Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πηγαινε στο profile μου να δεις επιτυχιες στο set μου! Αλλα το profil δε μου φαινεται τοσο eye canser τι λες εσυ?
Feb 11 2010 13:50
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Οχι ρε. Ειπαμε κακια κακια αλλα ΤΟΣΟ μεγαλα spoils δεν κανω. Ειδικα για τετοια θεματα!! Τωρα απλα θα νομιζουν οτι ο Ace σωθηκε κλπ και μετα θα τους ερθει η κεραμιδα:twisted: Το προφιλ μου τι εχεο τωρα? Μια χαρα το βλεπω (και δεν με ποναει το ματι μου οπως εκεινο με τον Kamina) και ειναι και στα χρωματα του Ace! Χαχα, κι εγω κοπανα εκανα σημερα. Πενθω! Wait......WHAT??? ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ERAGON ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΑΝΑ????? ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ!!!!!!
Feb 11 2010 13:48
Photo

laraska → iristella

xa xa thanks re !
Feb 11 2010 13:42
Photo

iristella → laraska

To πρόβλημα έχει ήδη λυθεί από χτές. :P Υοu were just too slow. xD
Feb 11 2010 13:39
Photo

laraska → iristella

μανγκα σειρες
Feb 11 2010 13:37
Photo

laraska → iristella

ιρι . μανγκα σεκσιον , οχι σημερα , χθες . εκανα κατα λαθος δυο θρεντ με το ιδιο ονομα .
Feb 11 2010 13:36
Photo

Robin-Chwan → TotalOblivion

Ευχαριστω αλλα πρεπει να ευχαριστησω τον Zoro που μου τα βρηκε! (Μεσα σε μερικα λεπτα κατα τυχη ενω εγω εψαχνα ολη μερα....) Κι εσενα πολυ ωραιο τα ava σου και θα σου προτεινα να βαλεις και μια υπογραφη Ace (και ισως ενα πιο δραματικο ava). Πρεπει να τιμησουμε τον πρωτο σοβαρο θανατο στο ΟΡ (και πιο Epic που εχω δει προσωπικα). Σωστα? ;Ρ Btw το "You Guys Still Loved Me.." ηταν ολο οσο χωραγε. Δυστυχως δεν καταφερα να βαλω το υπολοιπο Τ_Τ
Feb 11 2010 13:34
Photo

Robin-Chwan → CuttyFlam

Ευχαριστω!^^ Αν και πρεπει να ευχαριστησω τον Zoro που με βοηθησε με τις εικονες και τα χρωματα (Ελεος εψαχνα ολη μερα για καλες εικονες χωρις spoilers και εκεινος βρηκε κατα τυχη σε μερικα λεπτα Ο_Ο') Εγω θα ελεγα να κανεις κι εσυ Ace set και γενικα ολοι οι καμμενοι. Πρεπει να τιμησουμε τον πρωτο θανατο στην ιστορια του ΟΡ (και μαλιστα ο πιο Epic θανατος που εχω δει προσωπικα σε anime/manga με μεγαλη διαφορα) ΥΓ: Αληθεια τυφλωνει? Εγω μια χαρα το βλεπω. Ε οπως και να χει ετσι πρεπει να ναι. Και η φωτια σου βγαζει τα ματια σωστα? ;Ρ
Feb 11 2010 13:28
Photo

TotalOblivion → Zoro

Man δεν μου λες... Ποιό είναι το καλύτερο scanlation/translation group για το Berserk? Τα links στο Stoptazmo καλύπτουν;
Feb 11 2010 13:22
Photo

shinigami94 → valadorn

:hi: Ευχαριστώ για το friend request
Feb 11 2010 13:05
Photo

Nozomu → mono

Αφου με το που το ειδα μπαμ μου ηρ8ε:hahaha:
Feb 11 2010 12:58
Photo

mono → Nozomu

Και εσύ με έστειλες :hahaha::hahaha::hahaha: Ειδικά με το best next top models :hahaha:
Feb 11 2010 12:52
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Ευτυχως δεν εχουν spoilers πιο πολυ για Fan art μοιαζουνα, αντε γιατι σε ειχε φοβηθει το ματι μου.Btw θα φτιαξεις κανα καλο profile επιτελους! eye canser Btw οσο αναφορα την ωρα που σου εκανα αυτο το Vm εχουμε σχολειο κανονικα απλα εκανα μια τοση δα κοπανα :P και να σκεφτεις οτι θα πηγαινα να παρω το Eragon που φαγωθηκες
Feb 11 2010 12:45
Photo

mono → Franklin

Έβαλες internet καμάρι μου? :joyful:
Feb 11 2010 12:39
Photo

Kenny → Hanzo

D'oh, το είχα ξεχάσει ότι είχες συμμετάσχει στην αλυσίδα μου... goes to show πόσο καιρό έχω να ασχοληθώ με το ADN... εγώ ο πρώην ADN mod. XD Κι εγώ βλέπω λίγο απ' όλα. Όσο για τα ecchi, ελάχιστα anime αξίζουν, καλύτερα να ασχοληθείς με ecchi manga. Και μιας και πιάσαμε και τα doujins, ρίξε μια ματιά σε Chihiro Harumi, Haraharu Naruko και Kisaragi Gunma (μερικοί από τους δικούς μου αγαπημένους :P).
Feb 11 2010 12:39