Community Status Updates
iristella → Shihama-ru
Χεχε πριν λίγο το είδα και εγώ ότι τον καπάρωσες τον Akira. Συγχαρητήρια έτερη fur lover. xD
Βίον ανθόσπαρτον να ευχηθώ!
Και ναι όπως σημείωσε και η προλαλήσασα η Sig σου τα σπάει.
Dec 09 2009 03:28
amaya3 → Tea-chan
:hahaha::hahaha::hahaha: Αφού Edward is awesuuuum ρε! I'm sooooo in lurrrrrrrve with him! Φυσικά και είναι προτέρημα. [SIZE=4][B]*Le sigh*[/B][/SIZE]
Seriously, SB+ (rabid) Twishit fangirl=το χειρότερο είδος fangirl. The end.
Now, time for some epicness: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=t76YW7cTaHw"]Twilight Deleted Sex Scene
[/URL]
Dec 08 2009 23:45
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Πωωω..., εχεις δρομο ακομα :P Αρα θεωρητικη θα πας ε? Καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Παντως για να πας θεατρολογια πρεπει να σε ενδιαφερει το θεατρο, εγω κατα τυχη βρεθηκα εκει XD
Βλεπω οτι στα αγαπημενα σου ανιμε εχεις το D.Gray-Man, το εχεις τελειωσει? Εγω ακομη στο επεισοδιο 24 ειμαι XD
Dec 08 2009 23:39
Night Wizard Seal → Tenshi
Χαχαχαχαχαχαχαχα.Θεικά αυτά που έβαλες στην μαύρη Τρύπα.Που τα βρίκες ρε αλάνι ;
Θεός :)
Dec 08 2009 23:07
Tea-chan → Shihama-ru
Τιμή μου! :D
Ναι, με το που θα βγει, θα δεις update στο thread. *στρίβει μουστάκι*
Καλά ρύζια με το λυκάκι! Και πού'σαι... κατά την πανσέληνο είναι καλύτερος! XD
Dec 08 2009 22:48
CosplayerMary → Shikamaru
Hi και σε εσένα ! Εμμμ βασικά δεν κάνει τπτ ! Για να κάνω φίλους είμαι εδώ ....
Dec 08 2009 22:45
Shihama-ru → Tea-chan
Hey εισαι το 1ο private message μου!Welcome!:nod:
Την εικόνα την βρήκα εντελώς τυχαία στο deviantart( ή google pictures akira wolf guy κ τσουπ), κ φυσικά εγινε αυτόματα sig και wallpaper!
Χαχα!Thanks για την ενημέρωση σχετικά με τα chapters, τωρα δν χρειάζεται να τσεκάρω mangafox ημερισίως, θα περιμένω προβλεψή σου .........
btw δν ξέρω αν το πρόσεξες but it's official, Akira is mai husbando!:lovulovu::kakaka:(ckeck hasbano/waifo thread):hahaha::hahaha:
Dec 08 2009 22:41
CosplayerMary → kantoros
Επίσης ΑΜΑ καταφέρω να έρθω θέλω να μου γνωρίσεις άτομα απο 19-20 άμα γίνετε γιατί είμαι και λίγο μικρή οπότε .... ( βασικά δεν είμαι 13 αλλά 14 ! Όχι για να μην μπερδευομαστε )
Dec 08 2009 22:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed