Community Status Updates
SpirosK81 → Wabbit
Μερικές φορές είσαι [I]αηδιαστικά [/I]μετριόφρων! :) Αφού ήταν ΠΟΛΥ πιστό!!!
Dec 21 2009 10:55
mono → melkior
Καλημέρα^^ Το παράξενο της ημέρας, δεν είμαι άρρωστη (περίεργο ε?)
Πετάχτηκα λοιπόν γιατί διάβασα το ποστ σου στην ανακοίνωση για την εκπομπή στο ραδιόφωνο :P Που λες το 2006 για κάποιους μήνες υπήρχε κάθε μέρα εκπομπή για ανιμε σε ιντερνετικό ραδιόφωνο που την έκαναν κάποια παιδιά από το φόρουμ και κάποια στιγμή είχε γίνει και προσπάθεια να στήσουν ραδιόφωνο του φόρουμ σε ξεχωριστό server XD
edit : Και εσύ Stephen King fan? Έτσι να μαζευόμαστε :Blissfull: Μήπως να κάνω κανα social group? :P
Dec 21 2009 08:29
zade → Anelis
Επιτέλους τα κατάφερα.Βρήκα το σενάριο για το π΄ρωτο μου horror comic.Την επόμενη φορά που σε βλέπω στο msn θα σου πω .Νομίζω πως είναι πρωτότυπο .Και ναι έχει μέσα ζόμπι και μούμιες και βρυκόλακες.
Dec 21 2009 01:07
Robin-Chwan
Ααα, σημερα ξεχαστηκα. Λοιπον 5 μερες για τα Χριστουγεννα. (Να παρει ανοιξαν το σχολειο απο την καταληψη 3 μερες πριν κλεισει για διακοπες. Παει θα τους παρουμε τους ελενχους....Φτου!)
Dec 21 2009 00:28
MisaYoshiko → Black Rock
ναι εχεις δικιο ειναι πολυ ακριβη, αλλα εγω δουλευα οσο μπορουσα για να πληρωνω ενα μερος, κ δε το μετανιωσα καθολουυυυυ.... πολυ καλη σχολη
Dec 20 2009 23:54
melkior → Night Wizard Seal
Thanks for the interest αλλα πλακα κανω μην ανησυχείς αλλωστε και εγω συμφωνο με αυτα που λες.
Dec 20 2009 20:26
VampireGirlization → endless_inspiration
παρα πολυ καμενη....ασε......!!!
και εγω θελω να διαβασω το manga....
Dec 20 2009 19:40
Night Wizard Seal → ssj2sanji
Χαχαχα, έτσι τώρα ήρθες με νέες δυνάμεις χαχαχα !!!!
Dec 20 2009 19:39
ssj2sanji → Night Wizard Seal
χαθηκα γτ εχασα τον password μου για το site XD...but i am back now.No need to fear ssj2sanji is here:)
Dec 20 2009 19:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed