Community Status Updates
Robin-Chwan → ILKSie
Ααα, ωστε δεν το εχεις τελειωσει ακομα. Παντως να ξερεις δεν γινεται καλυτερο στα τελευταια τσαπτερ. Τα ιδια και χειροτερα. Γενικα το Naruto ενω αρχισε δυναμικα εγινε ψιλοσκατα στη συνεχεια. Αμα θες να δεις καπου το ακριβως αντιθετο δες One Piece
Dec 28 2009 00:30
ILKSie → Robin-Chwan
Hehe ok, Hinata τότε ;D officially!
Λοιπόοοον... [SPOILER]εμένα το manga άρχισε να μου χαλάει από τη στιγμή που ο Naruto έπησε τον Nagato να... συγχωρήσει... και δεν ξέρω και εγώ τι βλακείες... μετά από μια απλή κουβεντούλα. Έλεος ρε Kishimoto και εγώ περίμενα κάτι τραγικό σαν την ηλίθια D:[/SPOILER] αλλά εντάξει, ακόμα το διαβάζω xD τι να κάνω...
Dec 28 2009 00:14
Robin-Chwan → ILKSie
Για να πω την αληθεια μου προτειμω να με φωναζουν Hinata (Ηταν πιασμενο το ονομα...). Ναι καλε ο εχω διαβασει το manga. Μιλα ελευθερα. (απλα βαλε ενα spoiler tag :P)
Dec 28 2009 00:00
ILKSie → Robin-Chwan
Awww thanks for the warm welcoming Hinata ;D Ελπίζω να μην σε πειράζει αν σε λέω Hinata xD Μμμμ το Naruto άρχιζε να με 'κουράζει' απο τη στιγμή- ... κάτσε να μην κάνουμε κάνα spoiler xD διαβάζεις το manga?
Dec 27 2009 23:26
Anelis → moonheart
yoooo!!!
ρε άμα κατεβείς τελικά στείλε pm γιατί ξαναέχασα το κινητό μου (γκρρ *#$%@*^ ) και δεν μπαίνω μουσουνου :sigh2:
Dec 27 2009 20:49
Gilmaru → iristella
χαχαχαχα :hihi2:
Ναι, κι εγώ αυτό νομίζω. Tnx για την ωραία συζήτηση!
Dec 27 2009 15:46
Kakashinote → Tenshi
vre vre o giatros...!!! xronia polla, polyxronos!! kai kala xristougenna!
Dec 27 2009 15:44
iristella → Gilmaru
:hihi2::hihi2: Moυ αρέσει που μου λες κάτι τελευταίο. Ανοίγω το σποιλερ ταγκ και περιμένω να δω δυο γραμμές και ξεχύνεται το σεντόνι.:hihi2::hihi2::hihi2: Ωραία συζήτηση btw αν και πιστεύω ότι σε πολλά σημεία δεν διαφωνούμε επί της ουσίας αλλά επί της διατύπωσης.
Dec 27 2009 15:23
the goblin → VampireGirlization
λοιπον τη βλεπεις η διαβαζεις αυτον το καιρο??????
Dec 27 2009 14:42
Tenshi → iristella
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ Ειρήνη μου!!!
Και εσυ ότι επιθυμεις!!!! Χρονια πολλά και να περνάς καλα!!!
Φιλιά!!! :D
Dec 27 2009 14:13
iristella → Tenshi
Xιλιόχρονος βρε. Ότι επιθυμείς στην αγκαλία σου να το βρεις. Να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος ΧD.
Φιλούρες!
Dec 27 2009 13:51
mono → moonheart
Μ@λάκα θα σε βαρέσω...Δεν έχω κάρτα και δεν σου στειλα vm γιατί νόμιζα ότι δεν θα έχεις νετ και περίμενα να γυρίσω Αθήνα για να σε πάρω τηλ. άσε που χθες βράδυ με το που πόσταρα στην βλαχ χολ έφαγα ένα ντισκονεκτ περιποιημένο και δεν ξαναμπήκα. ευχαριστημένη τώρα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?:bike::fromabove:
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!:nanana::nanana::nanana:
Α! ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:wooi2:
Dec 27 2009 09:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed