Community Status Updates
Mike The Great → Harukaze
Ναι.Στο Τει Πειραια,Τμημα λογιστικης.Στα 19 μπηκα,εχασα και ενα εξαμηνο.Ολα καλαΕλπιζω σε 1,5 χρονο να εχω τελειωσει.
Οκ θα το τσεκαρω και θα σου πω.Καλο σου Βραδυ!
Mar 26 2012 23:26
Kamen Tantei Zura → Kai
Gekidasa daze~
Αύριο τελευταίο επεισόδιο του Daily Lives :( :(
Mar 26 2012 23:23
redqueen → Harukaze
αχ μην μου λες τετοια !!! χεχε
οκ ονειρα γλυκα sensei!!! e ειδες μαθητρια!
Mar 26 2012 23:22
Mike The Great → mono
Συμφωνω μαζι σου οτι γινεται χειροτερο.
Εχω φτασει στο 8ο επισοδιο.Αν ειχε παραπανω απο 12 θα το ειχα παρατησει ηδη.Ειναι πολυ κουραστικο.Πολυ μπλα μπλα και αντι καπως να ξεκαθαριζει η υποθεση την μπλεκουν περισσοτερο.Καποια σημεια δεν τα εχω καταλαβει καν.Σου λεει 26 χρονια πριν,μετα 16 χρονια πριν 2 χρονια πριν κτλ.Εγω στην αρχη το ειχα παρει στα σοβαρα.Γιατι οταν διαβασα την υποθεση μου αρεσε αρκετα.
Τωρα πλεον εχουν μπλεξει τα μπουτια τους.Εγω θα προτιμουσα να εβρισκαν καποια στοιχεια(εννοω υλικα πραγματα που να συνδεουν την ιστορια)ή αφου το πηγαν ετσι να τους εδιναν πληροφοριες ξεχωριστα ανθρωποι και οχι καθε φορα να τους αραδιαζει ενα κατεβατο ο βιβλιοθηκαριος που επειδη ειναι παλιος στο σχολειο τα ξερει ολα.
Τουλαχιστον ειναι καλο το opening
Mar 26 2012 23:22
Harukaze → redqueen
χαιρομαι! μικρο μου βγαινω νωρις σήμερα γιατι εχω πολύ πρωινο ξυπνημα αυριο.
θα σου στειλω κατι καλο αυριο, ετοιμασου. ^^
Mar 26 2012 23:20
zoro77 → OdyMonaxos
οντως σε εκεινες τις φωτο ψιλοφερνουν λιγο xD Ευτυχως ομως για τον Λο που δεν εχει το ιδιο μυαλο με τον Κωστακη
Mar 26 2012 23:20
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Όχι, ίσως του ήταν καλή μια τέτοια εξοικείωση με την Ιαπωνική κουλτούρα. No anime will top them.
ΚΙΤΣ;;;; Ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Λη βαν Κλίφ ήδη τον κυνηγούν για τα λεφτά της επικήρυξης!!!
Mar 26 2012 23:16
Trivia Spitting Monster → OdyMonaxos
Σωστά! Μπα, αυτά τα έβρισκε πάντα κιτς. (Γιατί, θα πρότεινες το Trigun;)
Mar 26 2012 23:12
redqueen → Harukaze
Το εχω κανει ηδη μν μου ανησυχεις !!! τα αποτελεσματα θα δειξουν την αληθεια!!!
Mar 26 2012 23:12
OdyMonaxos → Trivia Spitting Monster
Λέω κυρίως για τα σπαγκέτι γουέστερν που δεν βλέπεις Ινδιάνο (που να τον βρουν στην Ιταλία :P ) Μερικές κορυφές είναι αντιγραφές ταινιών του Κουροσάβα.
Mar 26 2012 23:07
Kai → Kamen Tantei Zura
:laugh: Έπεσα πάνω στο σχόλιό σου για το παρακάτω υπέροχο δημιούργημα σήμερα ψάχνοντας για κάτι...
[spoiler]
[img]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/Zero-Raws-Saikano---12-DVD-1280x720-x264-AACmp4_snapshot_1207_20110418_111816.jpg[/img]
[QUOTE=Zura]Kai, δεν πας καλά. Είναι επιβεβαιωμένο πια.[/QUOTE]
[/spoiler]
...και γέλασα δυνατά.
Mar 26 2012 23:02
redqueen → Harukaze
ΒΕΒΑΙΑ θα σε φωναζω μαθημα θα κανουμε οχι χαβαλε(λεμε τωρα ) αλλιως κραταμε το senpai .. στα χερια σου τα αφηνω ολα!!!!
Mar 26 2012 22:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed