Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Σε τι ταξη και τι κατευθυνση εισαι; Επισης, απο γλωσσες πως τα πας;
Feb 19 2010 19:10
Left64Vegeta
Στην υπογραφή μου απεικονίζεται το δεύτερο λογότυπο της AnimeClipse, που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στο επεισόδιο 10 του Plawres Sanshiro, Σεπτέμβριο 2005. Την ακριβή προέλευση του δράκου την ξέρει μόνο ο Shuei Tenshi, που σχεδίασε το λογότυπο της AnimeClipse.
Το Backtrack βγήκε πρώτη φορά Μάιο του 2006.
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/BackTrack[/URL]
Feb 19 2010 18:32
ZeLiGa → GhostPrince
Καλά αυτό(η πλοκή) είναι αυτονόητο. Ένας από τους λόγους που δε μου αρέσει το db που τόσοι έχουν θεοποιήσει.
Feb 19 2010 17:27
Zoro → Mad_Hatter
[spoiler=OP manga]Χαχά άσε ρε ο άλλος μας βγήκε πιο τεράστιος και από Oz/Oars τώρα; :hahaha:
Έμεινα όταν το διάβασα, μιας και τον είχα κόψει απλά για μικρό γίγαντα... αμάν πια και αυτός ο Oda, πρώτα μας έβαλε Oz ως τον μεγαλύτερο, μετά Oars ισάξιο και τώρα ακόμα πιο μεγάλο; Ας αποφασίσει. :P
Αναρωτιέμαι που το κρατούσαν τέτοιο πράμα στο ID... και πως τον βγάλαν έξω! :hahaha:
(τον ΒB τον κόβω κι εγώ να γίνεται yonkou btw)[/spoiler]
Feb 19 2010 16:32
Zoro → Tsunade-sama
Ώστε ακόμη και ο πιο δυνατός κρίκος έσπασε τελικά :hehehe:, αναρωτιέμαι αν έχει μείνει κανείς που δεν το ξέρει ακόμη, manga reader και μη. :P [SIZE=1](να δεις που σύντομα θα πιάσεις και το manga κανονικά XD)[/SIZE]
Τον κύριο μπορεί να μην τον ξέρεις αυτοπροσώπως, αλλά αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην σειρά και περιμέναμε καιρό να τον δούμε. Τώρα για το πότε θα συμβεί και στο anime... χμμ, δεδομένου ότι μόλις το 'δαμε στο manga ουσιαστικά, θα έλεγα προς Οκτώβρη το συντομότερο, αν και το κόβω και για λίγο πιο κει... που να αντέξεις από την στιγμή που κάποιος σου βαλε ψύλλους στα αφτιά, ε; :wis:
Άστα, όλοι θρηνήσαμε σε εκείνο το σημείο, fans του και μη, Oda did it again!! :nanteee:
Feb 19 2010 16:24
Serperoth → Asaph
Κωνσταντίνο με λένε. Λογικό να μην ξέρεις το nick, γράφτηκα την Δευτέρα (πρακτικά)^^
Για visual aid, θυμάσαι ένα παιδί με άσπρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, δερμάτινο πανωφόρι, κασκόλ και καπέλο?
Feb 19 2010 15:52
Mad_Hatter → Tsunade-sama
[QUOTE=tsunade-sama]
Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5:
[/QUOTE]
wellcome to the club:zetsubou:.
You were not the only one.
Feb 19 2010 15:36
Kirenahana → BlipBlop
Op! Kai su Kerkura? Ki elega paei, prepei na oloklhrwthei to Asiatikwn gia na rthei anthrwpos edw panw! Ti na pw pantws gia th lesxh... H alitheia eiai oti exw kairo na paw -arketooo-, alla tis teleutaies duo fores me eixe peiraxei to fai kai gi auto de xanapathsa -ama einai gkantemhs o anthrwpos- ! se poio tmhma eisai esu?
Feb 19 2010 15:08
GhostPrince → ZeLiGa
αα.lol...XD ;) εγω νταξει δεν εχω προβλημα με τα ειδη....τα βλεπω ολα .....μονο τα ecchi anime dn mareosun toso xD αλα γενικα προτιμαω anime π χουν πλοκη...;)
Feb 19 2010 14:49
Tenshi → Left64Vegeta
Ασχετο, αλλα ο δρακος που εχεις στο signature (που παριστανει το "C") απο το Backtrack δεν ειναι ?
Feb 19 2010 14:48
Tsunade-sama → Zoro
Δεν άντεξα...έκανα spoil στον εαυτό μου...[SIZE=1]*shames herself but couldn't avoid it*[/SIZE]
[SIZE=2]Είδα ποιος το έκανε αλλά δεν τον ξέρω τον κύριο (μη χέσω...) επομένως θα μας τον δείξει στη συνέχεια.Βέβαια για να φτάσει σε αυτό το σημείο δεν ξέρω πόσα chapters έχουν περάσει από έδω που είμαστε, τουτέστιν...πότε (χρονικά!) θα συμβεί???:hmmm:[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Δεν σου κρύβω ότι δάκρυσα καθώς διάβαζα το manga...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνω όταν βγει σε anime...:cry5:[/SIZE]
Feb 19 2010 14:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed