Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → QueenofHearts

Eγώ καλά... εσύ που χάθηκες; :P
Feb 10 2010 12:58
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Όταν με το καλό ξαναμπεις εδώ (σε χάσαμε btw, πιάσαν οι εξεταστικές; ) θυμήσου τις συζητησούλες που είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό και που ανησυχούσες για κάτι... ίσως και να είναι αλήθεια τελικά (δεν λέω άλλα και να προσέχεις αν δεν θες να μάθεις περισσότερα - spoiler). :wis: :wis: :wis:
Feb 10 2010 12:56
Photo

Black Kaiser → Cassiel

Απο Bleach.
Feb 10 2010 11:34
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Τι ρεζίλι ρε, σιγά. Αν γινόταν να γίνεσαι με τέτοια ρεζίλι θα ήμασταν όλοι ρεζιλεμένοι.Ξέρεις πόσες φορές έχουν μπει fake spoilers όχι μόνο στο thread του Bleach αλλά και των άλλων manga ?
Feb 10 2010 11:31
Photo

aboumonkey → Kenny

Αυτό αξίζει ένα edit νομίζω... :p Thank you. Πάντως ήταν special το 800ο post, δεν μπορείς να πεις.:hihi2:
Feb 10 2010 10:31
Photo

Azathoth → Six Winged Angel

εγώ γύρισα ελλάδα και τώρα πάω στο deree και είμαι πωρωμένος ;P
Feb 10 2010 09:05
Photo

Six Winged Angel → Azathoth

sweet! \o/ Εδώ καλά μωρέ, με έχει φάει λίγο η εξεταστική και δεν πατάω πουθενά αλλά αύριο με το καλό τελειώνουμε, u?
Feb 10 2010 08:10
Photo

TotalOblivion → Zoro

One Piece, όπως είπα και στο post έχει χτύπησε ssj, gear second, όπως θες πές το. Πλέον θα σταματήσει να είναι το shounen που ξέραμε και προφανώς ξεπερνάει με διαφορά το Naruto, μιας και απέδειξε ο Oda πως, όχι μόνο ξέρει να σκοτώνει και να κρατάει την πλοκή και το ενδιαφέρον στα ύψη, αλλά το κάνει και με απίστευτη αριστοτεχνεία!!! One Piece είναι το καλύτερο anime! Εξάλου δεν είναι τυχαίο πως όταν παίζεται One Piece με DB Kai στην Ιαπωνία η ώρα λέγεται Dream 9 :D:D Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια για το One Piece, ξαφνικά τα σενάρια γίνονται από 5 σε 1000000000.... Ένα είναι σίγουρο. Ο Akainu κάποια στιγμή θα φάει ξύλο... ΠΟΛΥ και άγριο ξύλο από τον Luffy. Μπορεί να μην είναι τώρα μιας και δεν μπορεί να τον ακουμπήσει αλλά θα ανέβει και άλλο επίπεδο, και τότε o Akainu δεν θα ξέρει που να κρυφτεί! Μέχρι και Garp και o Whitebeard κλάψανε!!!! O Garp έλεγε κιόλας στον Sengoku, κράταμε γιατί αν με αφήσεις θα τον Akainu θα τον σκοτώσω!!!! Dunno what else to say...Είμαι απλά εξστασιασμένος!
Feb 10 2010 07:57
Photo

Anelis → Zoro

btw το ava σου είναι uber gay.... :P
Feb 10 2010 07:31
Photo

QueenofHearts → Kenny

Kenny ogenki desu-ka?
Feb 10 2010 05:46
Photo

QueenofHearts → Maya-chan

Arigatooo!!! :D
Feb 10 2010 04:58
Photo

Adventurer → Vampire Princess

Γεια σου Vampire Princess. Βρε συ, οταν σε ρωτανε ποια ησουν στο παρτυ, καλο ειναι να δινεις και μια λεπτομερεια παραπανω, αφου υπηρχαν δυο Amane Misa :P Η Αρτεμις εισαι;
Feb 10 2010 02:35
Photo

Adventurer → amaya3

Ειμαι σιγουρος οτι σε χαρακτηριζουν ακομα :P Χμμ, μηπως στο ονειρο σου κρατουσα κατι καρτες στο χερι μου; Αν ναι τοτε το ονειρο σου ειναι σημαδιακο, επειδη την Παρασκευη ξυριστηκα ωστε να κανω cosplay τον Joey απο το Yu-Gi-Oh Abridged! :hihi2: Ευελπιστω να παρω πτυχιο τον Σεμπτεβρη, αν και το γεγονος οτι αυτη η εξεταστικη πηγε στραφι (για λογο τον οποιο δε θα ηθελα να αναφερω εδω) σημαινει οτι θα εχω πολλη δουλεια για τον Ιουνιο αν θελω να το κατορθωσω... Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ομως! Παρεμπιπτοντως, οταν τελειωσεις εξεταστικη θα παμε για καναν καφε; ΥΓ: Επειδη μαλλον νυχτα το'γραφα, στο προηγουμενο μηνυμα εννοουσα "στον [s]υπνο[/s] ξυπνιο μου σε σκεφτηκα".
Feb 10 2010 02:25
Photo

Dante80 → SpirosK81

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Σπύρο, ο κόπανος τώρα είδα το σχόλιό σου μαν, παρντον. Έχεις δίκιο πως υπάρχει η καβάτζα του cosplay thread. Απλά αν κάποιος θέλει να τα ανεβάσει θεματικά (ανα event) στην gallery μας, απλά του εφιστάμε την προσοχή για το πως να το κάνει....:thatsit: [/SIZE][/FONT]
Feb 10 2010 01:02
Photo

LucyBR → Night Wizard Seal

glad to be of service |D/ kudos για την επιλογη <333 ^^
Feb 10 2010 00:51