Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → QueenofHearts

Κρίμα, ελπίζω να πάνε καλύτερα τώρα. Για Nana δεν ξέρω, πάντως σε θαυμάζω που άντεξες ένα ένα με Death Note. Εδώ αυτό με μονοψήφιο αριθμό επεισοδίων τη μέρα δεν το αντέχεις.
Feb 12 2010 22:03
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Αφου με προκαλεις τι να σου πω? Καλα και τα δικα σου δεν υπαρχει περιπτωση να τα αφησω
Feb 12 2010 21:59
Photo

QueenofHearts → Maya-chan

Δυστυχώς ήταν και πολλά και σοβαρά, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αυτό το ένα-ένα δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ!! μαρτύριο!! Μου έχουν μείνει ψυχολογικά τραύματα απ'τις εποχές του Nana και του Death note! xaxaxa!
Feb 12 2010 21:49
Photo

Όχι τίποτα σοβαρό ελπίζω. Πάντως, σε καλό σου βγήκε. Φέτος που άρχισα κι εγώ το πολύ ένα ένα και είδα τη γλύκα έμαθα να εκτιμώ τις τελειωμένες σειρές.
Feb 12 2010 21:37
Photo

bardock300 → Celahir

Φιλε, σορρυ για τιν ακυρη ερωτηση αλλα ειδα οτι ειχες κανει το 2007 μια ερωτηση "Αν υπαρχει στην Πατρα για Ιαπωνικα" τελικα εμαθες τιποτα? γιατι ειμαι δευτερο εξαμηνο φοιτητης κ αν υπαρχει κατι, ιδιαιτερο, φροντιστηριο οτιδηποτε, θα ηταν γαματα, αν και δεν το κοβω.
Feb 12 2010 21:33
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Yes baby, i'm back!Το νου σας αιμοβόρικα ανθρωπάκια!!!! Άμα πάθει κάτι ο Ace μου, αλοίμονο σου κατακαημένε!Θα κάνω το Ελλάδα-Ιταλία κ τούμπαλιν τρόπο ζωής μου κ θα σε κυνηγάω μέχρι να μου τον ξαναζωντανέψεις!!! Το ξέρω ότι δεν φταις εσύ καλό μου...αλλά κατάλαβε με, κάποιος πρέπει να την πληρώσει!Μουχαχαχα! Τέλος εγώ με τις εξεταστικές...Περιμένω να ορκιστώ, τώρα φέτος θα είναι, του χρόνου, ποιος ξέρει με την σχολή που έμπλεξα... Εσύ αγαπητέ?Τα νέα σου?Λόγω δουλειάς θα χάνομαι που κ που, έτσι να σας λείπω λιγουλάκι...
Feb 12 2010 21:29
Photo

QueenofHearts → Maya-chan

Άντε καλέ! Τόσα χρόνια αγάπη, τώρα θα τ'αφήσω; Ναι, επειδή είχα προβλήματα δεν είδα τόσα άνιμε όσα άλλες χρονιές αλλά η αλήθεια είναι πως μου άρεσε καλύτερα που κατέβαζα όλη τη σεζόν σε batch και δεν περίμενα ένα ένα τα επεισόδια!
Feb 12 2010 21:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Τι λες για την αλλαγη στο προφιλ μου?^^ (Btw απο τη στιγμη που μου εβγαλαν την υπογραφη ψαχνω συνεχεια αλλα δεν εχω βρει τιποτα Τ_Τ)
Feb 12 2010 21:02
Photo

kagemaru igano → Radagast

οχι ρε την ταινια....
Feb 12 2010 20:28
Photo

KennyNight Wizard Seal

... εδώ και 12 χρόνια. :P
Feb 12 2010 20:22
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

Lol, φετος τηρησα οπως παντα την παραδοση μου, να μην μεινω δλδ πατρα για το καρναβαλι. :hahaha: Ναι, το ξερω ειναι παραξενο, αλλα ειχα να γυρισω σπιτι μου πανω απο ενα μηνα και είπα να περασω τώρα, μιας και αρχιζει νεος χειμαρρος στη σχολη απο την Τριτη... Δεν θα είσαι μονη μωρε! Θα παει υποθετω κόσμος, και αμα ντυθεις, καρναβαλι θα ειναι, ολα καλα.
Feb 12 2010 20:14
Photo

Αχά! Δηλαδή κυκλοφορείς ακόμα. Με τόσο καιρό νόμιζα ότι είχες βαρεθεί τα anime! XD
Feb 12 2010 20:09
Photo

Maya-chanmono

Thank you! XD Δε λες τίποτα! Πρέπει να κάνουμε πιο συχνά κάτι τέτοια. :if:
Feb 12 2010 20:07
Photo

Night Wizard SealKenny

Να σε πω κάτι άσχετο. Παίζεις κιθάρα;
Feb 12 2010 19:46
Photo

Night Wizard Sealiristella

Φυσικά όλες σειρές ευπρόσδεκτες. (εκτός μέχα και επιστημονική φαντασία.) Απλά πληροφοριακά. Slice of Life κανένα πρόβλημα. Τώρα βλέπω Κένσιν (με τον αδερφό μου) και μόνος μου Μονονόκε. Διάθεση πάντα υπάρχει στα άνιμε και μάνγκα. :)
Feb 12 2010 19:36