη αλλά αν δεν αντέχεις άλλο κανείς δεν θα σε κατηγορήσει XD
Mar 27 2012 11:28
Photo

Mike The Great → mono

Διαβασα το ποστ σου!Απο τι διαβασα το"Σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι"ειναι πολυ πιο καλο απο το Another! Τοτε εγω τι να κανω?Να το κοψω να το βλεπω να δω κατι αλλο?Ή να δω κατευθειαν το 12ο να τελιωνω?
Mar 27 2012 11:21
Photo

mono → Mike The Great

Μόλις το είδα. Εξηγεί τα πάντα οπότε μην ανησυχείς έχει τέλος. Απλά το κάνει με άθλιο τρόπο και ενίσχυσε την άποψη μου ότι αυτή η σειρά δεν αξίζει καθόλου.
Mar 27 2012 11:16
Photo

Mike The Great → mono

Σ'ευχαριστω για την συμβουλη,αλλα το κανω ηδη.Διαβαζω τις αποψεις σας για να αποκαταστυσω τα κενα μου. Τελευταιο επισοδιο ειναι.Δες το να παει στο.....!Ελπιζω τουλαχιστον οπως λες να ξεκαθαριζουν καπως τα πραγματα.Επισης συμφωνω μαζι σου οτι και εμενα με εχει απογοητευσει καμποσο.Μπορουσαν να το ειχαν κανει πολυ πιο καλο.
Mar 27 2012 11:02
Photo

Kai → redqueen

Χμμ... Όχι, ειδικά στην πρώτη σεζόν δεν θα δεις πολύ romance, άσε που έχει και αρκετή κωμωδία. Η δεύτερη σεζόν από ένα σημείο και μετά είναι πιο δραματική.
Mar 27 2012 10:43
Photo

redqueen → Kai

οκ το καβατζωσα ευχαριστω!!αν ομως ειναι πολυ σνιφ σνιφ και αγαπη θα πρεπει να εχω κι αντιστοιχη διαθεση αλλιως κατι τετοια πεφτουν πολυ βαρια~~~
Mar 27 2012 10:41
Photo

Kai → redqueen

:) Το Clannad βλέπω πως είναι love or hate it συνήθως αλλά δωσ' του μια ευκαιρία, δεν θα χάσεις και τίποτα. Είναι και δυο σεζόνς, θα έχεις να δεις μπόλικα επεισόδια :ρ
Mar 27 2012 09:37
Photo

redqueen → Kai

ευτυχως υπαρχει κι αυτο ... thanks για το info δν το εχω δει το Clannad...ισως ειναι καιρος να το δω !:)
Mar 27 2012 09:30
Photo

mono → Hanzo

I chuckled ~underground magazines and all~ Αν κάτι με ενοχλεί λιγάκι (γιατί πλέον έχω γίνει φαν και πιάνω τον εαυτό μου να τους συγχωρεί τα πάντα, κατόρθωμα της σειράς υποθέτω) είναι η παρουσίαση όσων δεν ανήκουν στον κύκλο των πρωταγωνιστών ως κάτι αντίστοιχων των σημερινών hipsters και νομίζω το κάνουν επίτηδες. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνουν για να εντείνουν την αίσθηση ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν τους τελευταίους δεινόσαυρους σε έναν κόσμο που αλλάζει άρδην γύρω τους και αυτοί δεν το παίρνουν καν χαμπάρι κλεισμένοι στα γραφεία τους και τους "τέλειους" γάμους τους ή το κάνει για να μας φανούν πιο συμπαθητικοί οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες. Όπως και να χει μου φαίνεται λίγο άδικο γιατί δεν ήταν όλοι όσοι έβγαιναν από τη νόρμα εκείνη τη δεκαετία pretentious white kids όπως δεν είναι και τώρα :/
Mar 27 2012 09:27
Photo

mono → Mike The Great

Χαχαχα Πάντως αν μπερδεύεσαι έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις στο thread, μπορείς να μπεις και να ρίξεις μια ματιά μέχρι το επεισόδιο που έχεις φτάσει. Τώρα μαζεύω και εγώ τα κουράγια μου να δω το τελευταίο επεισόδιο XD
Mar 27 2012 09:18
Photo

KaiKenny

:tensai: Just as planned
Mar 27 2012 08:07
Photo

Kai → GhostPrince

:kakaka: Με τον Sunohara μέρα, πώς να μην είναι;
Mar 27 2012 08:01