Community Status Updates
QueenofHearts → Kenny
Ιndeed.. άμα έρθει πάλι καλοκαίρι (και το κάψιμο που βγαίνει από μέσα μας κάθε καλοκαίρι) θα ξαναμπω. Χουχουχου :drink:
Feb 10 2010 16:34
QueenofHearts → Kenny
Καλά είμαι! απλά η ζωή στα forum δεν μου ταιριάζει καθόλου! Απλά θυμήθηκα το κάψιμο που ζούσαμε στο irc τις προάλλες και είπα να περάσω.. χιχι
Feb 10 2010 16:23
TotalOblivion → Anelis
hahahaha... Ποτέ δεν δήλωσα ότι δεν μου αρέσουν τα shounen:P
Shounen FTW!!!:D:D:D
Seinen are for the fools xD
Feb 10 2010 16:22
Maya-chan → Anelis
και βεβαια οχι, αλλα εχοντας δει κακες/μετριες σειρες δεν το βαζω σε αυτη την κατηγορια
ενα 6ρακι το πιανει
αν και ειναι αληθεια οτι δε θα το προτεινα ευκολα σε αλλους
Feb 10 2010 16:15
Anelis → Maya-chan
ε το ότι υπάρχουν χειρότερα δε σημαίνει ότι είναι καλό :P
εμένα μου φάνηκε μέτριο, δεν άντεξα να το τελειώσω αν και σαν θέμα μου άρεσε
γούστα βέβαια ofc
Feb 10 2010 16:10
Maya-chan → Anelis
γιατί? υπάρχουν πολύ χειρότερα. αυτό βλεπόταν και ευχάριστα μάλιστα. μόνο η όλη φάση που αυτός ήταν μεγαλύτερος από τον πατέρα της ήταν λίγο έλεος ;)
Feb 10 2010 16:07
Anelis → TotalOblivion
σκεφτόμουν να σε κοροϊδέψω που μιλάς με τον κύριο γκαντέμη από κάτω μου για shonen αλλά μετά είπα "too easy"
Feb 10 2010 15:56
Robin-Chwan → Zoro
Με αλλα λογια θα βαλεις τον Akainu. Ο Oda εχει κανει πολυ καλη δουλεια με αυτον τον χαρακτηρα παντως. Τον εχει κανει πραγματικο κακο! Κι αλλο μπραβο στον Oda!
Αντε σε λιγο καιρο θα βαλω το σετ Ace. Δεν το αντεχω αλλο αυτο....
Feb 10 2010 15:56
TotalOblivion → Zoro
Συμφωνώ με ακριβώς αυτό που είπες στο τέλος.
Κοίτα... Οι κακοί στο Naruto , αν θεωρούνται κακοί μιας και από την πλευρά τους είναι σωστοί, είναι από τους καλύτερα σχεδιασμένους και πιο προτότυπους. Sasori, Kakuzo, Pain, ό άλλος ο τρελός με τον θεό του είναι καυλωτικοί :P
Και οι μάχες είναι όντως όπως λες με στρατηγική. Είναι βασικά έξυπνες. Και όπου μας με ωμό ξυλίκι (βλέπε Naruto στην αρχή) μάλλον δεν θα κάνεις τίποτα.
Εκεί που τα χαλάει το Naruto είναι η υπόθεση, με την οποία πλέον δεν έχουμε καλές σχέσεις... Ειδικά το σχέδιο του Madara είναι.... άστα να πάνε...
Δεν σου λέω περισσότερα μιας και δεν γνωρίζω αν έχεις διαβάσει το manga. :P
Υ.Γ. Έχω ενθουσιαστεί κομματάκι η αλήθεια είναι:P
Υ.Γ.2 Όλα αυτά σε shounen βάση γιατί υπάρχουν seinen Που τα πατάνε και τα 2:P
Feb 10 2010 15:52
Tea-chan → amaya3
Ευχαριστώωωω! :)
Παλεύω για το 2ο κεφάλαιο τώρα, αλλά σοβαρά, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ επίπονη διαδικασία. Κυρίως επειδή η όλη υπόθεση είναι τόσο φριχτή που μου είναι αδύνατον να γράψω ΟΛΑ τα στραβά κι ανάποδα εκεί μέσα. :uhh: Η Bella είναι το πιο δημοφηλές κορίτσι στο σχολείο ( ΓΙΑΤΙ;;;;;; ), το πιο αδέξιο άτομο στο σχολείο και το πιο σπασαρχίδικο (παρτόν) πλάσμα στον κόσμο... τράβα κάνε recap μετα! :sadist:
Feb 10 2010 15:47
Kenny → Vagelio
Τελικά δεν μπόρεσα να βρω τη γραμματοσειρά. Έψαξα και κάτι font packs στο gamato.info, αλλά τζίφος. :emptyonexg1:
Αν μπορείς να την ανεβάσεις σε κανένα megaupload θα μου έκανες μεγάλη χάρη. ^^
Feb 10 2010 15:44
Tenshi → Kenny
:D ΥΑΥ!!!
Tα σπαει ο ανθρωπος...αν δεν βρισκεις δισκογραφια του μπορω να στην γραψω αν θες!!
χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!!!!!!!!! :D:D:D
Feb 10 2010 15:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed