Community Status Updates
QueenofHearts → Kenny
Για να μην το αναλύσουμε στο thread και ξεφύγουμε, ο μπαμπάς της Όσκαρ ήθελε αγόρι και επειδή του βγήκε κορίτσι αποφάσισε να την μεγαλώσει σαν αγόρι, εξ'ού και το όνομα αλλά και η στρατιωτική εκπαίδευση και το ότι έγινε διοικητής της βασιλικής φρουράς, και απέκτησε ορδές από fangirls και έγινε μια από τις κλασσικές παραστάσεις του Takarazuka κλπ,κλπ,κλπ.
Feb 11 2010 12:14
valadorn → the goblin
Αστα ρε φιλε... δεν εχω καθολου χρονο για ν' ασχοληθω με anime και manga... Στα manga απο το Bleach prepei na ginetai χαμος τωρα etsi?Μου φαινεται θα εχω πολυ δουλεια το καλοκαιρι...lol
Feb 11 2010 11:27
TotalOblivion → Robin-Chwan
Απίστευτα τα Avatar και sig σου!!! Το ένοιωσες το θέμα με τον Ace ;)
you guys still loved me... Thank you so much!!
Feb 11 2010 11:25
Anyparktos → zade
Mwahahaha!Τι φκιάνεις ρε θερίο?Τελείωσες εξεταστική?Εγώ ακόμα πήζω...
Feb 11 2010 10:50
zade → Anyparktos
Μe Loves Borat.Με γειά το new nick.Σου ταιριάζει καλύτερα.
Thus spoke the man with "Christ" in his ava
Feb 11 2010 10:49
Anyparktos → Franklin
Bρε βρε...αρχίσαμε να βλέπουμε ανιμε πάλι??
Eξεταστική πως πάει?Τελειώνω 19 του μηνού.
Αντε να τελειώσω κι εγώ να βγούμε για κανα γκαΐφε και με την Αντωνία(πιστεύω μέχρι τώρα κατάλαβες ότι είμαι ο Χρίστος,απλά με new c00l nickname)
Feb 11 2010 10:39
Azathoth
→
Six Winged Angel
:O ego tora pezo me enan malconvoker trelara me diafora deformities, ine cool apo RP, o malconvoker/summoner ine dinatos ala i moni vlakia ine pos den mu pai katholu o summoner os wizard :O katevasa to PH ke tha to tsekaro :O
Feb 11 2010 10:33
Six Winged Angel
→
Azathoth
Oi tipades pou evgalan tin 3.5 tou dnd, disarestithikan me tin 4th edition kai evgalan diko tous "expansion" gia tin 3.5, to pathfinder XP [URL]http://paizo.com/pathfinderRPG[/URL] gia mia periodo eixe vgei i beta kai tsimpisa to pdf tou PH tsampe :P [URL]http://www.megaupload.com/?d=U3MO5QIE[/URL] egw to skeftomai sovara gia anavathmisi o.o
Feb 11 2010 07:47
CuttyFlam → Robin-Chwan
Πολύ καλή δουλειά, ΣΠΕΡΝΟΥΝ και τα 2 :) btw αυτο το κόκκινο φοντο τυφλώνει :O
Feb 11 2010 05:05
Hanzo → Kenny
Χε χε...θα χαρεις να μαθεις οτι αυτη η αλυσιδα ηταν η πρωτη στην οποια πηρα μερος πανε δυο χρονια τωρα.Εξαιρετικο υλικο.Χαρη σ'αυτην ειδα το Μononoke το οποιο και (τι πρωτοτυπο) λατρεψα...Γενικοτερα παντως βλεπω διαφορα.Mechas,historical stuff,comedy σε στιλ gyagu manga,sports-κυριως baseball,mystery και γενικοτερα οτιδηποτε μαρεσει.Πχ ecchi δεν βλεπω γιατι τα βρισκω βαρετα :P Για kinky καταστασεις προτιμω doujins καλλιτεχνων οπως yamatogawa,black dog,deth13 klp.
Eκει που ξερεις οτι θα διαφωνησω ειναι στην πωρωση σου με την Asuka (killing intent rising?) αλλα οκ ειχε τη φαση της και αυτη....
Feb 11 2010 04:31
Kenny → Hanzo
Yeap, μέγας fan... δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3689"]αλυσίδα που έχω κάνει[/URL]... :hihi2:
Και όντως δεν έχουμε μιλήσει πολύ (δλδ σχεδόν καθόλου), αλλά σαν moderator που είμαι με υποχρέωση να διαβάζω κάθε post που γίνεται, έχω διαβάσει και κάθε τι δικό σου, οπότε ναι, σε έχω κόψει λιγάκι ότι θα σου αρέσει. :P
Πάντως μην το φοβάσαι το σχέδιο, είναι όμορφο, και σε διάφορα σημεία τολμώ να πω διαφορετικό.
Feb 11 2010 04:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed