Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaNight Wizard Seal

Kαλά δεν σε τρώω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα xD. Απλά έλεγα εφόοοοσον το μελέταγες και δεδομένου ότι τα sci fi δεν σου πάνε να δοκίμαζες κάποιες slice of life σειρές (you like those right?) . Από εκεί και πέρα καιρό έχεις. Διάθεση να υπάρχει. ^^
Feb 12 2010 19:25
Photo

Night Wizard Sealiristella

Καλά χρόνο μπροστά μου έχω. Δεν επίγει. Εγώ έχω πεί γενικώς ότι κάποτε θα δοκιμάσω να δω από όλα τα είδη. Αυτά που συχαίνομαι είναι τα μέχα και τα sci-fi. Σε αυτόν τον τομέα (των ai) δεν έχω "πειραματιστεί" ιδιέταιρα, δεν το έχω ψάξει. Αλλά για το Ai no Kusabi μάλλον δεν θα το τιμήσω. Όταν βλέπω μακρινό μέλλον μέσα, δεν μου έρχετε ενδιαφέρον για να δώ κάτι. Είναι λίγο κατά της ιδεολογίας μου. Να μου πείς είναι φαντασία του δημιουργού αλλά είναι κάτι που πρακτικά δεν έχει αποδειχθεί. Θέλω να πώ δεν υπάρχει. Και όπως ξαναείπα αυτό το οποίο δεν μου αρέσει είναι ο [U]τρόπος.[/U] Δηλαδή, ο κάθε δημιουργός θέλει να μας δείξει κάτι με το έργο του, όποιο και αν είναι αυτό. Ένας θέλει να δείξει την μοναξιά με έναν εγκαταλελειμένο γεράκο και ένας άλλος με την καταστροφή του κόσμου από τα πυρινικά πειράματα ή από την εισβολή ρομπότ(το οποίο έχει ως συνέπεια έναν μικρό πλυθησμό. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι κάποιος δηιουργός θέλει να δείξει τον πόνο με ένας κατασφεγμένο πτώμα, ενώ ένας άλλος με την πυροδότηση ένος μπαζούκα. Και στις δύο περιπτώσεις, εμένα σαν άτομο με εκφράζει η πρώτη επιλογή. Απλά δεν είναι του στύλ μου. Αυτό εξηγούσα και σε άλλα παιδιά. Το ότι αυτό το είδος έχει μαργαριτάρια το ξέρω και εγώ, εγώ όμως δεν μπορώ να τα κρίνω γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που το δείχνουν. *παίρνει ανάσα* Τα είπα και ηρέμησα. :hihi2:
Feb 12 2010 19:22
Photo

Ok είχα πει ότι θα αγιάσω αλλά είδα το vm που έστειλες και στον Kenny και δεν κρατιέμαι. Εάν όντως θες να δοκιμάσεις το είδος απλά για να πεις ότι είδες ένα δοκίμασε ή το Junjou Romantica ή το Gravitation. Και τα δύο έιναι απίστευτα γλυκούλια, έχουν τρελό γέλιο και απίστευτες ατάκες ενώ είναι πολύ σεμνά (Τ^Τ) και μπορείς να πεις ότι απευθύνονται και σε ευρύτερο κοινό από τις κλασσικες fujoshi. (τουλάχιστον αν είναι να δεις ένα για να δοκιμάσεις να μην σε τρέχουμε μετά για μεταμόσχευση κερατοειδή και να περάσεις ωραία)
Feb 12 2010 19:10
Photo

the_second_child → samurai_pizza_dora

vre tha eisai avrio patra, na pame apo to cosplay twn paidiwn ston agio nikolao tin ekklisia? mi paw moni sa to lemoni kai ti kalamia sti limni.
Feb 12 2010 19:03
Photo

Διαδραματίζεται σε ενα υποθετικό μέλλον, αλλά δεν έχει ρομπότ μέσα.
Feb 12 2010 16:59
Photo

Night Wizard SealKenny

Το ξέρω. Κοίτα διακρίσεις εγώ δεν κάνω. Το συγκεκριμένο σκέφτομαι να το δώ πιο μετά. Από yaoi δεν έχω δεί κανένα, και από yuri έχω διαβάσει μόνο μάνγκα (κάτι πολύ ωραία). Αλλά θα δώ αν είναι sci-fi μακριά....
Feb 12 2010 16:56
Photo

Είναι sci-fi ?
Feb 12 2010 16:54
Photo

KennyNight Wizard Seal

Yaoi dakara.
Feb 12 2010 16:53
Photo

Χρησιμοποίησα το "στην πορεία" γιατί μπορεί να κάνω περισσότερο χρόνο να το δώ. Μπορεί να έχει τελειώσει κιόλας. Θα δώ. Έχω να δω πάρα πολλά οπότε λέω αυτό να το αφήσω για μετά. Και τις ταινίες.
Feb 12 2010 16:34
Photo

Κοίτα τώρα που θα βγούν τα καινούρια θα σου έλεγα να δεις πρώτα τα καινούρια (που θα έχουν απιστευτη δουλειά και καλύτερα ανεπτυγμένη υπόθεση - 13 γαρ) και μετά να δεις τα παλιά που για την εποχή τους ήταν μεν απίστευτα, έχουν φανταστικό voice acting από την άλλη όμως ήταν μόνο δύο και συμπίεζαν υπερβολικά τα γεγονότα με αποτέλεσμα να χάνεσαι λίγο.
Feb 12 2010 16:30
Photo

Όχι.Να τα δώ πρώτα; Βασικά τώρα δεν έχω χώρο στον σκληρό οπότε όταν αδειάσω θα δώ. :)
Feb 12 2010 16:29
Photo

Night Wizard SealKenny

Why ?
Feb 12 2010 16:27
Photo

[quote]And maybe Ai no Kusabi... θα δω στην πορεία [/quote] You sir are pure win! Άντε μαζί θα το βλέπουμε NWS. Και από ότι είδα από τα teasers πρέπει να τα σπάει. Απίστευτο σχέδιο και απίστευτη μουσική. Ενάμιση χρόνο το παιδεύουν θα είναι φανταστικό. Τα παλιά OVAS τα έχεις δει?
Feb 12 2010 16:27
Photo

KennyNight Wizard Seal

[QUOTE]And maybe Ai no Kusabi... θα δω στην πορεία.[/QUOTE]Son, I have bad news for you.
Feb 12 2010 16:24
Photo

Night Wizard Sealmono

Φυσικά και όχι :hahaha::hihi2::kakaka:
Feb 12 2010 16:18