Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → BarbasSs

Xεχεχε με το τρέξιμο ξέχασα να σου απαντήσω αλλά όλα καλά και από εδώ για την ακρίβεια τέλεια. ^^ Επι τη ευκαιρία καλά χριστούγεννα, χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές εύχομαι. :3
Dec 29 2009 19:11
Photo

Robin-Chwan → ILKSie

A δεν επρεπε να το παρατησεις. Αμα αρχιζεις ενα ανιμ πρεπει να το τελειωσεις χωρις διακοπες (αλλιως οταν φτασεις στο τελος δεν θα θυμασαι την αρχη). Εγω ο μονος λογος που μπορει να παρατησω στη μεση ενα ανιμ ειναι αν δεν μ αρεσει. Αλλα και παλι μπορει καποια στιγμη να το ξαναπιασω (Το ΟΡ ειναι ζωντανο παραδειγμα. Ενω δεν μου αρεσε και καπου στο 100κατι επεισοδειο το παρατησα οταν το ξαναπιασα καταλαβα γιατι ηταν ολοι τοσο πορωμενοι και καταλαθος καηκα κι εγω!!!)
Dec 29 2009 16:10
Photo

didimakia → Aldark

LAAAAAAAAAAAL MIRCHHHHHHHHHHHHHHH
Dec 29 2009 15:54
Photo

Aldark → didimakia

ρε αυτο σκεφτηκα και γω , λεω τωρα θα μου χει γραψει κανα Κολονελοοοο. VIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Dec 29 2009 14:57
Photo

didimakia → Zoro

με το FT πως τα πας? :)
Dec 29 2009 14:54
Photo

Serestrum → Kenny

damn... XD δωρο πρωτοχρονιας ε? με τοσο αλκοολ που εχεις κατεβασει σε κατανοω να πηγαινεις καπως αργααααα αργααααα...
Dec 29 2009 13:29
Photo

ZeLiGa → spartankid

Ουπς, εσένα ξέχασα να σου ευχηθώ! Καλές γιορτές ρε σπαρτιάτη! ^^
Dec 29 2009 11:30
Photo

VampireGirlization → shinigami94

που χαθηκες εσυ???
Dec 29 2009 09:42
Photo

VampireGirlization → the goblin

χμμμ...αυτον τον καιρο βλεπω....to love-ru....και vampire knight για τριτη φορα... αλλα το to love-ru εχει καταντησει πολυ βαρετο......!!!!εσυ???
Dec 29 2009 09:41
Photo

VampireGirlization → Maya-chan

μια χαρα και εγω..........τι anime σαρεσει να βλεπεις???
Dec 29 2009 09:38
Photo

VampireGirlization → Shikamaru

:canthelp:xaxaxa...οχι που δεν θα σε εκανα να γελασεις.......:kakaka:.............
Dec 29 2009 09:37
Photo

ILKSie → Robin-Chwan

Ναι το καλοκαίρι είναι πάντα η καλύτερη περίοδος για να βλέπεις anime xD τότε ξεκίνησα να βλέπω το naruto και τέλειωσα όλο το πρώτο season (πριν το shippuuden δλδ). Μετά το παράτησα και το επόμενο καλοκαίρι το ξανάρχισα xP τώρα το έχω παρατήσει πάλι το Naruto... [spoiler] το τελευταίο επεισόδιο που έχω δει είναι όταν πεθαίνει ο Deidara [/spoiler]
Dec 29 2009 09:34
Photo

Kenny → Serestrum

4 μέρες αργότερα (ούτε με snail mail τέτοιες ταχύτητες)... Χρόνια πολλά, man, με υγεία, χαρά, απολαύσεις, συγκινήσεις και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... ^^ [spoiler=Δεν μπορώ να μην ανταποδώσω :P]This is Alésia Glidewell, πάνω σ' αυτή βασίστηκε το μοντέλο της Chell από το Portal. XD [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/alesia_glidewell_hs.jpg[/IMG][/spoiler]
Dec 29 2009 03:13
Photo

Kennyiristella

Έστω και πολύ, πολύ καθυστερημένα, ανταποδίδω τις ευχές. Χρόνια πολλά, onee-chan, με υγεία πάνω απ' όλα, κι από κει και πέρα ό,τι άλλο ποθείς να το πάθεις. :hihi2: [SPOILER=Χωρίς δωράκι δεν γίνεται XD][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/7696741.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/7698863.jpg[/IMG][/SPOILER]
Dec 29 2009 02:59
Photo

didimakia → Aldark

COLONELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ο.Ο
Dec 29 2009 00:39