Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → AfrObOy

Eεεε.....Κατι λιγα.....;Ρ:nanana:
Feb 07 2010 23:21
Photo

AfrObOy → Robin-Chwan

να υποθεσω δλδ οτι κ συ εισαι καμενη με το ορ ετσι ;)
Feb 07 2010 23:14
Photo

Mad_Hatter → TheChoSenOnE

[QUOTE] Ασε μερχι να το παρω eφτισα αιμα!!Αν και στο dissidia υπαρχει μεγαλη ποικηλια οπλων για να equip... [/QUOTE] Αρα μονο εγω ειμαι ο κολοφαρδος που το πηρε με τη 2η προσπαθεια?:hahaha: Παντως βοηθα πολυ το οπλο, ειδικα στο blackjack course.
Feb 07 2010 22:56
Photo

Tenshi → iristella

Σε ευχαριστω πολυ!! :D Επισης καλο κουραγιο με οτι δουλειες εχεις!!
Feb 07 2010 21:58
Photo

iristella → Tenshi

Kαλό κουράγιο και καλή ξεκούραση.
Feb 07 2010 21:29
Photo

Tenshi → iristella

Και για στιφαδο μη σου πω.... ( και λεμονατα ωραια ειναι ) :P Και αυριο...παλι δουλειαααααα!!!!
Feb 07 2010 21:15
Photo

iristella → Tenshi

Για πνίξιμο που λένε ε? xD
Feb 07 2010 21:13
Photo

Tenshi → iristella

χαχαχα!! τολμω να πω οτι μου περασε και αυτο μια στιγμη απο το μυαλο αλλα....αλλα... :P ασε επειδη ειμαι στα εξωτικα και αγρια ζωα οι περισσοτεροι μας φερνουν κουνελια.... ΤΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ζωα τα κουνελια....όλο προβληματα :P
Feb 07 2010 21:10
Photo

iristellaNighteyes

Για το anime δεν το βλέπω να τοσυνεχίζουν. Στο manga γίνονται πράγματα και θάματα και τα chapters είναι πολύ χορταστικά. 50 Και 60 σελίδες το καθένα. Τώρα νομίζω η mangaka είναι καλά. (κάνει ευχέλαιο).
Feb 07 2010 21:04
Photo

iristella → Tenshi

:S Τι τραβάτε και εσείς οι κτηνίατροι... Εγώ φόλα θα της έριχνα στην θέση σου. (καλά όχι φόλα αλλά ενα γερό ηρεμηστικό σίγουρα)
Feb 07 2010 21:03
Photo

Nighteyesiristella

FMA το είδα μέχρι το 40 2 φορές και θα πάει και τρίτη όταν πλησιάσει στο τέλος. Το manga το έχω αφήσει εδώ και ένα χρόνο γιατί δεν έλεγε που σταματούσε συνέχεια, δεν το άντεχα. Όλο κάτι πάθαινε αυτή και μετά μέχρι να αλλάξει και περιοδικό...Οπότε περιμένω 1)να μαζευτεί υλικο, 2)να δω αν θα πάθει τίποτα άλλο αυτή η σειρά που σαν να την έχει καταραστεί κάποιος, 3)μήπως και προχωρώντας λίγο παρακάτω, μας λυπηθούν και συνεχίσουν το anime. Εντελως κρίμα που σταμάτησε. Η 2η σεζόν δεν είχε καθόλου filler και ήταν πολύ καλή.:Crying2: Αν περάσει καιρός και δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, θα το συνεχίσω το manga.
Feb 07 2010 20:47
Photo

Tenshi → iristella

Χεχεχεχε...χαιρομαι που σου αρεσει το ava μου.!! :) Οσο γιαυτο με την καμηλα ειναι αληθεια.... μας ειχε φερει ενας στην κλινικη μια καμηλα που ειχε τοξοπλασμωση (πριν κανουμε την διαγνωση βλεπαμε εμετους , ανορεξια , διαρροια κλπ) και που λες παμε με την αλλη γιατορ να της παρουμε αιμα....και μας ριχνει ενα....(ζουμερο....shit) και εκτος αυτου μας εφτυσε... και ηταν το ελα να δεις... (αχωνευτα ζωα.......αααα ) :P
Feb 07 2010 20:46
Photo

amaya3 → Adventurer

Σχεδόν :p Κι ότι σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Σε είδα στον ύπνο μου XD
Feb 07 2010 20:42
Photo

iristellaNighteyes

Η καλή δουλειά να αναγνωρίζεται. :3 Και μέχρι στιγμής και τα δυο το ξεπερνάνε και αυτό και τα υπόλοιπα endless. Καλά FMA είμαι νωρίς ακόμη αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Εϊναι από το manga το σετάκι και ειδικά τελευταία το σχέδιο της Mangaka έχει αλλάξει αρκετά προς το καλύτερο. Στο ava είναι ο Kanda. Στην sig είναι ο Kanda με έναν παιδικό του φίλο. (και btw σαν πιτσιρίκι είναι ακόμη πιο στριμάδι από ότι μεγάλος). Συνέχισε το manga. Πραγματικά τα σπάει.
Feb 07 2010 20:33
Photo

iristella → Tenshi

Kαι το δικό σου σετάκι τα σπάει btw. Την sig την έχεις καιρό αλλά σήμερα που είδα το ava ξεράθηκα. Και πες μου ότι γι αυτό που λες για την καμήλα αστειεύεσαι.
Feb 07 2010 20:30