Community Status Updates
Kenny → Night Wizard Seal
Περισσότερο κλασσική και ακουστική. Έχω και μια ηλεκτρική όμως.
Feb 13 2010 13:26
Night Wizard Seal → tzeik
Hello Tzeik και καλωσόρισες στο φόρουμ.
Να σε ρωτήσω το username σου tzeik από που το έβγαλες ;
Feb 13 2010 13:10
Night Wizard Seal → Kenny
12 χρόνια ε; Μπράβο ρε θηρίο :)
Και παίζεις κλασσική ή ηλεκτρική ;
Feb 13 2010 13:02
Zoro → Radagast
Χαχα μην ανησυχείς δεν κάνω τέτοια λάθη, σκόπιμο ήταν το pun και το πιασες. :rolleyes:
Καλά αν το font μου σου φαίνεται eye cancer που να δεις κάτι άλλα που έχω πετύχει εγώ, στην τελική έβαλα τα γράμματα να είναι γκρίζα για να ξεχωρίζουν στο μαύρο πίσω, προφανώς δεν αρκεί. :P Τι να κάνουμε κόλλησα με Akatsuki τελευταία και θα το έχω για αρκετό καιρό, υπάρχει πάντα το Hide User Customizations κουμπί πάνω δεξιά πάντως (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) και λύνονται όλα. Να δω πότε θα κάνεις customize το profile σου κι εσύ πάντως, με καμιά Balsa πιθανώς (31 αυτού του μήνα; XD).
OK then, πιστεύω προς το τέλος του μήνα θα βρω αρκετές ευκαιρίες να μπω να πούμε τπτ, καλή συνέχεια κι εσένα με τον στρατό προς το παρών. :)
Feb 13 2010 12:56
Radagast → Zoro
Εξεταστική ή "Σεξ-εταστική" όπως λες; Χμμμ;; Χαχα.
Anyway καλή επιτυχία και όταν βρεις χρόνο πέρνα.
Εγώ πλέον ναι έχω κάπως περισσότερο χρόνο, είμαι 24ωρο μέσα και 48ωρο έξω, κάπως έτσι με πάει, και μου ήρθε ελαφρώς όρεξη πάλι για anime μετά από τεράστιο διάλειμμα. Αν και μην φανταστείς βλέπω με ρυθμούς Αγγελόπουλου κάνα επ. όποτε θυμηθώ δηλαδή. Λίγος χρόνος για ανιμε γιατί όταν είμαι σπίτι, βγαίνω αρκετά.
Btw το font της σελίδας σου που έρχομαι για να γράψω visitor message είναι ένα αίσχος, δεν βλέπω καλά καλά τι γράφω, άκυρα χρώματα, τέρμα άβολο για να απωθείς κόσμο μαλλον θα το έβαλες... λολ.
Feb 13 2010 12:43
Zoro → Radagast
Χαχα sensei, busted! :rolleyes:
Ναι gomen που χάθηκα αλλά αυτή την περίοδο έχω λιγότερο χρόνο απ' ότι παλιά (σεξεταστική) και ήδη πριν μερικές μέρες είχα καμιά βδομάδα να περάσω απ' το forum... τώρα ξανάρχισα να μπαίνω γιατί βγήκαν αρκετά αποκαλυπτικά chapters στο OP και Berserk, οπότε you know. :P
Προς το τέλος του μήνα θα γίνει αυτό που λες αν είναι, αν μπλέξω και με msn τώρα κάηκα. XD
Υπάρχουν τα vms προς το παρών ωστόσο, πέτυχα κι εγώ κάποια posts σου εδώ κι εκεί, υποθέτω είσαι πιο ελεύθερος τελευταία ε;
Feb 13 2010 12:35
QueenofHearts → Maya-chan
Ναι, για την ακρίβεια η αγάπη μας για τα άνιμε μας έφερε κοντά και προέκυψαν φιλίες και παρέες!
Feb 13 2010 12:26
digitaltracker → Nighteyes
Σχετικα με τα multiple λινκς απο megaupload/rapdishare/etc υπαρχει ενα παρα πολυ ωραιο προγραμματακι...JDOWNLOADER λεγεται
Οχι το ονομα δε βγαινει απο japan αλλα απο java.... Αnyway κανεις copy ολα τα multiple links και αυτο τα εισαγει αυτοματα στο queue και τα κατεβαζει μονο του χωρις να ασχολεισαι....
Feb 13 2010 12:20
Radagast → Zoro
Καλά εσύ μόνο για να ρίξεις κάνα ποστ στο berserk εμφανίζεσαι; Πέρνα καμιά βόλτα και απ'το μσν να μου πεις κάνα νέο ρε τρελέ...
Feb 13 2010 12:15
Petran79 → Kenny
Τελικά από ότι φαίνεται η σειρά σταμάτησε ενώ απέμεναν άλλα 3 επεισόδια. Αντί αυτού αντικαταστάθηκε από μια άλλη σειρά. Φαίνεται αυτά είχαν στη διάθεσή τους και δεν ήξεραν πως η σειρά συνεχίζεται. Οπότε αναγκαστικά στο Youtube είδα το τελευταίο επεισόδιο στα Ιταλικά. Ετσι και αλλιως η μεταγλωττιση από τα Ιταλικά προέρχεται. Αναρωτιέμαι αν και παλιότερα προβλήθηκαν μόνο 36 επεισόδια.
Αν είναι έτσι, τοτε κρίμα, καθώς δεκάδες χιλιάδες κοπελια θα νομίζουν πως η σειρά τελείωσε. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αξιομνημόνευτο
Feb 13 2010 11:33
Maya-chan → QueenofHearts
Α, ναι το ξέρω αυτό. Διάβαζα πέρσι-πρόπερσι το topic του Death Note και είχα δει όλη την περιπέτεια με τα δικαιώματα. Μη μυριστούν καλή σειρά.
Έχεις πολλές φίλες που βλέπουν anime?
Feb 13 2010 09:44
Tea-chan → amaya3
LOL, μόλις σου απάντησα στο lj γι'αυτό. Έχω κατεβάσει τα πάντα, και είχα αρχίσει να το διαβάζω πριν την εξεταστική. Μόνο το 1ο τόμο διάβασα. Είναι κι αυτό στα υπ'όψιν...
Feb 13 2010 01:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed