Community Status Updates
kantoros → Vampire Princess
ok thx! gt elega na kanw mia vdomada sto telos sigoura kai tis upoloipes opote me voleuei na katsw na diavasw. tespa. twra se poia sxoli eisai?
Feb 18 2010 22:00
ZeLiGa → GhostPrince
Εγώ είμαι εκείνος που ελεγε πως το dragon ball δεν ειναι ωραιο και που έκανε drop το death note. xD Αλέξανδρο με λένε αν δε θυμάσαι. Εσένα;
Σίγουρα είσαι αυτός που νομίζω ε; Στην καφετέρια που καθίσαμε καθόμουν στο δίπλα τραπέζι στη γωνία. Ελπίζω να μην εχει γινει κανα μπερδεμα και λέμε λόγια του αέρα τόση ώρα. xD
Feb 18 2010 21:58
GhostPrince → VampireGirlization
Το cardcaptor sakura με τι ειναι?:hiding_something:
Feb 18 2010 21:34
LNEnja → ira paspartoo
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Πού είσαι μαρήηηη?
Ούτε στις συναντήσεις (μια δηλαδή) ούτε να μας καμαρώσεις στο cosfail *cough* cosplay μας ήρθες... Τ______Τ
~Δεν σε βλέπω και πολύ στο msn...
Explanation! I demand one...
Πλάκα κάνω θα είχες δουλειές ή whatev... :P
Πώς τα πήγε η φωτογράφηση στην Αθήνα? (Φαντάσου από πότε έχουμε να τα πούμε...)
Λοιπόν Β-rank mission!
Αφού δεν ήρθες να μας δεις στο δικό μας photoshooting θέλω να δεις τις φωτογραφίες μας! (που επεξεργάστηκα εγώ μια προς μια... *hands hurt*)
Θα τις ανεβάσω σήμερα με αύριο μιας και μόλις τις τελείωσα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8217&page=2"]εδώ...[/URL]
1) Θέλω γνώμη!
2) Μείνε γενικά στο stand by γιατί όπου να 'ναι θα κανονίσουμε καινούργιο meeting! :)
...Ima waitin >:3[/FONT]
Feb 18 2010 21:31
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=op manga]
Το πρωμα του Ace το βλεπω να το θαβει ο Garp αν επιβιωσει τον πολεμο, οσο για τον Maggelan δεν το βλεπω να ειναι καλα δεδομενης της αγαπης που του ειχαν οι prisoners της ID.
Μπα τα pacifistas δεν εξαφανιστηκαν, απλα υποτιθετε οτι τα καθυστερουν οι new world captains και δεν τα δειχνει για εξοικονομηση χωρου.
Οσο για τον kuma μαλλον αυτου που τον ελεγχουν δεν εχουν πληρη επιγνωση των δυναμεων του.
[/spoiler]
Feb 18 2010 20:15
Vampire Princess → kantoros
Λοιπόν....σαν μεγαλύτερη (lol) σου προτείνω να τις κάνεις τις απουσίες στο τέλος, έτσι ώστε να μην χάσεις τώρα τον ρυθμό του διαβάσματος σου....έτσι θα έχεις στο τέλος χρόνο να κανεις επαναλήψεις!!!!:smart:
Feb 18 2010 20:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed