Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ολλοι ετσι λετε, αλλα στο τελος οχι μονο υποκηπτεται στον πειρασμο, αλλα σας αρεσει κιολας :)
Feb 28 2010 03:21
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:hihi2: Δεν περίμενα η χάρη σου όμως ότι θα έφτανε μέχρι Ιαπωνία μεριά...Το ταλέντο σου, γιατί περί ταλέντο πρόκειται, με εκπλήσει ταμάλα...Μήπως πρέπει να σκεφτείς να πας στο Italy's got talent (μετάφρασέ το εσύ όπως αρμόζει στα ιταλικά kukuku) :hihi2: Δεν υπόσχομαι τίποτα κ ας είμαι πρωινή αυτή την εβδομάδα...αν πέσει δουλειά πολύ μάλον στο ρεπό μου θα τα ξαναπούμε.Ελπίζω να μην υπάρξει καμιά άλλη κηδεία, άνοιξη έρχεται, θέλω να φορώ εμπριμέ από δω κ στο εξής! :P
Feb 28 2010 02:51
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Ήδη με την αμαρτία που έκανα εξασφάλισα εισητήριο Α' class για Level 1 της κόλασης (τελευταία στιγμή γλίτωσα το Impel Down) κ με θες να ξεκινάω το manga? Όχι καλό μου, έχω καεί που έχω καεί μέχρι εδώ, το κάψιμο δεν πάει άλλο!:cry5:
Feb 28 2010 02:44
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Εφηβικούς πειραμα-wut; :nerd: Ελπίζω να [S]μην[/S] είναι αυτό που νομίζω. "Τώρα όμως είμαι εδώ" = από δω και πέρα θα είμαι εδώ ή απόψε και μόνο απόψε είμαι εδώ και αύριο κλάφτε με; Και ήταν ειδοποίηση ή απειλή αυτό; :rolleyes: Όχι, μπορεί να έχω πολλά ταλέντα, αλλά μέσα σ' όλα μου λείπουν 1-2, όπως η ζωγραφική. :tensai: (πετυχημένο πάντως, no! bad oda! :P) Καλά με τις συζητήσεις μας το γρουσουζέψαμε τελικά... μια πλάκα είπα να σου κάνω και τελικά τον χάσαμε στ' αλήθεια, να μην με λένε γκαντέμη αλλιώς. XD
Feb 28 2010 02:36
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Βρήκα μια photo του απο εφηβικούς πειραματισμούς... επομένως καταλαβες την συνέχεια :hiding_something: Ήμουν απογευματινή αυτή την βδομάδα κ γυρνούσα λίγοοοοο εώς πολύυυυ πτώμα από την δουλειά κ που όρεξη να ανοιγώ υπολογιστή :canthelp: Τώρα όμως είμαι εδώ! P.S.Ελπίζω αυτό να μην το ζωγράφισες εσύ...:hihi2:
Feb 28 2010 02:26
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Σε αυτο με τους κλαψες :P Ελα τωρα που εκανες την αρχη διαβασε και το manga :P
Feb 28 2010 02:20
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Βρήκες το mail του Oda και τον [S]εκβίασες[/S] έπεισες να σου πει τπτ; :? Μήπως είναι αυτό τελικά; [SPOILER=One Piece manga spoiler][IMG]http://i50.tinypic.com/2q99sft.jpg[/IMG][/SPOILER]:hihi2: Πέραν αυτού, τι έγινε και σε χάσαμε; :nanana:
Feb 28 2010 02:16
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

[QUOTE]wellcome to the club[/QUOTE] Σε πιο απ' όλα?Σε αυτό των κλαψιάριδων ή σε αυτό με τους Spoilermaniacs? Ένα θα πω...Με φάγατε κ λύγησα!Με βρήκατε μικρούτσικο, αθωούτσικο κ χαζούτσικο κ με ρίξατε στην αμαρτία του spoiler!:if:
Feb 28 2010 02:13
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Τσα!Να'μαι κ γώ! Κ επειδή θα μπω κατευθείαν στο ζουμί...για τον latest kawaii μακαρίτη θυμάσαι όταν τα λέγαμε?Εμ δεν θα μείνει μακαρίτης για πολύ...Μουχαχαχαχα!Μην ρωτάς που το ξέρω κ πως...Το μόνο που σου λέω είναι ότι έπεσα στα άδυτα του Uber Spoiler (α ρε Μάκη, που'σαι να δεις πως κατάντησα...).
Feb 28 2010 02:09
Photo

Zoro → jetpilot

Αυτό θα πει έμπνευση, right on the spot. :P Και πάνω που θα σου έλεγα και για το poll, always a step ahead of me. :rolleyes:
Feb 28 2010 01:36
Photo

iristella → croco~boy

done. Thank you for the feedback
Feb 28 2010 01:16
Photo

jetpilot → Zoro

I guess I do : ) Μια ψυχη που δεν καταφερε ποτε να ησυχασει, μια καρδια που φοβοταν το ποτε θα χτυπησει, ενα προσωπο που κρυβοταν απο το φως, μια σκεψη βιασμενη απο τους παντες ... Να συνεχισω ; Το βρηκα ; :P (νταξ, λιγο μελο)
Feb 28 2010 01:14
Photo

croco~boy → iristella

Καποιος ανοιξε ενα random topic στο οπ section! Checkareto please. Ty and Gnite!
Feb 28 2010 01:14
Photo

Zoro → jetpilot

Btw, επειδή δεν έχω άλλο πολύ χώρο για pms, thumbs up για το thread, dude! :thumbup: Καλή σαν ιδέα και φυσικά φαντάζομαι ξέρεις τι θα απαντήσω. :P
Feb 28 2010 00:48
Photo

Zoro → ZeLiGa

Απλώς Arabasta μου είχε αρέσει πολύ για το όλο σχέδιο του Crocodile, τις μάχες με τους Baroque Works (ειδικά mr.1), είδαμε και τον Luffy να νικάει τον πρώτο logia και φυσικά έκανε πρεμιέρα η Robin. Skypiea πάλι μου είχε αρέσει ακόμα πιο πολύ η όλη ιδέα με το πως υπήρχαν νησιά στον ουρανό και το πως φτάσαν εκεί οι ψάθινοι (+ μπουνιά Bellamy), το πως δημιουργήθηκαν 2 μαχόμενοι πολιτισμοί, ο δυνάστης θεός που ο Luffy νίκησε χάρη σε πανέξυπνη ιδέα (είχα μείνει ακόμη πιο πολύ από Croc όταν τον πολέμησε πρώτη φορά ο Luffy) και φυσικά η όλη ιστορία με τον Norland και το γιατί τον θεώρησαν ψεύτη. Το βρήκα όλο πολύ "παραμυθένιο". :) EL πάλι ότι και να πω είναι λίγο, μέχρι και την γέφυρα και τον διάλογο με την Robin είχα κολλήσει... από κει και πέρα ξεκίνησαν fillers με τους straw hats + δεν μου άρεσαν καθόλου οι μάχες με τους CP9 (πέραν Lucci/Blueno, χάρη στο gear 2nd του Luffy) και έπεσε το όλο κλίμα, αλλά μιλάμε ως εκεί ήταν κορυφή imo. :P
Feb 27 2010 22:54