Community Status Updates
GhostPrince → Vegetasmate
xaxa,ναι : P
sou protinw na to diavaseis pados to manga ^^:joyful:
Feb 11 2010 14:56
Kenny → ichigo13
Μα... εγκρίθηκε... από μένα, πριν λίγες ώρες. :P
[B]Edit:[/B] Είχες γενέθλια χθες; Πολύχρονος, να σε χαιρόμαστε. (:
Feb 11 2010 14:55
ichigo13 → Kenny
Psit Kenny το thread που έκανα για τα meeting και δεν εγκρίθηκε αν είναι κάνε το merge στη black hole ρε συ αν γίνεται.
Feb 11 2010 14:51
Serestrum → Franklin
[B]τελεια!!![/B] τσακισου να παμε για μπυρες... εγω θα πινω εσυ θα κοιτας, εισαι μικρο ακομα...
Feb 11 2010 14:49
ichigo13 → Namida
Namida η sig σου από ποιό manga είναι?Επίσης οι διάλογοι είναι πειραγμένοι ή αυτό λέει :P?
Feb 11 2010 14:49
Geutella → ZeLiGa
Χεχε, βλέπω πως τώρα πια το nick name σου διορθώθηκε και είναι σωστά γραμμένο. Μπράβο, μπράβο με γειες. xD
Feb 11 2010 14:48
Night Wizard Seal → Nozomu
Λέγε με όπως θες :) Από που είναι αυτό το όνομα; Κάτι μου θυμίζει.
Ναί αρκετά ασυνήθιστο όνομα και δεν μου αρέσει καθόλου. Λέω συνέχεια στους δικούς μου "Γιατί με βγάλατε έτσι;"
:hahaha:
Feb 11 2010 14:48
Robin-Chwan → Kenny
Ευχαριστω που μου το πες γιατι κι εγω για fanart θα το εκανα. Αλλαξα ava και user title. Τωρα πισω στο παλιο προβλημα: sig... Anw thnx!
Feb 11 2010 14:45
Vegetasmate → GhostPrince
χα! ενα 8α σ πω...δεν εχω διαβασει το μανγκακαι ουτε εχω δει το ανιμε....αλλα τυχαινει να ξερω αρκετους χαρακτηρες και ολα τα τρανταχτα σποιλερς!!!! θεικο δεν ειναι??
Feb 11 2010 14:42
GhostPrince → Vegetasmate
haha...krima....ala ntaksi o naruto o char oute emena maresei ...dnx rw gt XD
ala uparxoune poloi gamatoi char sto anime ^^btw apo "akatsuki" o Pain maresei trela ^^
kai daxi oso afora to anime .....an kai to manga ine 8eiko...to anime to xoun skatosei...me thn eneia oti exei tosa polla fillersssssssss p skeodn xanis to nohma....:(
Feb 11 2010 14:39
Kenny → Robin-Chwan
[QUOTE]Και το καλύτερο είναι και ότι δεν κάνει καθόλου spoiler[/QUOTE]Let's see here:
[spoiler]> Ace λαβωμένος, μπρούμυτος στο χώμα.
> Luffy να έχει πλαντάξει στο κλάμα.
> User title: "You Guys Still Loved Me.."
Yeah, no one will ever figure this out in a hundred years... right.[/spoiler]
Feb 11 2010 14:33
Robin-Chwan → Zoro
ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........................Κι εγω τωρα το ειδα. Και μενα για fanart μου θα φαινοταν αν δε διαβαζα το manga. Damn! Τωρα αντε να βρω αλλη χωρις spoilers. Τεσπα παω να βαλω το ava που ειχα βρει μιας και αυτο πιανεται για spoil....
Feb 11 2010 14:32
Zoro → Robin-Chwan
Btw μόλις στην βγάλαν την sig είδα... τι να πω, για μένα δεν θεωρούνταν spoiler μιας και δεν υποδήλωνε τπτ για το τι θα γίνει, άντε να βρεις καινούρια τώρα. D:
Feb 11 2010 14:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed