Community Status Updates
TheChoSenOnE → X-LpBleach
Ρε σι Γιαννη μηπως ξες ενα μαγαζι στη νεαπολη που εχει games playstation και γενικα gaming??Γτ ξερω που ειναι αλλα δεν θημαμαι το ονομα και βαριαμαι να κατεβαινω κατω να ροταω απο το να παρω τηλ.
Dec 28 2009 16:20
Tsunade-sama → Zoro
:hihi2: Άσε κ γω ακόμα το περιμένω το δώρο μου.Ξέρεις φέτος ήταν λίγο μεγάλη η λίστα που έστειλα στον άγιο.Περιελάμβανε τον Kuchiki, τον Ace, τον Itachi (χωρίς τον Sasuke), τον Frau (με την bishop στολή του εννοείται) κ άλλους πολλούς κ διαλεκτούς.Ίσως γι'αυτό να αργεί μάλλον...για να δούμε την Πρωτοχρονιά!
Η Otsu-chan για να σου λύσω κ τις απορίες σου είναι μια χαζοβιόλα τραγουδίστρια από το Gintama η οποία δεν μπορώ να καταλαβώ ακόμα πιο ρόλο βαράει στη σειρά κ μας πρήζουν να μας την βάζουν σ'ολόκληρα επεισόδια.Show some mercy onegai!Να μην πω βέβαια κ για τους στίχους των τραγουδιών της...τύφλα να έχει ο Φοίβος.Όπως κατάλαβες είναι η αντιπάθεια μου στη συγκεκριμένη σειρά κ διεξάγω δημοψήφισμα για να σκοτωθεί στη σειρά κ να μην την ξαναδούμε (πάντα τέτοια αγνά αισθήματα έχω για όσους μισώ :hihi2:)
Το ποιηματάκι είναι μια παραλλαγή του γνωστού Jingle Bells με στοιχεία από το World of Warcraft.Ναι είμαι καμμένη....:joyful:
Dec 28 2009 15:05
didimakia → Ianus
γεια...μπορεις μηπως να μου πεις απο ποιο anime/manga ειναι το wallpaper που εχεις στο desktop σου ? ^^
Dec 28 2009 13:41
Tenshi → Kakashinote
Σε ευχαριστω παρα πολυ παλικαρι μου!!
Και εσυ οτι επιθυμεις!!
Καλες γιορτες να εχεις και να περνας καλα!!!
Mr.Kaku ;)
Dec 28 2009 12:15
Vetus
→
Kenny
Που υπάρχει thread όπου ο κοσμάκης ρωτάει για συγκεκριμένα anime που δεν θυμάται τους τίτλους του; Ρώτησα και στο Black Hole αλλά απ' ότι βλέπω σβήστηκε το post μου. :/
Dec 28 2009 10:54
musicandcoffee
Geia sas!
Edw mia akoma anime/manga fan!!!
Tespa.
Mia mera 8a ginw mangaka.
Oneiro mou na ekdosw ena mnga pou grafw!
(akougomai san mikro paidi alla tespa...oneira einai auta!)
Dec 28 2009 03:52
sailor mercury → princess serenity
Δεν το πιστεύω οτι βρήκα, κοπελία , κ άλλη τρελή με εμένα.Μόνο μια νόμιζα οτι υπήρχε στον κόσμο!!!!!Πολύ χαίρομαι!!!Είμαι τρελή με sailormoon!!!Το καλοκαίρι είχα πάει Λέρο κ βρήκα σε ένα παρακμιακό μαγαζί κατι αυτοκόλλητα από το '95 (ξεθωριασμένα....) κ τα αγόρασα όλα!!!Περιτtό να σου πώ οτι με κοιτάγανε οι φίλες μου σαν alien!!!!Είμαι παιδαγωγικό τελευταίο έτος!!1Εσύ σε τι σχολή;Σχετικά με sm έχω μέχρι τον τρίτο κύκλο κ κάποια επεισόδια από 4ο.Ποτέ δεν τα έχω βρεί όλα.Ξέρω οτι υπάρχουν πολλοί κύκλοι ,μέχρι κ ταινίες αλλά τουλάχιστον σε ελληνικά σάιτ για torrents δεν έχω βρεί τίποτα.Δεν τα θέλω Ιαπωνικά για να καταλαβαίνω κ τι βλέπω....Α, αν σε ενδιαφέρει έχω φτιάξει κ γκρούπ για την sm στο σάιτ!!!Γίνε μέλος αν θές, προχθές το έκανα!!!Αν ξέρεις που μπορώ να βρώ επεισόδεια στείλε!!!!Πραγματικά χάρηκα για την γνωριμία!!!!
Dec 28 2009 02:18
Anelis → Kixemta
καλά οι πρώτες σεζόν του scrubs είναι απείρως θεικές, καλά έκανες και το ξεκίνησες
το flight of the conchords τα σπάει ΑΝΕΛΕΗΤΑΑΑΑ!!!
Dec 28 2009 01:54
Robin-Chwan → ILKSie
Ναι το χει αυτο το ΟΡ. Λιγο μετα που το αρχιζεις κολλας. Τα επεισοδια ειναι πολλα και μπορεις να τα δεις μονο σε διακοπες και για πιο βολικα του καλοκαιριου. (εγω το αρχισα και τελειωσα στις εξαιτασεις...)
Dec 28 2009 00:57
ILKSie → Robin-Chwan
Όχι, όχι έχω φτάσει μέχρι το latest chapter xD κάθε Παρασκευή, στο onemanga το διαβάζω.
Μου έχουν πει πάρα πολλές φορές να δω το One Piece και θέλω πραγματικά να αρχίσω να το βλέπω... αλλά επειδή έχω δουλεία (σχολείοοοο) συνέχεια φοβάμαι μην κολλήσω. Όταν τον βρω τον χρόνο μου πάντως θα το δω οπωσδήποτε.
Dec 28 2009 00:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed