Community Status Updates
CosplayerMary → kantoros
Λοιπόν εγώ θα είμαι itachi και θα φέρω καμία 15 φίλους μαζί μου άμα μας βοηθήσουν και οι οικονομίες μας ! Πρόσεξα ότι είναι ακριβές οι στολές akatsuki
Dec 08 2009 22:31
kantoros → CosplayerMary
an kai den thelw na spoilarw, gia na me katalaveis, tha ntithw ishida apo bleach alla me ta sxolika rouxa, to poukamiso klp. meta pes me na se gnorisw kosmo
Dec 08 2009 22:22
Nighteyes → Melkor
That' s good to know. Ότι δεν γράφει καλά μόνο με σημειώσεις του Jordan.
Είχε δεν είχε πάντως έγινε διάσημος. Μπορεί να γινόταν και απο μόνος του αλλά πολύ αργότερα. Ωραία κίνηση του εκδοτικού οίκου που τον προώθησε έτσι και θα κερδίσει όσα έχασε με τον θάνατο του Jordan. Αφού το λες (και η Hobb) θα τον διαβάσω κάποια στιγμή, όταν αποφασίσω να πέσω πάλι στον λήθαργο των fantasy. Kαιρό έχω να το κάνω και ήθελα να κάνω και δίαιτα, οπότε μπορεί να ξεκινήσω νωρίτερα απ' ότι περίμενα. (Για κάποιον λόγο όταν με απορροφάει ένα βιβλίο μου κόβεται η όρεξη. Πολύ όμως. Με το WOT είχα χάσει 7 κιλά. Tα ξαναβαλα όμως μετά...)
Dec 08 2009 22:13
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Kefka is mad with the spoiler providers, however he is ok with the kouta-canade thing.
And no im not deleting you.
Dec 08 2009 21:36
Serestrum → Black Rock
[COLOR=Black]
Lee, Lee, Lee, Lee,
Lee Lee Lee Lee Lee Lee Lee Lee Lee,
We're talkin' fuckin' Lee.
I had a friend named Lee,
He cast a spell a spell on me.
If me and Lee and KG could be three,
Flyin' free Tenacious Lee,
Skinny-dippin' in a sea of Lee,
I'd propose on bended knee
To Lee Lee Lee, Lee Lee Lee,
Lee Lee,
Lee Lee Lee, Lee Lee Lee,
Lee Lee,
Le-Lut-Le-Le-Le-Lee Lee Lee,
Le-Lut-Le-Le-Le-Lee Lee,
If me, and Lee, and KG, (that's me)
Could be three, (could be three)
Plant a tree, (plant a tree)
Just for Lee, (just for Lee)
Just for Lee, (Lee)
Just for Lee!
Lee, Lee, Lee!
Leeee, Leeee, Leeee!
LEE!
[/COLOR]
Dec 08 2009 21:05
Night Wizard Seal → didimakia
Θα'ρθω,θα΄ρθω δεν μου γλυτώνει η βέροια φέτος.Μόλις κλείσουν τα σχολεία αμέσως παίρνω λεωφορίο και έρχομαι(πάντα έτσι κάνω :kakaka:).
Λίγες μερούλες ακόμα:blingeye2:
Dec 08 2009 18:08
didimakia → Night Wizard Seal
χεχε... που να την δεις τωρα στολισμενη χριστουγεννιατικα... αγγελουδια,δεντρα ενα παγοδρομιο στο ωρολοι που γινεται τις πουτανας...εξελιχθηκαμε...xD
Dec 08 2009 17:22
CosplayerMary → kantoros
Άμα δεν τύχει τπτ την Παρασκευή θα είμαι εκεί μαζί σας !
Crazy CospLayerMary wiLL be there !
Dec 08 2009 16:33
CosplayerMary → kantoros
Άμα δεν τύχει τπτ την Παρασκευή θα είμαι εκεί μαζί σας !
Crazy CospLayerMary wiLL be there !
Dec 08 2009 16:33
Night Wizard Seal → Erisadesu
Ευχαριστώ πάρα πολύ.Τον Πορφυρό Λόφο τον έχω και εγώ κατεβασμένο και το 1 και το 2 και περιμένω και εγώ να το δώ.Λογαριασμό στο lj έχω κάνει και έχω μπεί μόνο σε ένα σάιτ που το χρειάζεται άλλα δεν τα έχω βρεί όλα.
Όποια διεύθηνση μπορείς δώσε μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!
Dec 08 2009 16:24
Adventurer → Black Rock
Ουτε εδω καποιο νεο, και ληγει η διορια να παρει... ελπιζω αυριο να ειναι η τυχερη μας μερα :thatsit:
Dec 08 2009 15:55
TheChoSenOnE → Hat-tan
Ελα ρε τι κανεις!!!!Αν δεν με καταλαβες ειμαι το παιδι μου μιλουσαμε για DOTA-HON.Θα σου στειλω και e-mail σε private message...
Dec 08 2009 15:20
aboumonkey → Kenny
Κάνω post εδώ για να μη γεμίσουμε το thread και άλλο με αντιπαραθέσεις. :-) Και να σου απαντήσω σε ένα σημείο του post σου στο One Piece Γενική συζήτηση.
[QUOTE=Κenny]aboumonkey, όταν έχεις πρόβλημα με τις εκφράσεις μου, ζήτα το λόγο ευθέως από μένα σε παρακαλώ, και όχι από την iristella.[/QUOTE]
Aρχικά απάντησα στην iristella και εκέφρασα την αντίθεση μου στο ότι οι παραινέσεις γίναν σε ήπιο τόνο. Έχεις δίκιο όμως ουσιαστικά ήταν σα να ζητούσα από εκείνην το λόγο για πράγματα που έγραψές εσύ. Το κατάλαβα και για αυτό στο τελευταίο μου post έγραψα:
[QUOTE=myself]@Kenny σε πολλά συμφωνούμε αλλά δεν είναι τρόπος αυτός να εκφράζεσαι. Σκατά, ψωλές και χαρακτηρισμοί για όλους τους fans μίας σειράς που γίνονται με το υφάκι "είμαι ο δάσκαλος και είστε οι μαθητές μου" μόνο ένταση δημιουργούν.[/QUOTE]
Dec 08 2009 14:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed