Community Status Updates
Robin-Chwan → KostaZ
[quote] Παιδιά, τις περισσότερες εικόνες τις ανοίγω αλλά δεν μπορώ να της δω! Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; [/quote]
Σου βγαζει ενα μικρο κουτακι μ ενα Χ μεσα ή απλα δε βγαζει τιποτα? Αν ειναι το 1ο δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι XD, αν ειναι το 2ο τοτε περιμενε μεχρι να κατεβασει ολες τις εικονες (θα παρει καμποση ωρα ειδικα αν δεν εχεις καλο σημα...). Παντως για να ξερεις κατω κατω στην οθονη σου εχει μια ασπρη λωριδα και στα αριστερα σου λεει πχ. 41 στοιχεια υπολειπονται (ναι οκ, δεν το περιεγραψα καλα....). Περιμενε μεχρι να γραψει "ολοκληρωθηκε" και μετα κοιτα τις εικονες.
Ελπιζω να βοηθησα^^ Αν τα εκανα χειροτερα sorry! =Ρ
Feb 13 2010 18:36
Nighteyes → digitaltracker
To έχω, αλλά για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι δεν το χρησιμοποίησα τελικά.:P
Kαπου εδώ μέσα θυμάμαι ότι το είχα δει, ίσως να το είχες αναφέρει σε καμιά συζήτηση εσύ.
Thanks, πάντως.:D
Feb 13 2010 18:12
Adventurer → amaya3
Δεν εχω κανει cosplay με μπερτα, απλα τη φοραω καμια φορα οταν κανω βολτες το βραδυ κυνηγωντας εγκληματιες :P
Εχουμε πολλα να πουμε οπως φαινεται. Την Τριτη το βραδυ εχω μια υποχρεωση, αλλα μετα ειμαι ελευθερος. Παμε Τεταρτη αν ειναι;
Εν τω μεταξυ, χθες μιλουσα με τον Χρηστο/Me_Loves_Neliel και σε ανεφερε (συγκεκριμενα οτι συνεχιζεις να πας στα Ιαπωνικα ενω αυτος σταματησε) ενω ειχε να σε αναφερει πανω απο χρονο. Οι συμπτωσεις δινουν και παιρνουν!
Feb 13 2010 17:47
Robin-Chwan → Scorpion
Τουλ μπορεις και το ελενχεις! Μπραβο aniki ^^
Ο Zoro μου τη βρηκε βεβαια. Εγω 2 μερες τωρα εχω αλλαξει τα φωτα του υπολογιστη αλλα δεν εχω καταφερει να βρω sig. Απο δω και περα οποτε θελω κατι για το σετ στον Zoro θα τρεχω (Τον καημενο....)
Feb 13 2010 16:08
Scorpion → Robin-Chwan
οχι δεν θα βγεις καφριλα.....οχι δεν θα βγεις....btw να μην ξεχασω
AWESOME SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riiight:
Feb 13 2010 15:47
Mad_Hatter → mono
Μια απο τα ιδια και εδω...τουλαχιστον οπου νανε τελιωνουμε να ηρεμισει λιγο το κεφαλι μας, μεχρι το καλοκαιρι δηλαδη και την επομενη....
Feb 13 2010 14:09
mono → Mad_Hatter
H εξεταστική με τα anime και τα manga τηρεί μια σχέση αντιστρόφως ανάλογη:hihi2: Τα δεύτερα πάνε μια χαρά οπότε καταλαβαίνεις πώς πάει το πρώτο :P
Feb 13 2010 14:00
Kenny → Dante80
[QUOTE=Dante80][IMG]http://i362.photobucket.com/albums/oo68/Arkangelll/Funny/bump.jpg[/IMG][/QUOTE]Ότι και είχα σηκωθεί από το κρεβάτι, και βλέπω αυτό... το μάτι μας έβγαλες, αλήτη. :nbleed:
Feb 13 2010 13:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed