Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Xristos-san

Δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum. Παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες από εδώ και στο εξής. Καλή συνέχεια! ^^
Feb 27 2010 22:51
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Πρεπει να περιμενεις πολυυυυυ. Btw αρχισα Satan666!!!
Feb 27 2010 22:42
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Καλά όταν τελειώσει όλο. Μου τα δίνεις, τα διαβάζω και στα ξαναδίνω. Δεν είναι πρόβλημα :)
Feb 27 2010 22:36
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Ντουντ, πάντα βαμπιρ είμαι. Απλά κανείς δεν παίρνει χαμπάρ....btw, το σκέφτεσασι καθολου για τις 20 Μαρτη?
Feb 27 2010 21:18
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

ρε μπας και εισαι βαμπιρ...?? ειδες την δευτερη απο τις εξτρα φωτο που εβαλε η ελενη? ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ??!! καλα και στην πρωτη ομως τα σπας ως cosplay μεταλλοραπας!!
Feb 27 2010 20:57
Photo

Black RockDante80

καλησπερα σας. ελπίζω να μην σας ενοχλώ από τα αγροτεμάχια σας αλλά θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτι μετά από μεγάλες περιπέτειες στο νησί των ηλιθίων που έχω την ατυχία να κατάγομαι έχω επιστρέψει στο batcave μου και αναμένω εντολές για το σετάκι που μου αναθέσατε να σας δημιουργήσω όταν δείτε αυτό το μήνυμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την ψυχική μου υγεία.Σας εγγυώμαι οτι μου έχουν απομείνει αρκετά εγκεφαλικά κύταρρα ακόμη για να ζήσω
Feb 27 2010 19:25
Photo

Glaurung → Tenshi

Κακοπέρασηηη :P
Feb 27 2010 17:55
Photo

Kenny → crazyBoyMangaFun

[QUOTE]λοιπον θα ηθελα κατι supernatural mistery σε greek subs αν γινεται αλλα και αγγλικα δεν με πιραζει[/QUOTE]Σου απάντησαν ήδη [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=371906#post371906"]εδώ[/URL]. Μετέφερα το post σου γιατί το είχες γράψει σε λάθος thread.
Feb 27 2010 17:47
Photo

Tenshi → Glaurung

Γιαπ!! Σε ολα αυτα ;) Oχι μωρε ταξιδι θα παω...και επι ευκαιριας ισως να παω σε τιποτα παρκα με ζωα εκει περα!!
Feb 27 2010 17:19
Photo

Hollister → VampireGirlization

γεια σου και σενα ^.^
Feb 27 2010 17:14
Photo

Glaurung → Tenshi

Σε όλα αυτά ?!? Δηλαδή θα διασχίσεις ουσιαστικά όλη την βόρεια Αφρική. :P Πως το έχεις κανονίσει , θα πας με κάποια αποστολή ?
Feb 27 2010 17:12
Photo

Tenshi → Glaurung

Αφρικη!!! Και συγκεκριμενα Μαροκο,Τυνησια, Αλγερια και Αιγυπτο!
Feb 27 2010 17:09
Photo

Glaurung → Tenshi

Καλά να περάσεις λοιπόν. Που θα πας αν επιτρέπετε ? :D
Feb 27 2010 17:01
Photo

Tenshi → Glaurung

Χεχε, ναι εχω εξετασει και καμηλα...πολυ ζορικο ζωο να πω την αληθεια. Κοιτα εκδρομουλα θα κανω στα Νοτια σε 4 μερες, αλλα εκτος Ελλαδος και για 1 μηνα. ;) O Αλμπινος σκαντζοχοιρος ειναι λευκος με ροζ μουσουδα!!! Ειναι τοσο γλυκο μωρε!!! :D
Feb 27 2010 16:57
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Τωρα πια ειμαι ολοκληρωμενη. Btw το μαθες? Θα βγει κι αλλο ΚΗ στην Ελλαδα. ΠΡΕΠΕΙ να το αρχισεις ρε. Θα καεις! Αμα θες τους τομους απο το 1ο μπορω να στους δανισω για λιγο. Αντε να ρθει ο 5ος μηνας....
Feb 27 2010 16:19