Community Status Updates
AfrObOy → Robin-Chwan
xa0x0a0x0ax........[καλα το ειχα κτλβ ;) ]καμενος κυριολεκτικα με το ο.ρ οχι πωρωμενος απλα κ ειδικα τωρα τελευταια π ο Oda δεινει ρεστα!!!...αλλα πως τ κτλβ?// :/
Feb 06 2010 12:28
Petran79 → Kenny
το ξερω οτι τα κρητικα και γενικως οι τοπικοι σταθμοι βαζουν καλες εκπομπες. Μονο προβλημα υπαρχει στο schedule. Τη σειρα αυτη τη βαζουν το Σαββατο 10-11. Τις δυο τελέυταιες εβδομαδες βλεπω στο προγραμμα πως βαλαν ενα επεισοδιο την Παρασκευη 12 το πρωι και δυο το Σαββατο. Της Παρασκευης το εχασα. Εχθες ειδα στο προγραμμα πως βαλαν παλι ενα επεισοδιο τη Παρασκευη και αναγκαστικα το εγραψα στο βιντεο.
Τωρα βλεπω το Σαββατο ενω το προγραμμα λεει δυο επεισοδια, 10-11, βαλαν ενα και στις 10 και μιση βαλαν αλλη σειρα. Πηγα στο site του καναλιου για το προγραμμα και δεν ειναι διαθεσιμο γιατι ειναι υπο κατασκευη.
Τωρα τα υπολοιπα 3 ποιος ξερει, θα δειξουν ενα τη Παρασκευη, ενα το Σαββατο ή θα δειξουν ενα καθε Σαββατο. Η' θα το βαλουν την Κυριακη χωρις να ειδοποιηθει κανενας.
Αν τις αυθαιρεσιες που κανουν στο παιδικο προγραμμα τις καναν στις εκπομπες για μεγαλους, θα ειχε κλεισει το μαγαζι.
Feb 06 2010 12:01
Six Winged Angel
→
Azathoth
uaia! \(O_o\) what's up man XD ala3es kai onoma vlepw :P
Feb 06 2010 10:53
Nighteyes → musicandcoffee
Με αφορμή [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=365015&postcount=17"]αυτό[/URL], ήθελα να σου υπενθυμίσω:
[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται/διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
[/B][/SIZE][/COLOR][/quote]:thatsit:
Feb 06 2010 09:52
Fingolfin → Erisadesu
Eri, καλημέρα.
Σε ενημερώνω ότι σου έσβησα 2 post απο το Song of the day II επειδή δεν είχες γράψει reason.
Feb 06 2010 09:20
bardock300 → Hyuuga_Nikorasu
patragakure:P pos einai to headprotector? ( k gw patragakure:))
Feb 06 2010 01:39
ZeLiGa → the goblin
Μια χαρά ρε μαν. Όλα καλα. Στο προσεχές meeting που γίνεται θα έρθεις;
Feb 06 2010 00:52
adamsbankai → Robin-Chwan
Ευχαριστώ για την προθιμοποιηση σου αλλά δεν μένω Ελλάδα. Είμαι απο Κύπρο.
Θα ψάξω απο γνωστούς μου αν έχουν κανένα σπαθι με μαυρη θηκη απο αυτά που στολίζουν στους τοιχους. Αν δεν βρω δεν πειράζει, η στολή και η μάσκα μια χαρά θα είναι!
Feb 06 2010 00:26
Robin-Chwan → adamsbankai
[quote=adamsbankai;365035]Πολύ χρησιμα τα λίνκ σου Τομο. Καθως εψαχνα βρήκα αυτό
[URL]http://www.cosplay.com/showthread.php?t=66383[/URL]
Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και αρκετα ευκολη! Θα ψαξω αυριο τα υλικά και αν το πετύχω θα βαλω μια εικόνα εδω.
Για το tensa zangetsu, το σπαθι του Ichigo σε Bankai τι να κάνω? Να μείνω χωρίς σπαθί?[/quote]
Μιας και δεν θα παω στο παρτυ και το εχω αχτι μπορω να βοηθησω εγω! Εχω ενα κατανα με μαυρη θηκη και λαβη αλλα το υπολοιπο ειναι στο κανονικο χρωμα. Μπορω να σου δανισω το κατανα (αν μενεις αθηνα -κατα προτειμηση μαρουσι) και μπορεις εσυ να βρεις μια βαφη να το βαψεις μαυρο [B]η οποια ομως να φευγει μετα!![/B] Πες μου αμα ενδιαφερεσαι. Μπορει να μην ειναι ακριβως ιδιο αλλα καλυτερο απο το τιποτα
Feb 06 2010 00:17
Vagelio → iristella
Λατρευω το berserk, μαλιστα χθες αγορασα τον πρωτο τομο στα Ελληνικα :3. Προσωπικα ο αγαπημενος μου απο εκει μεσα ειναι ο Puck-sama και δευτερος ο πρωταγωνιστης αν και ειναι ολιγον mary-sue XD. Η μαγισουλα ειναι αθεραπευτα kawaii και και σιγουρα απο τους πιο χρησιμους χαρακτηρες στην σειρα :)
Feb 05 2010 23:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed