Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Hanzo

Ρε συ δεν ξέρω. Τον Lane μια στον συμπαθώ (εκεί που έκανε αναπαράσταση του ζου μπιζου μπιζου πέθανα), μια τον βρίσκω λίγο έως πολύ creepy. Εκεί με τη Dolores δηλαδή μου έκανε κάτι σε γλοιώδη παιδεραστή. Και μένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο για ένα κάρο λόγους αλλά κυρίως για τον fucked up γάμο του Don. Μετά από το passive agressive της σιχαμένης λίγο powerplay ήταν refreshing.
Mar 27 2012 15:03
Photo

Hanzo → mono

Ειχε γραψει ενας στο /tv/ χθες οτι υπηρχε οντως γνησιο underground κινημα τοτε στον τυπο,στην τεχνη και γενικοτερα. Σε αντιθεση με σημερα ξερω γω.Οκ προσωπικα αμφιβαλλω χωρις να μπορω να ξερω, αλλα ειχε πλακα η σκηνη. Που ειναι εξαφανισμενος ο Paul ρε! Σχετικα με αυτο που λες και για τους δυο λογους μαλλον δειξαν τη συγκεκριμενη σκηνη.Η αντιδραση της Trudy τελεια, σε φαση "μα τι ρε παιδια ολα καλα πανε στον κοσμο που το προβλημα?! : s " Το επεισοδιο μου αρεσε πολυ παντως. What is it with you people! You don't smile,you smirk. O Lane εξελισσεται σε best character καθως τον ειχαμε γνωρισει σαν εναν "σοβαρο",ντροπαλο Αγγλο και το περιβαλλον που πλεον βρισκεται τον μεταμορφωνει.Θα μπλεξει και με καμια μαφια τωρα.
Mar 27 2012 14:57
Photo

jiohnis → skasmos

Nahhh .. Έχουν πέσει μαθήματα και δεν έχω προλάβει να πολυασχοληθώ οπότε έχω φτιάξει μόνο 1 AMV τα Χριστούγεννα που είχα κάποιο χρόνο ( aka το 1ο μου AMV ) . Μόλις ξαναβρώ χρόνο θα ασχοληθώ περισσότερο . Btw , είδα και το νέο σου AMV με το Darker Than Black . Πολύ καλή ποιότητα και ωραίο editing , τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς ? PS. Link for the amv : [url=http://www.youtube.com/watch?v=tL5KWPTlyq8]AMV - Memories - YouTube[/url]
Mar 27 2012 14:47
Photo

OdyMonaxos → redqueen

[URL="http://www.wikihow.com/Swallow-a-Pill"]Για να τα καταπίνεις όλα και να γίνεις το καλύτερο λαρύγγι[/URL] :P
Mar 27 2012 14:20
Photo

KennyKai

You're not a true twitter, το post σου πιάνει και δεύτερη γραμμή.
Mar 27 2012 14:10
Photo

KennyKai

Είμαι ο μόνος που όταν βλέπει χρήστες που γράφουν [B]συνέχεια[/B] posts της μίας γραμμής (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε), νιώθει ότι οι... μπαταρίες του μυαλού τους δεν αντέχουν παραπάνω από μία γραμμή τη φορά; I blame Twitter and SMS.
Mar 27 2012 13:46
Photo

TristessaNight Wizard Seal

Πού ακριβώς στο τέλος;
Mar 27 2012 13:45
Photo

Night Wizard SealTristessa

Στο βίντεο που έβαλες, ξέρουμε για ποιον λέει στο τέλος; :P
Mar 27 2012 13:24
Photo

Radagast → Warchief

Τέλος πάντων. Δεν σε καταλαβαίνω πάντως, είδα 5-6 επεισόδια απ' το συγκεκριμένο και σχημάτισα μια γνώμη και την είπα. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να δω παραπάνω. Δεν είναι απλά ότι δε μου έβγαζε όσο γέλιο θα ήθελα η συγκεκριμένη σειρά, για μένα είχε κι άλλα προβλήματα και ναι ένα απ' αυτά είχε να κανει και με την σκηνοθεσία και το pacing. Ίσως απλά το όλο randomness χωρίς κεντρικό σενάριο, μου το έκανε ακόμα πιο αδιάφορο. Βλέπεις σε άλλες αντίστοιχες "Random" σειρές που μου άρεσαν (βλέπε arakawa,manga biyori, usavich ακόμα και gintama) είτε υπήρχε κάποιο κεντρικό concept ή σενάριο που σου κράταγε το ενδιαφέρον, είτε σε κέρδιζαν όλοι οι χαρακτήρες από μόνοι τους με τις γκάφες τους, είτε το pace ήταν τόσο γρήγορο που δε προλάβαινες να βαρεθείς με τίποτα. Είτε συνδυασμός όλων αυτών. Ε δεν συνέβη για μένα κάτι από αυτά εδώ. :P Κάπως έτσι το βλέπω. Ελπίζω τώρα να σε κατατόπισα καλύτερα στο γιατί δεν μου άρεσε όσο θα ήθελα. Γιατί αλίμονο, πάντα ψάχνω για κωμωδίες να γελάσω, (ποιος δεν θέλει να γελάει?) απλά ίσως είμαι πολύ απαιτητικός μερικές φορές στο humor/pacing που περιμένω να δω. (το ίδιο δύσκολος είμαι και στα live films μην νομίζεις, αν και εκεί είναι πολύ μεγαλύτερη η πληθώρα των genres και των επιλογών). Πάντως το άλλο που είπες περί κοριτσάκια αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς δεν πολυστέκει όταν κάθομαι και βλέπω σειρές όπως το madoka (και το κάθε madoka) και πραγματικά το ευχαριστιέμαι για ότι είναι. (Τη συγκεκριμένη σειρά την παραδέχτηκα παρότι δεν είναι στα είδη που λατρεύω συνήθως φαντάσου, κι όμως ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής) Αλλά πέρα κι απ' αυτό, εκτός του ότι τα γούστα ολονών μας διαφέρουν αρκετά ανάλογα με το τι έχουμε δει αλλά και το τι γουστάρουμε να βλέπουμε, σίγουρα ένας 30χρονος (τόσο είμαι πλέον δυστυχώς ούτε κατάλαβα πότε έφτασα) δεν θα κάτσει εύκολα να δει κάτι που δεν του αρέσει ή δεν τον τραβάει τόσο. Εκτός κι αν έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο και υπομονή. :P Depending on the genre and our tastes, our tolerance differs. ^^ Αυτό ισχύει εν μέρη για κάποιες σειρές που απλά δεν κάθομαι να χάσω καθόλου χρόνο για να δω (βλέπε ecchi/moe anime ή ύπερβολικά generic anime κτλπ) αλλά και πάλι δεν είναι κανόνας στα πάντα. Μια πισινή πάντα υπάρχει γιατί ευτυχώς μια στο τόσο όλο και κάτι καλό θα βγει, ακόμα και με στοιχεία ή σε genre, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα καθόμουν εύκολα να δω. Καλό είναι πάντα να ψάχνουμε για τέτοιες σειρές άσχετα απ' το γούστο μας, γιατί όλο και κάνα απρόβλεπτο διαμαντάκι θα παρουσιαστεί που και που. Για μένα π.χ φέτος ήταν το usagi drop και σε λιγότερο αλλά αξιοπρεπές βαθμό το musuko. Και να σκεφτείς πως ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερος φαν των slice of life. Κάτι τέτοιες σειρές σε κάνουν να αναθεωρείς.
Mar 27 2012 13:22
Photo

Casshern → Mad_Hatter

Διάβασα μέχρι το τωρινό chapter του Bleach, o νέος κακός φαίνεται ότι δεν μασάει πολλά και σαπίζει εύκολα, μέχρι και τους δικούς του στρατιώτες
Mar 27 2012 13:20
Photo

Night Wizard Seal → redqueen

Η τρελή θα είναι sex slave του Silva :P
Mar 27 2012 13:11
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Όχι, κανονικά πληροφορική έχω. Απλά δεν κάνουμε τίποτα και εγώ μπήκα στο αγαπημένο μου site, ξέρεις ότι δεν το αποχωρίζομαι. Λογικά θα μας αφήσει να φύγουμε νωρίτερα.
Mar 27 2012 12:10
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Άντε, πάρε puppy να χαρείς [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9OAW_bvDMJI[/youtube]
Mar 27 2012 12:08
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Τι έγινε; Έχουμε κενό και καθόμαστε αναγκαστικά ως το τέλος για πληροφορική; Kakaka~
Mar 27 2012 12:00
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Problem.jpg
Mar 27 2012 11:56