Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Vegetasmate

a nice.....τι ετος εισαι? :P ~εγω...στοχεβω για γραφιστικα....graphic animation.. 3D..design...kai otidipote sxetiko...XD
Feb 19 2010 14:43
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Σε γενικές γραμμές ξεχωρίζω τις κατηγορίες Seinen, Sci-Fi και dementia. Αν και δε βλέπω anime με βάση το είδος τους - εξαιρούνται τα άθλια, στην πλειονότητά τους, ecchi. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως τα anime που μου αρέσουν είναι.... λίγα. xD
Feb 19 2010 14:29
Photo

endless_inspiration → valadorn

Αγαπάμε Opeth!!!!!! Δεν το συζητώ!!!!!!! Αλλο αγαπημένο συγκρότημα είναι οι paradise lost(gothic metal) όσο αναφορά τα συγκροτήματα που μου είπες μόνο τους amorphis και τους epica έχω ακούσει........... δεν ασχολούμαι και τόσο με την μεταλ!!!! Αυτααααααααααααα
Feb 19 2010 14:01
Photo

digitaltracker → zade

[quote=zade;370313]Αγοράστε από το ίντερνετ τώρα που προλαβαίνετε.Το Ευρώ σήμερα έπεσε στα 1,34 δολλάρια.Άμα συνεχίσουμε έτσι,σύντομα θα φτάσουμε στο 1,30 και η κάθοδος δεν θα έχει σταματημό.[/quote] Φιλε ειπες το πιο σωστο πραγμα στο φορουμ!!! Ακομα χτυπαω το κεφαλι μου για καποιες αγορες που δεν εκανα πριν ενα μηνα που το δολλαριο ηταν στο πατο... To αστειο ξερεις ποιο ειναι? Οτι απο τη μια μερια οι Αμερικανοι προσπαθουν να κρατουν χαμηλα το δολλαριο για να βοηθουν τις εξαγωγες τους και τωρα το ιδιο προσπαθουν και οι Γερμανοι με το ευρω. p.s.1. Μ' αρεσει πολυ ο συνδιασμος χρωματων που εχεις επιλεξει για τη userpage... Ειναι σα να γραφεις σε παλιο τερματικο :hehe: p.s.2. To torrent ο Καλος, ο Κακος και ο Ασχημος δε κατεβαινει με τιποτα!:roar:
Feb 19 2010 13:33
Photo

iristella → Erisadesu

Έλα ρε συ τα σπάει. xD Mακάρι να ητανε και οι Cullen έτσι περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε το Twilight.
Feb 19 2010 12:47
Photo

valadorn

Με λυπη αναφερω οτι σαν σημερα πριν ενα χρονο εφυγε απο τη ζωη ο Miika Tenkula, κιθαριστας των Sentenced και αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Ελαχιστος φορος τιμης να ακουσουν το solo κομματι του mourn οσοι δεν τον γνωριζουν... Miika, yοur memory will never fade, your music will burn forever in our hearts.. Rest in peace ... master.
Feb 19 2010 11:03
Photo

valadorn → endless_inspiration

Opeth χμμμμ... Απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.Και οντως το damnation εχει αρκετα ποιοτικη μουσικη.Αν σου αρεσαν λοιπον οι ElYYYYYYYYYsion πιθανως 8α σου αρεσουν και οι TRISTANIA ή οι EPICA(8α τους ξερεις). Παντως τα αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι: Amorphis, Sentenced(σαν σημερα πριν 1 χρονο πεθανε ο κι8αριστας τους και αγαπημενος μου), Βlind Guardian, Eluveitie, the Wounded, Epica, Tristania, Opeth και Battleroar. :) Μη μας παρεξηγεις-ολους εμας που ασχολουμαστε με τη metal μας αρεσει να τα αναφερουμε:P
Feb 19 2010 10:48
Photo

DevilMayCry → Scorpion

Hiiiiii ...
Feb 19 2010 08:54
Photo

DevilMayCry → Mad_Hatter

Hiiiii how you ben ????
Feb 19 2010 08:54
Photo

amaya3 → Adventurer

[LEFT][SIZE=4][B]D: D: D: [/B][/SIZE][/LEFT]
Feb 19 2010 03:00
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] Ετσι, ολλοι στον BB, δεν τον αντεχω, ενω παλια δεν με πειραζε, τωρα που ηρθε ετσι απο το πουθενα να τα κανει μπουρδελο, μου την εδωσε :P Και απο οτι φαινετε αυτος παει για τελικος villain, τωρα το πιστευω οτι θα παρει τη θεση του WB ως 4ος yonkou. [/SPOILER]
Feb 19 2010 02:58
Photo

Adventurer → amaya3

Αυτο για τον Αστυνομο Σαϊνη λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν ισχυει. Οπου και να εψαξα δε βρηκα κατι που να λεει οτι ειναι ο ιδιος ο Dr.Claw (ο κακος δηλαδη) ενω απ'οτι φαινεται εχουν συνυπαρξει ταυτοχρονα απ'οτι διαβαζω [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Claw"]στο αρθρο της Wikipedia[/URL] (στην τελευταια παραγραφο για τη γατα) ενω αργοτερα βγηκε μια spinoff σειρα οπου αποκαλυπτεται το πραγματικο του ονομα (George) και η οικογενεια του. Στα external links δειχνει και μια επισημη φιγουρα του που εχει προσωπο, αλλα ειλικρινα προτεινω να μην τη δεις γιατι θα ξενερωσεις.
Feb 19 2010 02:55
Photo

Cougar

Πολύ δυνατό τραγούδι...
Feb 19 2010 02:44
Photo

Erisadesu → iristella

δεν υπάρχει αυτό που διαβάζω: [url]http://www.mangatraders.com/manga/series/3675[/url] a.k.a yaoilgiht lol (yaoi+twilight)
Feb 19 2010 01:15
Photo

Vegetasmate → GhostPrince

τεχνολογικη εεεε??? μια χαρα!!! ναι εγω φοιτητρια ειμαι..σπουδαζω στατιστικη και ασφαλιστικη.....αν σ αρεσουν τα μαθηματικα θα σ αρεσει σαν σχολη......
Feb 19 2010 01:15