Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_HatterBlack Rock

Ναι, τα εκανα ολιγον χαλια με τα job classes, ημουν και underleveled επειδη εκανα flee απο τα μισα Random encounters (βαρεμαρα μεγαλη) επεσε τοτε και καψιμο με το dissidia ηρθε μετα και η εξεταστικη και ειπα να το αναβαλω. Εκει που ξεκλειδωνες τα 12 legendary weapons και ο exdeath πηδηξε τις μισες πολεις του χατη με το void το ειχα σταματησει (οντως ντροπη μου).
Feb 07 2010 13:00
Photo

Dxs → Azathoth

:O change ov name?
Feb 07 2010 12:59
Photo

Black RockMad_Hatter

δεν τελέιωσε το 5... τσκ τσκ τσκ!
Feb 07 2010 12:50
Photo

Lucy Heartfilia → Wabbit

Λολ γεια! :) Ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου! στο αποκριατικο δεν με βλεπω να ντυνομαι λολιτα επειδι ειναι σε δυο εβδομαδες αλλα θα συνεχισω το ψαξιμο (εννοειται). Το λολιτα με ενδιαφερει γενικος σαν μοδα και οχι μονο για cosplay γιαυτο και δεν θελω να βιαστω για αποφασεις και να το ψαξω περεταιρου το θεμα... ωραια τα site! Εγω ξερω και το [url]http://www.milanoo.com[/url] στο οποιο εχει τα παντα σε πολυ καλες τιμες και τελεια ποιοτητα! (τσεκαρε το και εσυ, εγω το βρησκω αρκετα ενδιαφερον)
Feb 07 2010 12:13
Photo

Erisadesu → Orion19

[url]http://www.crunchyroll.com/forumtopic-268051/singers-that-looks-almost-alike/?pg=4[/url]
Feb 07 2010 02:12
Photo

Sadman

thx :)
Feb 07 2010 01:53
Photo

Getekid → Wabbit

Οκ. τώρα σιγουρεύτηκες. Για να πω την αλήθεια δεν το υπέθεσα ακριβώς. Τότε που μου έστειλες το μύνημα είχες τη φωτογραφία με τα κουνέλια οπότε δεν ήμουν σίγουρος. Θυμόμουν ότι είχα διαβάσει το όνομα σου στη λίστα με τα cosplays στο party των Akai Panda στις 18/12 οπότε διάβασα τι είχες ντυθει, το googleαρα να δω την εμφάνιση και μετά από τις φωτογραφίες που είχα κατεβάσει σε είδα και το κατάλαβα (ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα διαδικασία και φαντάσου δεν μου πήρε παρα 3 λεπτά). Οπότε δεν υπέθεσα, ήξερα.
Feb 07 2010 00:54
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

:wis:αχα~! =p
Feb 07 2010 00:37
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι εμείς δίνουμε την άτυπη η οποία θα μας πάρει ακόμα έναν μήνα. Αλλά τι να κάνεις πρέπει να τελειώνω σιγά-σιγά.
Feb 06 2010 23:38
Photo

Erisadesu → Kenny

sigh αυτο νομίζω το έχω κάνει...θα δω αν δεν το βρω απο άλλον θα σου πω να μου δώσεις το δικό σου...
Feb 06 2010 23:16
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Πορωνομαι ακομα με το OST του Tengen Toppa Gurren Lagann και παιζω ακομα ΚΗ!
Feb 06 2010 23:01
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

oh...το ιδα και :Q τι ν πω ....οτι να νε....gademia....:P=( κριμα ρε συ....¨\ τεσπα τι αλα? ^^
Feb 06 2010 22:57
Photo

Tea-chan → amaya3

Θέλω να φανταστείς και να μου περιγράψεις εντυπώσεις από τη ακόλουθη νοηματική εικόνα: [spoiler]Cain x Natsu[/spoiler] Ευχαριστώ.
Feb 06 2010 22:33
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

:/. Πηγαινε κοιτα στο thread.....
Feb 06 2010 22:27
Photo

laraska → Sadman

wraia sign
Feb 06 2010 22:09