Jump to content

Community Status Updates

Photo

VampireGirlization → ssj2sanji

τιποτα!!!!
Dec 22 2009 19:23
Photo

Night Wizard Seal → Ash_Pokemaster

Φίλε μου είναι κυρίως γούστα, γιατί η Τάρια και να μην σου αρέσει δεν μπορείς να πείς ότι δεν έχει φωνή.Έχει φωνάρα, αλλά σε πολλούς δεν αρέσει.(και μην την συγκρίνουμε με την Ανέτ γιατί θα πάω να πέσω από το 7ο όροφο που δεν έχει η πολυκατοικία μου :P). Αλλά από την πιο ατμοσφαιρική πήγες σε σχετικά πιο different volumes music.
Dec 22 2009 18:25
Photo

kleidokrator → amelie-chan

Christmas Cosplay party 18 Δεκεμβρίου @ [b]mad[/b] (by Akai Panda)
Dec 22 2009 17:41
Photo

FireFistAce → Zoro

Το Serei no Moribito το ειχα δει το περασμενο Πασχα, εσυ μου το ειχες προτεινει. Ωραια σειρα ηταν αν και στην αρχη ημουν ετοιμος να τα παρατησω τελικα το ειδα και μου αρεσε. Το Monster ηθελα να το δω γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια στο forum γι αθτο. Και θα τσεκαρω και τα αλλα που μου ειπες γιατι δεν τα ειχα ξανακουσει. Thanks!!! Εννοειτε φιλε μου οτι συνεχιζω το Berserk. Αλλα παλι ο Kentaro το αφησε εδω και ποσο καιρο περιμενω να βγει το τευχος 310 να δουμε λιγο Gutts in action, γιατι στα επισοδεια με τον Griffith το βαρεθηκα λιγο, δεν λεω ωραια ηταν που ειδαμε τισ δυναμεις του και τον κοσμο που δημιουργησε αλλα αλλο τωρα να βλεπεις τον Gutts να βγαινει εκτος οριων και να σφαζει, ειναι πιο βιαιος οσο να ναι και η βια τραβαει. Εχεις δικιο για το τωρα πρπει να βαλω καινουργιο sign. Θα βρω καμια ατακα του να βαλω απο τα περι θεου που λεει.
Dec 22 2009 16:51
Photo

Kenny → Pirate Luffy

[url]http://www.bakabt.com/147724-ghost-in-the-shell-hdtv-720p-h264-dts-psnr.html[/url]
Dec 22 2009 16:38
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ακούς εκεί Boa Most Hated Character! :roar: Μέσα σε τόσα ρεμάλια! :smokingg: Δες [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτό[/URL] μπας και σε προσηλυτίσει στην τελειότητα της hebihime-sama, είναι η βίβλος της... :P Ο τύπος το έχει φιλοσοφήσει το θέμα και είχε ακόμη και σχολιάσει αρνητικά (τα παράπονά σου σε αυτόν, I'm just the messenger :p) όσους δεν την πάνε! Αν βαριέσαι (γιατί όντως είναι μεγάλο), δες τουλάχιστον το τέρμα τέρμα κάτω spoiler... είναι ένα fanfic story βασισμένο σε εικόνες του anime μεταξύ Luffy-Boa, και τα σπάει! :hahaha: Όσο για DoFla, I thought you were into yaoi... πως και ροζ τύπος δεν λέει τώρα; :orly:
Dec 22 2009 16:08
Photo

Ash_Pokemaster → Night Wizard Seal

Πλέον δεν μου αρέσει τόσο η Symphonic Metal. Προτιμώ περισσότερο κάτι σε Rock, Alt. Rock και λοιπά. Βέβαια με τις τωρινές προτιμίσεις μου δεν μπορώ να πω ότι συχένομαι το τελευταίο του Album. Όσα τραγουδάει όμως η Tarja απλά δεν ακούγοντε. :P
Dec 22 2009 14:40
Photo

matassos → Night Wizard Seal

eleossssssssssssss!
Dec 22 2009 14:20
Photo

Night Wizard Seal → matassos

Βέροια θα πάω δεν θα πάω Θεσσαλονίκη Τάσε :hahaha:
Dec 22 2009 14:07
Photo

Night Wizard Sealmono

Τίποτα όπως είπα και πρίν τιμή μου :wooi2:.Να έχεις καλές γιορτές και να περάσεις τα Χριστούγεννα σου χάρμα :)
Dec 22 2009 14:06
Photo

Night Wizard Seal → Ash_Pokemaster

Δλδ τώρα δεν ακούς ;;;;Γιατί κακέ άνθρωπε ;;;;
Dec 22 2009 14:05
Photo

endless_inspiration → VampireGirlization

διάβασέ το είναι καλύτερο....
Dec 22 2009 13:44
Photo

Zoro → FireFistAce

Χεχ, ωραίο avatar, επίκαιρο! :P Άλλαξε και sig μόνο, να είναι ασορτί! Μμμ, τελευταία δεν είχα πολύ χρόνο για νέες σειρές δυστυχώς, αλλά μερικές που έχω να σου προτείνω είναι Seirei no Moribito (τέλειο fantasy seinen, χωρίς να μπεμπεκίζει και να γίνεται παιδικό πουθενά, έχει και λίγες αλλά πολύ καλές μάχες και solid story), Monster (πολύ αληθοφανές seinen, spooky, ατμοσφαιρικό, με μόνο μειονέκτημα ότι είναι 74 επεισόδια), Speedgrapher (πιο χαλαρό seinen, με υπερδυνάμεις και σχετικά, αλλά ωραίο σαν σύνολο και ιστορία) και Terra E (αυτό δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, είναι space opera, αλλά με πολύ καλές μάχες, ανατροπές και μουσική). :) Btw Berserk το συνέχισες; Που έχεις μείνει;
Dec 22 2009 13:44
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/11/funny-pictures-cat-is-hiding-a-body.jpg[/IMG]
Dec 22 2009 13:38
Photo

Serestrum → mono

:wooi2: and you you youuuuuuu~~~
Dec 22 2009 13:35