Community Status Updates
Vagelio → iristella
Αυτο υσχυει. Γενικως ολα τα μανγκα που εχω διαβασει απο την anubis εχουν καλη ποιοτητα μεταφρασης, και σιγουρα πολυ πιο υψηλη απο αυτην των αγγλικων μεταφρασεων, κριμα που βγαζουν μονο 1-2 τομους ανα μηνα Τ^Τ.
Προσωπικα δεν τον μισω πια (τον αντιπαθουσα απιστευτα στην αρχη), πιο πολυ τον λυπαμαι γιατι εχει τραβηξει πολλα. Τωρα για το overpowered που ειναι πολυ, δεν με πειραζει ιδιαιτερα.
Οταν λες υποκριτης, τι ακριβως εννοεις? Οτι το παιζει διχασμενη προσωπηκοτητα (αναφερομαι σε εκεινο τον δαιμονα-λυκο που συμοβλιζει το κακο μεσα του) και εχει σκοπο να μαχαιρωσει τους αλλους πισωπλατα?
p.s.: εχω την εντυπωση πως η απαντηση που θα μου δωσεις κανει κι εμενα να τον μισω...
Feb 06 2010 18:34
iristella → Vagelio
Ναι άκουσα ότι η ποιότητα της ελληνικής έκδοσης είναι πάρα πολύ καλή. Με γειές λοιπόν. Ο Puck είναι γλύκας και για πολλές αγκαλίτσες. Ο πρωταγωνιστής πάλι για πολλές σφαλιάρες είναι. I seriously hate that guy. Παίζει να είναι ο πιο υποκριτής στην όλη υπόθεση. >_<
Feb 06 2010 17:40
Yo! Master → Tomodachi2
[quote=Tomodachi2;364968]Η "Υπηρεσία Ανεμιστήρων" *
fan-picture ειναι ρε μαγκούφη! Μες το ανιμε φοράει σόρτς κανονικα.
Θα ντυθεις τίποτα?
[SIZE=1][I]*fan service [/I][/SIZE][/quote]
ku ku ku ku ku :bleh:
Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Δουλειά, γεμάτο λοιπό πρόγραμμα, & ομολογουμένως ένα burn-out από το όλο effort με τον Axel amounted το that - δεν είμαστε όλοι ικανοί να παράγουμε γαμάτα cosplays σε βιομηχανικούς ρυθμούς, alas... ;) :)
Οπότε εκτός άμα με πιάσει καμία ξαφνική πώρωση μέσα στη βδομάδα για κάτι manageable, μπα.
Από την άλλη σκέφτομαι να ξαναβάλω του Axel. Θεαματικό για τη μέρα & την πορεία μας μέσα στην πόλη! Αλλά κάπως lame 2 συνεχόμενα πάρτι με το ίδιο κουστούμι. Είδομεν.
Υ.Γ. Looking forward για το δικό σου, όπως πάντα. Ακόμη & αν έχει σορτσάκι. :tongue2:
Feb 06 2010 17:19
Black Kaiser → DarkElf
Οχι, είμαι στο πτυχίο (6ο έτος) και προσπαθώ να τελειώνω σιγα-σιγά. Και εγώ 87άρης είμαι αλλά είχα κερδίσει μια χρονιά πίσω στο σχολείο. Εσύ πρέπει να είσαι 5ο έτος ε? Αντε σου εύχομαι καλή επιτυχία στην εξεταστική. Πρέπει να τελειώνεις λογικά. Εμένα θα μου πάρει ως τις 8 Μαρτίου.
Τελικά, όντως παντού υπάρχει ένας ceidas. Σωστά το γράφει και το Ceid facts στο forum :P
Feb 06 2010 16:24
Robin-Chwan → AfrObOy
Απο το ava σου! Αν καποιον δεν ηταν πορωμενος δε θα βαζε τον Aokiji [B]νεο!![/B] Ελαχιστοι μη καμενοι θυμουνται αυτη τη σκηνη στο anime.
Feb 06 2010 15:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed