Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → KostaZ

[quote] Παιδιά, τις περισσότερες εικόνες τις ανοίγω αλλά δεν μπορώ να της δω! Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; [/quote] Σου βγαζει ενα μικρο κουτακι μ ενα Χ μεσα ή απλα δε βγαζει τιποτα? Αν ειναι το 1ο δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι XD, αν ειναι το 2ο τοτε περιμενε μεχρι να κατεβασει ολες τις εικονες (θα παρει καμποση ωρα ειδικα αν δεν εχεις καλο σημα...). Παντως για να ξερεις κατω κατω στην οθονη σου εχει μια ασπρη λωριδα και στα αριστερα σου λεει πχ. 41 στοιχεια υπολειπονται (ναι οκ, δεν το περιεγραψα καλα....). Περιμενε μεχρι να γραψει "ολοκληρωθηκε" και μετα κοιτα τις εικονες. Ελπιζω να βοηθησα^^ Αν τα εκανα χειροτερα sorry! =Ρ
Feb 13 2010 18:36
Photo

Nighteyes → digitaltracker

To έχω, αλλά για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι δεν το χρησιμοποίησα τελικά.:P Kαπου εδώ μέσα θυμάμαι ότι το είχα δει, ίσως να το είχες αναφέρει σε καμιά συζήτηση εσύ. Thanks, πάντως.:D
Feb 13 2010 18:12
Photo

Adventurer → amaya3

Δεν εχω κανει cosplay με μπερτα, απλα τη φοραω καμια φορα οταν κανω βολτες το βραδυ κυνηγωντας εγκληματιες :P Εχουμε πολλα να πουμε οπως φαινεται. Την Τριτη το βραδυ εχω μια υποχρεωση, αλλα μετα ειμαι ελευθερος. Παμε Τεταρτη αν ειναι; Εν τω μεταξυ, χθες μιλουσα με τον Χρηστο/Me_Loves_Neliel και σε ανεφερε (συγκεκριμενα οτι συνεχιζεις να πας στα Ιαπωνικα ενω αυτος σταματησε) ενω ειχε να σε αναφερει πανω απο χρονο. Οι συμπτωσεις δινουν και παιρνουν!
Feb 13 2010 17:47
Photo

Night Wizard SealKenny

Well Done Kenny-san :) Συνέχισε όσο αντέχεις :)
Feb 13 2010 17:46
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Τουλ μπορεις και το ελενχεις! Μπραβο aniki ^^ Ο Zoro μου τη βρηκε βεβαια. Εγω 2 μερες τωρα εχω αλλαξει τα φωτα του υπολογιστη αλλα δεν εχω καταφερει να βρω sig. Απο δω και περα οποτε θελω κατι για το σετ στον Zoro θα τρεχω (Τον καημενο....)
Feb 13 2010 16:08
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

οχι δεν θα βγεις καφριλα.....οχι δεν θα βγεις....btw να μην ξεχασω AWESOME SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riiight:
Feb 13 2010 15:47
Photo

Erisadesu → jun

λατρεύω το avatar σου!!!!!!!!!!!! 2ne1 rulez!!
Feb 13 2010 15:18
Photo

Aldark → darkphoenix

οπα , να τος κι ο αλλος :P
Feb 13 2010 14:52
Photo

Aldark → Lucy Heartfilia

DEATH THE KID!! Best of the best! ;D
Feb 13 2010 14:48
Photo

Mad_Hattermono

Μια απο τα ιδια και εδω...τουλαχιστον οπου νανε τελιωνουμε να ηρεμισει λιγο το κεφαλι μας, μεχρι το καλοκαιρι δηλαδη και την επομενη....
Feb 13 2010 14:09
Photo

Dante80Kenny

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά η....γαλότσα...XD
Feb 13 2010 14:04
Photo

monoMad_Hatter

H εξεταστική με τα anime και τα manga τηρεί μια σχέση αντιστρόφως ανάλογη:hihi2: Τα δεύτερα πάνε μια χαρά οπότε καταλαβαίνεις πώς πάει το πρώτο :P
Feb 13 2010 14:00
Photo

KennyDante80

[QUOTE=Dante80][IMG]http://i362.photobucket.com/albums/oo68/Arkangelll/Funny/bump.jpg[/IMG][/QUOTE]Ότι και είχα σηκωθεί από το κρεβάτι, και βλέπω αυτό... το μάτι μας έβγαλες, αλήτη. :nbleed:
Feb 13 2010 13:59
Photo

Mad_Hattermono

Εγω thanks :P Πως παει, εξεταστικη, anime,manga?
Feb 13 2010 13:42
Photo

monoMad_Hatter

Καλα, εγώ νόμιζα ότι ήμαστε ήδη friends :hihi2: Thanx :gotit:
Feb 13 2010 13:30