Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

:hehehe: Btw όσο στην σπάει ο φλαμίγκος εσένα, άλλο τόσο, αν και λίγο λιγότερο, μου την σπάει η Iva εμένα (και δεν βλέπω να βελτιώνεται στο anime, meh θα δείξει)... με τον Akainu πάλι κόλλημα, επιτέλους ξέρω ότι πάω και τους 3 admirals! XD
Feb 10 2010 00:22
Photo

Guest-13157 → digitaltracker

I see, νόμιζα ότι με τα τελευταία bug fixes το φτιάξανε, υπάρχει απο αρκετά παλιά αυτό το πρόβλημα.
Feb 10 2010 00:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οοοοο! Εισαι κακος! Το ξερω οτι ειναι σε αυτους που εχω πει. Ειπα ολους τους χαρακτηρες που δεν ειναι στο anime και παιζουν καποιο ρολο (εστω και μικρο...) Εγω νομιζω οτι ειναι ή ο Akainu (πιο πιθανο!) ή ο Inazuma....
Feb 10 2010 00:19
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[SIZE=1]soon, very soon[/SIZE] :whistling: (μην νομίζεις, δεν απέχει και τόσο από το anime... και επίσης είπα ότι πιθανώς είναι σε όσους έχεις ήδη πει, οπότε μην περιμένεις τεράστια έκπληξη, απλά δεν επιβεβαίωσα :rolleyes:)
Feb 10 2010 00:09
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ODA IS GOD!!! Ο 1ος σοβαρος θανατους στο ΟΡ εγινε ο αγαπημενος μου και μονο απο το raw. Σκεψου τι θα γινει μεταφρασμενο ή καλυτερα σε anime.... Το καλο που ειμαι μια απο τις μικροτερες εδω ειναι οτι εχω ολο το χρονο δικο μου να δω anime και να γινω κι εγω complete! Εεεεεελα.....Πες ποιος ειναι ο χαρακτηρας.......
Feb 10 2010 00:05
Photo

digitaltracker → Guest-13157

Γραφω εδω για να μην πρηζω το site με offtopic ....Κανω quoting απο forum του drupal [quote]Drupal's forum module does suffer from a few pretty bad queries in a few places which make running a large forum currently difficult[/quote]
Feb 10 2010 00:01
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Jajaja!!! Oyasumi aniki!
Feb 10 2010 00:01
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μην βιάζεσαι, θα γεράσεις, που λένε και όλοι οι μεγάλοι. :P (η αλήθεια είναι ότι να μεγαλώσεις λίγο δεν είναι κακό βέβαια... εγώ μια φορά δεν θα ήθελα να επιστρέψω στα σχολικά μου χρόνια, τώρα τουλ... λένε για ελευθερίες και νιάτα, αλλά εγώ φροντιστήρια και εξετάσεις θυμάμαι πιο πολύ, φοιτητής είναι το καλύτερο τελικά :P). Καλά, ακόμη στο raw είμαστε και ήδη έγινε top 1 death σου; Talk about magic. Εγώ αναμένω το translation πρώτα και ακόμη περισσότερο το anime για να πω, εκεί πιστεύω μπορεί ακόμη και να το ξεπεράσει! (καλή ιδέα το σετάκι btw, να βάλω και το δικό μου που λέγαμε, σαν φτάσει εκεί το anime ;p)
Feb 09 2010 23:58
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Oyasumi :)
Feb 09 2010 23:56
Photo

Αυτο δεν ειναι απαντηση -.-'
Feb 09 2010 23:52
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Lucy-san Ohaio(βραδιάτικα) :). ήρθα να πω ένα γεία και να αφήσω αυτό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την βοήθεια σου. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=9M83qG1zWWk[/URL] :)
Feb 09 2010 23:50
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Feb 09 2010 23:45
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Btw το επομενο σετ θα ειναι Ace (και το βλεπω να ειναι κοντα γιατι δε νομιζω να το αντεχω για πολυ....)
Feb 09 2010 23:32
Photo

Δε χρειαστηκε. Ποτε σου ζητησα αδεια για να το κανω τωρα?
Feb 09 2010 23:29
Photo

Black Kaiser → stark-sama

Welcome back ! :) Τα spoilers που έχεις ποστάρει είναι fake. Μοιάζουν με τα κανονικά αφού πρόκειται για την Hinamori όμως προέρχονται απο fake Οhana (αποδείχτηκε με τα tripcodes numbers πως ήταν κάποιος άλλος). Αλλίως ρε δεν θα τα είχα ποστάρει ? :P
Feb 09 2010 23:16