Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Zoro

Zoro, καλά όλα αυτά που λες εάν και μόνο εάν ίσχυε ένα πράγμα: εάν βλέπαμε κάθε μέρα fanarts και setάκια με θανάτους που δεν έχουν συμβεί στο original έργο. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι ότι όποτε κάποιος βλέπει fanart με θάνατο, έχει τη [B]βάσιμη υποψία[/B] ότι πεθαίνει στ' αλήθεια. And that's all it takes to ruin a plot for someone.
Feb 11 2010 15:34
Photo

Nozomu → Serestrum

Hello Serestrum-san. 8ελω μια μικρη βοη8εια να το πω κ η Ιρι-τσαν με εστειλε προς τα εσενα. ^^ Βασικα 8ελω να κρατησω το ava μου transparent... Μοιπως μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου? ^^
Feb 11 2010 15:32
Photo

Vegetasmate → GhostPrince

8a to skefto.....exei ftasei pleon sta 400feuga chapters kai den xero an eimai psyxologika etoimi gia kati tetoio.....
Feb 11 2010 15:30
Photo

Nozomu → iristella

Oκ μπρε! Tενκς! (μετ.: Thnx! xD )
Feb 11 2010 15:28
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

Δεν πειράζει κανείς δεν είναι τέλειος.:P
Feb 11 2010 15:24
Photo

iristella → Nozomu

Iδέα δεν έχω. Δεν το έφτιαξα εγώ. xD O serestrum μου τα εφτιαξε οπότε ρώτα προς τα κεί πλευρά. Ντεν κσέρω από photoshop καρντιά μου. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω.:S
Feb 11 2010 15:19
Photo

Azathoth → Six Winged Angel

deformity madness, eye ke tha paro ke tall :O
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

Λεει και κανει πολλα. και κακα...
Photo

Zoro → Kenny

[quote]Yeah, no one will ever figure this out in a hundred years... right. [/quote][spoiler=One Piece manga heavy spoilers]Δεν νομίζω ότι οι λόγοι που ανέφερες το κάνουν εγγύηση ότι πέθανε. Καταρχάς δεν είναι "μπρούμυτος στο χώμα" αλλά αγκαλιάζονται, οπότε... τι κι αν τον έσωσαν τελικά και αυτό είναι μετέπειτα γεγονός; (οπότε δεν σποϊλάρει την πραγματική έκβαση των γεγονότων, αλλά την αντίθετη... τα δάκρυα μπορούν να είναι και χαράς άλλωστε και λαβωμένος στο OP 99% των φορών =/= πέθανε) Τι κι αν ήταν απλά fan art; (μιας και δεν ήταν καθαρό manga shot) Μέσα σ' όλα ναι, κάποιος μπορούσε να [U][B]υποθέσει[/B][/U] και ότι πέθανε, αλλά χωρίς καμία βεβαιότητα, γι' αυτό είπα ότι δεν κάνει κανονικό spoil. Άλλωστε θάνατοι στο OP δεν γίνονται σχεδόν ποτέ (αυτός ήταν ο πρώτος, κατά κάποιον τρόπο), οι πιθανότητες κάποιος να το ψιλλιαστεί/βεβαιωθεί από το σετ ήταν πολύ ελάχιστες νομίζω. Δεν είναι μεγάλο ζήτημα βέβαια, τα sets αλλάζονται για πλάκα, σου λέω απλά πως το είδα.[/spoiler]
Feb 11 2010 15:18
Photo

Nozomu → Robin-Chwan

Indeed ηταν τελειο!:if:
Feb 11 2010 15:15
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

Άμαν ρε κακέε. Μια χαρά είναι. Και ναί το αρνούμε. Δεν θα υποπέσω τόσο εύκολα. Αυτό το άβαταρ λέει πολλά. Και μην σχολιάσεις:hihi2:
Feb 11 2010 15:15
Photo

Nozomu → iristella

Ιρι-chwaaan να σε ρωτησω κατι? Πως καταφερες κ κρατησες transparent το ava σου? ^^
Feb 11 2010 15:14
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

το αβαταρ σου δειχνει την καταληξη. μην το αρνησε.
Feb 11 2010 15:13
Photo

Robin-Chwan → Nozomu

Μπα δε νομιζω να παρει τοσον καιρο. Ενα με εναμιση χρονο το πολυ. Αλλα θα επιστρεψω. Ειναι το καλυτερο σετ που εχω κανει μεχρι τωρα!
Feb 11 2010 15:13
Photo

Kenny → Dxs

Για το δικό μου setάκι λες; Από το manga Ikigami είναι, και οι στίχοι είναι από το 2112 των Rush. ^^
Feb 11 2010 15:12