Community Status Updates
VampireGirlization → GhostPrince
χμμμ.......το vampire knight......zero no tsukaima...chobits,cardcaptor sakura...(το πρωτο anime που ειδα)και αλλα......τωρα τελευταια ειχα ή ακομα επιρρεαζω εναν φιλο μου και βλεπει romance.....και δεν εβλεπε στην αρχη!!!!!!χοχοχοχ....(σατανικο γελιο υποτιθετε..)
Feb 18 2010 17:20
Zoro → VampireGirlization
Καλύτερα να έχεις ένα άτομο εναντίον σου παρά ολόκληρο forum, trust me, κάτι είναι κι αυτό. :P
Feb 18 2010 17:15
GhostPrince → VampireGirlization
χαχα....εγω αντι8ετος σπανια βλεπω romace....αν κ τελευτεα εχω δει αρκετα...L0L....
anyway...για πες κν αγαπημενο σου ;)
Feb 18 2010 17:15
VampireGirlization → Zoro
ωραια τωρα το καταλαβα καλυτερα........!!!!!αλλα και παλι το στομα μου δεν εχει κανενα κουμπι για spoilers.....!!!!!τουλαχιστον εδω δεν θα κινδινευω!!!!
Feb 18 2010 17:13
Zoro → Robin-Chwan
Και τι το αγοράσατε (κάτι που μπορεί να είναι) scanner, αφού κανείς δεν ξέρει να το χρησιμοποιήσει; Επίσης, ποια είναι εκείνη;
Feb 18 2010 17:12
Robin-Chwan → Zoro
Μπααααα.......Στο σπιτι ολοι ειναι πιο noob απο μενα ;Ρ Σκεφτηκα να δωσω το τετραδιο (το οποιο κανονικα ειναι των αγγλικων...) να κανει εκεινη ολη τη δουλεια. Θα τα περασει στο νετ κι εγω θα κανω copy/paste και θα τα κολλησω στο forum
Feb 18 2010 17:10
Zoro → VampireGirlization
Και για να έχεις πλήρη εικόνα και μην γίνει κάνα μπέρδεμα, έτσι γίνεται το unspoiling:
1) Πατάς αυτό το εικονίδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] στο post που θες να κάνεις (και να κρύψεις κάποιο spoiler).
2) Σου εμφανίζονται αυτές οι παρενθέσεις στο post: (SPOILER)(/SPOILER) , μόνο που οι κανονικές θα έχουν αυτό [B][[/B] , αντί γι' αυτό [B]([/B] .
3) Στο ενδιάμεσο γράφεις ότι θες να γράψεις: (SPOILER)εδώ(/SPOILER).
Και είσαι ok. :riiight:
Feb 18 2010 17:09
VampireGirlization → GhostPrince
εγω παλι νομιζω οτι το elfen lied ειναι αντιγραφη του chobits....αλλα δεν ξερω πιο βγηκε πρωτο....!!!
εμενα μαρεσουν τα anime που εχουν romance....:awww:
οταν θελω να ξεσπασω ή εχω διαθεση για κατι βαρυ τοτε βλεπω συνδιασμο romance,drama,tragedy & comedy!!!!:blush2:
σπανια βλεπω κατι χωρις romance!!!!!
Feb 18 2010 17:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed