Community Status Updates
Mad_Hatter → Black Rock
Στο dissidia ο πιο badass ηταν ο exdeath.Ειδικα αυτο το mwhahahahaha σε καθε dodge και το "the laws of the universe mean nothing!" στο exburst του με πεθαινουν.Αλλα γενικα σε voice actors τα εκαναν....Του kuja ηταν χαλια, ενω με επρηξε και το λουλουδοπαιδο ο firion με ολλο το wild rose crap thing.
Feb 07 2010 15:22
Black Rock → Mad_Hatter
ofc,he sure was a hell of a villain.
Kefka ftw,η έκδοση στο dissidia μου άρεσε απίστευτα! έκανε κάτι κινήσεις ο άτιμος
Feb 07 2010 15:13
Mad_Hatter → Black Rock
Κυριως μου αρεσε επειδη ηταν διαφορετικος απο ολλους τους αλλους villains. Μου φανηκε πιο ανθρωπινος απο ολλους, ειδικα στο τελος που φοβοταν οτι θα τελιωσει ο χρονος του και θα πεθανει.Επισης ειχε και αυτο το Poetic elegance style και γενικα ο τροπος που τα κυριολεκτικα σαλταρε οταν εμαθε την αληθεια με κερδισαν.2ος αγαπημενος μου ειναι μετα τον kefka.
Ο απολυτος villain παντως ειναι ενας.
All hail the emperor of palamecia!
εχεις παιξει το 2?
Feb 07 2010 15:03
Mad_Hatter → Black Rock
Καλα η απολυτη φαση βεβαια ηταν ο Gilgamesh.
"time to fight like men!And ladies!And ladies who dress like men!For gilgamesh its morphing time!"
ειδικα το Theme του ειναι απιστευτο win
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=EtdQl6WuFeI[/URL]
Feb 07 2010 14:25
Black Rock → Mad_Hatter
εμένα μου άρεσε εκεί που ο μπάρτζ με τον γκαλούφ είχαν μπεί στο δωμάτιο της φάρις πρίν αποκαλυφθει το μυστικό της και ξαφνικά έβλεπες καρδούλες! Εκεί είχε φάση
Feb 07 2010 14:13
Mad_Hatter → Black Rock
Φαση ειχε ο bartz simply ride your chocobo (boko ftw!) and explore the world, nothing more, nothing less και απλα ετυχε να ειναι στο λαθος μερος τη λαθος στιγμη.
Παντως εκει που ειχα λιωσει ηταν οταν τον κοροιδευε ο Ghido "yes bartz the 12 legendary weapons.They are weapons, they are legendary, there are even 12 of them!".
Feb 07 2010 13:58
Black Rock → Mad_Hatter
squall was a cute lil moogle^^
ο Galuf ήταν πολύ καλός όντως. προσωπικά όμως αγάπησα τον bartz. Λάτρεψα την σχέση που είχε με τον μπόκο μπόκο και όλο αυτό το ταξίδι αναζήτησης που έκανε. Δεν ήταν badass ούτε υπεριδεαλιστής. Απλώς έμπλεξε χωρίς λόγο και χωρίς χρυσόσκονη.
Καλά αμφιβ'αλλω αν έβγαλες άκρη αλλά χεχε, μιλάω πολύ
Feb 07 2010 13:44
Orion19 → Erisadesu
O Takizawa hot και ο Hong Ki αξιολάτρευτος όπως πάντα. Παίρνεις εκδίκηση/ανταποδίδεις πυρά για τα πιπίνια που σου έδειξα εχθές;:kakaka:
Feb 07 2010 13:38
Mad_Hatter → Black Rock
Και το σεναριο του 5 τα εσπαγε, αυτο το galuf vs exdeath δε το ξεχναω ποτε.........
Galuf=most badass good guy, o squall ειναι φλωρος μπροστα του :P, αν και αγαπημενος χαρακτηρας μου ηταν η faris.
To 6 οντως εθεσε τις βασεις, το 7 ειδικα επηρεαστηκε πολυ απο αυτο.
Feb 07 2010 13:34
Black Rock → Mad_Hatter
Ναι,αγόρασα την ειδική έκδοση dissidia psp και είχε και το παιχνίδι μέσα με εξώφυλλο του amano όπως και ημερολόγιο. Το 6 ήταν όντως απίθανο και έθεσε βάσεις και για τα επόμενα αλλά τι να κάνω αγαπώ το 5 τόσο και δεν το αποχωρίζομαι <3. Φυσικά η αλήθεια είναι οτι το 5 είχε το καλύτερο gameplay ενώ το 6 είχε απίστευτο σενάριο και τέλεια μουσική
Feb 07 2010 13:26
Mad_Hatter → Black Rock
Καλα dissidia και εγω εχω ριξει τρελο καψιμο, μια 200αρια ωρες στο νερο.Η απολυτη υδονη, οταν εριξα το τελικο Ultima στο καθικι τον inward chaos για πρωτη φορα, και τωρα παω για τον 130 στο blackjack course.Εσυ την γιαπωνεζικη version ειχες πεξει?
Ναι στο 5 την advance εχω, το εχω ακουσει παντως γενικα οτι τα πρωτα releases του παιχνιδιου (snes κλπ) ειναι πιο δυσκολα απο τα advance.Παντως το αγαπημενο μου ειναι το 6...απιστευτη παιχνιδαρα, λατρεψα καθε στιγμη του.
Feb 07 2010 13:17
Black Rock → Mad_Hatter
εγώ το dissidia το είχα τελειώσει από πέρυσι τον δεκέμβρη. Όταν λέω όμως τελείωσα,το έλιωσα κυριολεκτικά. Bartz is da shit and i am his master. Ποιά έκδοση του 5 έχεις? αν έχεις του adnance σε πληροφορώ οτι είναι πάρα πολύ εύκολο σε σχέχη με την έκδοση του super famicom
Feb 07 2010 13:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed