Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → mono

Ναι η αληθεια ειναι οτι ξεφευγουμε ευκολα με κατι τετοια.Ισχυουν οι φημες οτι για να γινεται μοντ σας βαζουν να αντεξετε 100 μερες κλεισμενοι σε ενα δωματιο με εναν σινεφιλ, χολιγουντιανες ταινιες και την εντολη να τον καθησυχαζετε?:hehehe: Αυτο εξηγει και το γιατι πηρε 3 μηνες να επιλεχτουν νεοι μοντ:thatsit:
Mar 31 2012 21:22
Photo

Kalamaris → Maya-chan

Οχι αλλα θα μπορουσε.Ποτε δεν ειδαμε τι απεγινε αυτος σε εκεινο το tea party(τον ξεχασε ο ryukiishi:himitsu:
Mar 31 2012 21:18
Photo

Maya-chan → Kalamaris

Love you!!!!!!!!!! Να κάνουμε, ποτέ δε βαριέμαι να βάζω Umineko set. Το πρόβλημα είναι ότι στο προηγούμενο με τη Shannon χρησιμοποίησα τις καλύτερές μου εικόνες, οπότε ελπίζω οι καινούριες που βρήκες να είναι καλές. Αυτό είχε γίνει στο VN??? O___O
Mar 31 2012 20:18
Photo

mono → Kalamaris

[QUOTE]Οσο για τον τροπο μου δεν νομιζω πως ηταν περα απο το επιτρεπτο.Αν δεν εχει και λιγη εντασουλα μια συζητηση δε λεει.[/QUOTE] Δεν είπα ποτέ ότι είχε κάτι ο τρόπος σου. Απλά επειδή λίγη η εντασούλα η δικιά σου, λίγη η εντασούλα κάποιου άλλου από το πουθενά αρχίζουν τα μπινελίκια, είπα να προλάβω :P
Mar 31 2012 20:13
Photo

Osama Bin Laden → Skinner1991

Aye το ψήνω. Πείτε μου ώρα εγκαίρως όμως.
Mar 31 2012 17:09
Photo

Kalamaris → ekati13

Το wolf's rain το βρηκα πολυ ομορφο σαν σειρα.Οι χαρακτηρες ηταν συμπαθεστατοι και καθε φορα που καποιος πεθαινε ενιωθες σαν να εχανες κατι μεσα σου.Και ειμαι απο τους λιγους που οχι μονο δεν μισησαν τον νταρσια αλλα τον λατρεψαν.Μου θυμιζε τοοοοοσο κομη δρακουλα x) Το Gungrave ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη σειρα.Το φιναλε ειναι για μενα το καλυτερο που εχω δει ποτε.Μονο ενα παραπωνο ειχα.....ΖΟΜΠΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΖΟΜΠΙ? Οποτε εμφανιζονταν ζομπι ενιωθα οτι η σειρα πηγαινε ενα κλικ πιο κατω.Χαιρομαι που δεν χαλασαν τα τελευταια 2-3 επεισοδια. And of course:Harry+Brandon=best main character pair EVAR
Mar 31 2012 16:42
Photo

ekati13 → Kalamaris

Θα συμφωνήσω μαζί σου, ήταν σπουδαίος ναύαρχος αλλά υπήρχε ο Reinhard, δυστυχώς γι αυτόν.. Ως χαρακτήρας, δν μου άρεσε η αντιμετώπιση που είχε προς την ζωή! χαχαχαχα! Μπορείς να κάνεις topic μ αυτό στο φόρουμ!:kakaka: Είδα ότι βλέπεις Wolf's rain k gungrave, ποια είναι η γνώμη σου;
Mar 31 2012 16:36
Photo

Kalamaris → Maya-chan

[IMG]http://kakeracomplex.files.wordpress.com/2011/11/bernkastel-pieces.jpg?w=640[/IMG] Στην βρηκα χωρις την κορνιζα :) Εχω βρει και μια με τον γουιλ κοιμησμενο και αυτην να ετοιμαζεται να................τον ξυπνησει φυσικα :3 Εχω μια πολυ ωραια με shanon και kanon και καμποσες καλουλικες. Αυτο που λεγαμε θες να το κανουμε μ'αυτους τους 2?(αν και τη shanon την ειχες παλια οποτε δε ξερω.) EDIT:Βρηκα και αυτο. GREAT SPOILERS [SPOILER][IMG]http://chocolatesyrupywaffles.com/wp-content/uploads/2011/01/1294031354160.jpg[/IMG]Τι γαματο που θα ταν αυτοοοοοοο[/SPOILER]
Mar 31 2012 15:36
Photo

BoredForLife → Kalamaris

Μετά το περσινό rockwave , έγιναν λατρεία :P όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι με αυτούς το πέρασα
Mar 31 2012 15:27
Photo

zennith666 → reneel

Κάλως την!!!! Ωστε άκουσες την συμβουλή μου εεεε?Ελπίζω να σου αρέσει το site. Η Ειρήνη είσαι έτσι???
Mar 31 2012 15:11
Photo

Dio Brando → Stam

Ο Magellan δεν γινεται δηλητηριο.Απλα το παραγει.Αυτη ειναι η διαφορα.
Mar 31 2012 12:27
Photo

Kalamaris → ekati13

Ηταν ενας μεγιστος στρατηγος ο οποιος ομως δεν ηταν ο πρωτος γιατι υπηρχε ο reinhard.Δεν νομιζω πως ηταν λιγος. Αλλα και παλι ως χαρακτηρας μου αρεσει και οχι ως στρατηγος so whatevar. Και για το μαλλι θελω να μου πει πως ακριβως το κανει.Εγω γιατι περιμενω χρονια και ουτε ως τους ομους δεν εχει παει??:run:
Mar 31 2012 12:00
Photo

ekati13 → Anakin Skywalker

K εγώ! :bleh::tongue2::tongue2:
Mar 31 2012 11:26
Photo

Anakin Skywalker → ekati13

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Και τώρα θα απαντήσω με επιχειρήματα! Ναι, καλά![/SIZE][/FONT] :kakaka:
Mar 31 2012 10:29
Photo

ekati13 → Kalamaris

O Reinhard είναι από τους ηγέτες που βγαίνουν κάθε 1000 χρόνια! Ο Reuenthal θα διακρινόταν μόνο αν δεν υπήρχε ο Reinhard! Kαλός χαρακτήρας αλλά λίγος τελικά.. Όσον αφορά το μαλλί, του πήγαινε μακρύ.. :kakaka:
Mar 31 2012 10:27