Community Status Updates
The Tragic Prince → Mad_Hatter
[url]http://www.youtube.com/watch?v=OQNWkld0uoA[/url]
Dec 22 2009 02:18
amelie-chan → kleidokrator
hello!!!na se rwthsw poios einai o kwdikos gia na aposumpiesw ta arheia apo to christmas cosplay? ^_^
Dec 22 2009 02:12
Vegetasmate → Zoro
ahahahaa!!
Arigatooooo!!!!! Ημουν πολυ τυχερη που δεν επαθα πνευμονια εκεινη την μερα!!!!
Dec 21 2009 23:51
matassos → Night Wizard Seal
ela re 8a aneveis thesniki? an nai poses meres? epikoinonise amesa na sinanti8oume-pame gia kana kafe-prolaveis kana meeting- i kanonisoume me ta paidia tis kataskinwsis tpt
Dec 21 2009 23:27
Johnyman → Robin-Chwan
τι να κανουμε....εμεις τα μεγαλα αδερφια εχουμε προνομοια(...ετσι γραφετε?)
Dec 21 2009 23:27
Tenshi → Erisadesu
Σε ευχαριστω πολυ Λιζα μου!!! :D
Ευχομαι να περασεις πολυ καλα τις γιορτες!!!!!!!!!
Καλες γιορτες να χεις και να περνας καλα !!!!!!
Dec 21 2009 22:07
mono → Night Wizard Seal
You are most welcome :P Να τα κατοστήσεις λοιπόν...:gotit:
Thanx 4 the friend req ;)
Dec 21 2009 22:05
Yojimbo → Kenny
[quote=kenny]Neuro, αυτό που θα σου πω μάλλον θα σε σοκάρει, [B]αλλά κανείς δεν έχει δύο διαφορετικά μουσικά γούστα[/B] (ένα για όταν ακούει μουσική σε club/party, και ένα για οποιαδήποτε άλλη στιγμή). Είτε σε club/party είτε αλλού, ο καθένας θέλει πάντα να ακούει τη μουσική που του αρέσει, είτε προσφέρεται για χορό είτε όχι. Μπορεί άλλωστε να μη θέλει να χορέψει. Μπορεί απλά να θέλει να ακούσει το αγαπημένο του κομμάτι σε δυνατή ένταση, ενδεχομένως πίνοντας το αγαπημένο του ποτό, ενδεχομένως με παρέα.[/quote]
[B]Οχι[/B], αυτό που λες δεν ισχύει. Μπορεί να ισχύει για την πλειοψηφία του κόσμου αλλά όχι για όλους όπως λες εσύ. Αν κάποιος π.χ. είναι σοβαρός μουσικόφιλος τότε σίγουρα θα του αρέσουν πολλά διαφορετικά μουσικά είδη και προφανώς θα διαλέγει ποιό θα προτιμήσει όταν θα βγει έξω χωρίς να είναι απαραίτητο οτι αυτό θα είναι το αγαπημένο του. ΚΑΙ με την ίδια λογική το mood πολλές φορές αλλάζει αναλόγως με την μουσική, δηλαδή μπορεί π.χ. εγώ σπίτι μου να ακούω περισσότερο jazz η επηρεασμένες απο jazz μουσικές γιατί θέλω κατι που να με χαλαρώνει, αλλά όταν βγαίνω έξω δεν ισχύει το ίδιο.
Anyway, δεν ζητάω να επαναφέρεις το θέμα του neuro γιατί και'γω πιστεύω πως ήταν άσκοπο ως τόπικ, όμως αμφιβάλω αν ήταν άσκοπο για τους λόγους που μας έγραψες εσύ.
Dec 21 2009 21:58
Robin-Chwan → Zoro
Xμμ, ναι ενα δικιο το εχεις. Η ταινια ηταν fail και μαλιστα σε σχεση με το βιβλιο ηταν epin fail (Γιατι νομιζεις δεν εκαναν κι αλλη ταινια. Το εκαναν τοσο [s] σκατα [/s] αχταρμα που δεν μπορουσε να συνεχιστει). Αμα τυχει και το διαβασεις να ξερεις η Arya ειναι ΘΕΑ!!! Δεν μου εχει αρεσει αλλος χαρακτηρας τοσο πολυ ουτε σε ανιμ, ουτε σε αλλο βιβλιο τοσο πολυ. Ο χαρακτηρας, το στυλ, οι αντιδρασεις της.......σε πορωνει απ ολες τις αποψεις. (δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ειναι η αγαπημενη μου εκει μεσα (και ενας απο τους κυριους λογους που τελειωσα σε 1,5 μερα το 20 βιβλιο και αρχισα ηδη το 3ο. :P)) Τεσπα στο προεινω!!!
Dec 21 2009 20:19
Zoro → GkLoc
Χεχ, τα fillers ξεκίνησαν με καλή ιδέα έχω να παραδεχτώ... να σκεφτείς ότι αρχικά νόμιζα ήταν canon, μιας και η ιδέα με το Sanbi μου φαινόταν πολύ καλή για filler, αλλά, όπως όλα τα πράγματα που ξεχειλώνονται, κατέληξαν 20κατι άσκοπα επεισόδια... και φυσικά ακόμη και η θεογκόμενα Guren, που ήταν και αρκετά καλή για κακός, μάντεψε τι καταλήγει στο τέλος :S (οκ μικρό spoiler, αλλά srsly δεν νομίζω πως χάνεις κάτι, ήταν ψιλοπροβλέψιμο XD).
ΛοΛ, ώστε κάπνισε στο manga ο Shikamaru (διαβάζω το manga αυτή την περίοδο και έχω βρει αρκετές διαφορές με το anime, ειδικά στο pacing, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί)... να τι εννοούσε ο roriconfan με το smokescreen του Shikamaru στο link που σου έδωσα... και δεν το 'χα πιάσει! :P
Ναι GTO με πίεζε πολύ να το ξεκινήσω ο Radagast, μιας και παρ' ότι δεν πάει τα shonen αυτό μου 'πε είναι πολύ καλό, αλλά θα μένει στο ράφι atm, έχω άλλα προς το παρόν. :hot:
All hail OP, άντε να βγουν τα νέα spoilers και η ταινία subbed! :respect:
Dec 21 2009 20:11
Zoro → Vegetasmate
[B]*back from the dead*[/B]
Είδα pics και πραγματικά έχω να πω ότι έμεινα άφωνος από το ομαδικό OP cosplay, gz. :congrats: Όσες pics είχα δει από προηγούμενες συγκεντρώσεις ή είχαν lack από OP cos (damn, όλοι naruto παίρνανε :roar:) ή ήταν έτσι κι έτσι δουλειές συνήθως. Αυτό όμως τα άλλαξε όλα, απίθανη δουλειά και κρίμα που δεν μπορούσα να έρθω! :respect:
Ειδικά Garp, Chopper, Boa, Ace, Roger, Buggy, Robin, Kuzan [SIZE=1](α, και Kalifa XD)[/SIZE] μου φάνηκαν πολύ καλές δουλειές, true στο κλίμα των χαρακτήρων... άντε και στο επόμενο!! :drink:
Dec 21 2009 19:58
Night Wizard Seal → mono
:hahaha:.Mono-chan,i am honored....:P
Κάνουμε το καταδύναμην :hahaha:.
Dec 21 2009 19:50
Zoro → FireFistAce
Ace-kun, been a long long while indd! :P
Κι εγώ αναρωτήθηκα που εξαφανίστηκες... από Ιούλιο έχουμε να τα πούμε! :hahaha:
Ναι στο μεταξύ έγιναν διάφορα, μεταξύ των οποίων είδα και όλο το Naruto (σύντομα θα περάσω και σε Bleach) και έγινα αρκετά φαν του, αν και δεν με τρέλανε όσο το One Piece σαν σύνολο, ειδικά τελευταία... παρακολουθείς τα manga και των 2 κι εσύ; Συμφωνείς; ;p
Πάντως αν κάτι το λάτρεψα στο Naruto ήταν οι Akatsuki, το One Piece δεν έχει πάνω από 5 και κάτι πολύ cool κακούς (επαναλαμβάνω, [B]πολύ[/B] και [B]κακούς[/B] :P), ενώ οι Akatsuki μου άρεσαν όλοι όλοι, είχαν ωραίες ιστορίες, δυνάμεις, ατμόσφαιρα κλπ... faves Itachi, Pein, Hidan, Orochimaru και Konan. Επίσης η σειρά ήταν καλή έως πολύ καλή στην αρχή έως και τον θάνατο του Itachi, από κει και πέρα όμως σαν να έχασε ένα καλό μέρος της φάσης της και δεν με πολυκαίει τι γίνεται πια, ενώ στο OP κάθε βδομάδα I want more!
Τι έγινες πάντως και εξαφανίστηκες τόσον καιρό; Σε κρατούσαν στο marineford; XD
Dec 21 2009 19:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed