Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=One Piece manga]Καλή και η εκδοχή με τον Garp μπορώ να πω, δεν την είχα σκεφτεί. :P
Α, πιστεύεις δλδ ότι τον ελέγχουν από απόσταση τον Kuma; :hmmm: Εγώ είχα την εντύπωση ότι ήταν αυτόνομος (και προγραμματιζόμενος φυσικά), απλά με μηχανικό εγκέφαλο πια, σαν terminator κάτι και ο λόγος που δεν ήταν τόσο επιθετικός ήταν επειδή είχε κάποιον κρυφό λόγο (dragon's spy κλπ).
Άντε να μάθουμε και τπτ παραπάνω, πάντα με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες που δίνει ο Odachi. :P[/spoiler]
Feb 18 2010 23:24
Erisadesu → Cougar
Κρίμα που δεν μπορώ να σου δώσω reputation....τέλειο το video του Unistall Και θεέ μου τι φοβεροί στίχοι.
Feb 18 2010 23:13
LucyBR → Erisadesu
the pleasure is all mine if you liked them! :D
maybe you'd like to check Ellegarden and Nothing's Carved in Stone then? συνδεονται λογω μελων πανω κατω. just saying ^^;
Feb 18 2010 23:11
Asaph → Serperoth
Xmm sorry pou den kserw to nick su alla logika me ksereis :) Poios eisai loipon? :D
Feb 18 2010 22:54
iristella → SotosProtos
Kαλησπέρες! Τα 16 έως και 19 είναι recaps. Σου δείχνει περιληπτικά το τι έχει παιχτεί στα προηγούμενα επεισόδια από την οπτική γωνία του κάθε λύκου. Δεν έχει κάτι το καινούριο και μπορείς να τα παραλήψεις και να πας κατευθείαν στο 20. Εγώ τα είδα μεν,δεν βαρέθηκα αλλά δεν μου είπαν και κάτι το καινούριο.
ΕΠίσης μην ξεχνάς ότι το anime έχει συνολικά 30 επεισόδια. Δεν σταματάει στο 26 αλλά έχει και άλλα [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=449"]4 OVAS[/URL]. I hope i helped.
To λατρεύω αυτό το anime btw. Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το OST του.
Feb 18 2010 22:48
SotosProtos → iristella
Γεια!ειδα οτι αγαπημενο σου anime ειναι το wolfs rain.Αυτη την εποχη το βλεπω και γω αλλα ειμαι στο 16 επεισοδιο και αρχιζει και δειχνει παλι τα παλια μεχρι το 19,βαζω το 20 και δειχνει τελειως διαφορετικα πραγματα.Ετσι ειναι το anime κανονικα ή τα επεισοδια που βλεπω ειναι λαθος?
Feb 18 2010 22:43
Erisadesu → miko-chin
Πότε πρόλαβες και βρήκες το gifaki και απο τη μια με ανεβάζεις θεά
και απο την άλλη με λες έλεος....
sigh...
Feb 18 2010 22:27
miko-chin → Erisadesu
είσαι έλεος!XD
πάρε και κάτι ακόμη
[IMG]http://a2.vox.com/6a0100a802022f000e0123de1102da860d-pi[/IMG]
Feb 18 2010 22:25
GhostPrince → ZeLiGa
χαχα οχι νταξι σε 8ημη8ηκα XD και Γιαννη με Λενε ;) (εγω κα8ομουν διπλα στον κοστα(το παιδι με τα μαλλια)xD μαζι με τα κοριτσια....anyway....πιστευω εχεις καταλαβει ποιος ειμαι :if:
btw δεν 8υμαμαι να σε ειχα ροτησει ...΄=) ...τι anime σαρεσουνε? :P
Feb 18 2010 22:08
miko-chin → Erisadesu
OMG η εικόνα 42 από τον πρώτο φάκελο είναι Θ-Ε-Ϊ-Κ-Η,η εικόνα 66 από τον δεύτερο είναι απίστευτη και η 119 η πιο κουλή που υπάρχει XD
είχα βρει κάποιες κατα καιρούς στο ιντερνετ αλλά δεν τις είχα όλες
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.μόνο εσύ καταλαβαίνεις τη θεοσύνη του
Feb 18 2010 22:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed