Community Status Updates
didimakia → Night Wizard Seal
αχ.. ο πατερας σου ή η μητερα σου ειναι βεροιωτης/βεροιωτισα?
Dec 07 2009 22:52
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Εγώ είμαι μικρούλης ακόμα.:hihi2:Είμαι μωράκι ^^.Πρώτη Λυκείου πηγαίνω,και μάλλον Τμήμα Ασιατικών Σπουδών το βλέπω.Από πάντα ήθελα να ασχοληθώ αλλά δεν υπήρχε τίποτα και τώρα θα γίνει το 2010 στην Κέρκυρα.
Αλλά οψόμεθα,θα δούμε :).
Πάντως θεατρολόγος και εγώ το σκεφτόμουν.Ωράια δουλειά :)
Dec 07 2009 22:49
Night Wizard Seal → Erisadesu
Ελίζα-τσάν,ποιές ταινίες κινέζικες θες να δείς;;;Βασικά έχω κατεβάσει πόσες ταινίες κινεζο/ιαπωνικές και θέλω και άλλες που δαμν δε χελ δεν τις βρίσκω αλλά για πες τους τίτλους.Να έχω τπτ να ασχολούμαι όχι τίποτα άλλο. :)
Dec 07 2009 22:47
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Βασικα ειναι μαθημα επιλογης. Αν ηταν υποχρεωτικο παω στοιχημα οτι το μισο τμημα θα τα ειχε παρατησει XD
Nah, δεν βγαινεις ηθοποιος απο την σχολη της Αθηνας, μονο θεατρολογος. Τεσπα. βλεπουμε Κινεζικες παραστασεις συχνα κατα τη διαρκεια του μαθηματος το οποιο ενω θα μπορουσε να εχει το διπλασιο ενδιαφερον, η καθηγητρια το κανει ελεεινα βαρετο..... XD
Μιας και μιλαμε για σχολες εσυ που εισαι? Αν εισαι καπου :p
Dec 07 2009 22:36
kelborn3 → Zoro
Oχι που θα αφηναμε τον κεννυ και καθε κεννυ να ερθει να μας την πει για το οπ.They think they can make our nakama cry....THIS IS ONE PIECE
[IMG]http://i234.photobucket.com/albums/ee21/yourlocalchef/luffy-madethemcry.jpg[/IMG]
Οσο το comment για το copy paste το αφηνω ασχολιαστο.Οταν εγραφα τα δικα μου η tsunade δεν ειχε μπει αλλο που επεσε το νετ μου και αναγκαστηκα να ποσταρω μετα απο αυτην.Οχι που θα αφηνα τον καθε ενα να τυραννει να με τις αποψεις του .WE LOVE OUR BLOODY PIRATES :burningbe3::burningbe3:
Dec 07 2009 22:25
Night Wizard Seal → didimakia
Πέστα,αλλά τότε ήμουν μικρός και δουλειά του μπαμπά βλέπεις...
Αλλα δεν βαριέσαι Βέροια είναι μόνο ΜΙΑ.:)
Dec 07 2009 22:14
Zoro → kelborn3
Άστα σύντροφε, :if: με το που μπήκα και είδα κι άλλα πόστου στο γιατί είμαστε ανώριμοι που μας αρέσει να συγκρίνουμε shonen σε shonen subforum και δεν καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει βάθος πίσω από τις ψωλ€ς τι να κάνω, είπα να μπω στην σειρά μου κι εγώ να σώσω τα χαμένα postu... αλλά ευτυχώς εσύ και η 3η sannin κάνατε ήδη την δουλειά :nod:, knew I could count on you [SIZE=1](όταν συμφωνούμε σε κάτι, that is :P)[/SIZE].
Dec 07 2009 22:05
Zoro → Tsunade-sama
Χεχ, τι να κάνουμε, αφού λέμε το 'χω! :P
... αλλά είναι και που ο Homer είναι ο ήρωας μου, srly (ok μετά τον Guts XD)... από τους λίγους που με ξεκαρδίζουν κάθε φορά με τις βλακείες τους... μπας και έβλεπες ποτέ simpsons;
Αν όχι στους συνιστώ για laugh therapy. :P
Dec 07 2009 21:54
kelborn3 → Tsunade-sama
Eχω κανει και μεγαλυτερα απλα δεν μπαινεις σε καταλληλα section για να δεις.Ειναι κυριως σε μανγκα chapter που δεν κοιτας.Αλλα σε ευχαριστω οπως και να εχει
Dec 07 2009 21:52
Tsunade-sama → Zoro
Με πέθανες πάλι με την επική pic σου...!!!:hahaha:Το όπλο με το όνομα "Margie"...all the money σου λέω!:hahaha:
Dec 07 2009 21:51
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://i45.tinypic.com/23mxa1h.jpg[/IMG]
Ένα τεράστιο τιτανομέγιστο ευχαριστώ για το πόστου σου! :nod: :nod:
Με το που μπήκα και είδα το θέμα reloaded ήμουν έτοιμος να απαντήσω κι εγώ... τι να κάνουμε, το φιλοσοφικό μήνυμα πίσω από ψωλ€ς και σκατά δεν το πιάνουμε, αλλά κάλυψες την απάντηση με post 1/4 του σεντονιού... εύγε, μου έσωσες γράψιμο (αν δεν συνεχιστεί η κουβέντα πάντα, [SIZE=1]που δεν το βλέπω[/SIZE]). :drink:
Πάω για kudos και στον copy sharingan perv-chin!
Dec 07 2009 21:41
Tsunade-sama → Zoro
Αυτός που σε αντιγράφει δεν είμαι εγώ αλλά ο Perv-chin.Το πρώτο σεντόνι-post που έκανε στο OP thread ήταν πιστή αντιγραφή των δικών σου σεντονιών...χωρίς το multi-quote βεβαίως βεβαίως!:hahaha:
Του αξίζουν συγχαρίκια πάντως!
Dec 07 2009 21:27
miko-chin → Tea-chan
:hahaha::hahaha::hahaha: που το ξετρύπωσες ρε αυτό?
καλά αυτός μοιάζει(δεν ξέρω αν είναι) τελείως πρεζόνι...
Dec 07 2009 21:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed