Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=372410#post372410[/url] sto dasein einai....ala einai apo to mesimeri vre si...den nomizo na iparxei provlim afou den einai to vradi......
Feb 28 2010 17:07
Photo

Mad_Hatteriristella

[QUOTE=iristella] Βτw i am not fangirling over him. :P [/QUOTE] Αστα αυτα, σε μενα μιλας το μεγαλυτερο fanboy του Pein εν ζωη :P Καλα αμα δε σου αρεσε ο παραλληλισμος με τον mercury [SPOILER] [IMG]http://i48.tinypic.com/daf10.jpg[/IMG] [/SPOILER] [SPOILER] [IMG]http://i50.tinypic.com/2ppydk6.jpg[/IMG] [/SPOILER] Also leave bon-chan alone too :)
Feb 28 2010 17:00
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Μου δεινεις λιγο link?? Αμα ειναι κι αυτο μακρια παλι δε νομιζω να με αφησει η μανα μου να ρθω. Damn it.....
Feb 28 2010 16:49
Photo

εεεε δεν 8α ερθεις στο καφε στις 20 μαρτιου?? ειναι απο το μεσημερι......
Feb 28 2010 16:46
Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Tελειες!!! Θελω να ρθω κι εγωωωωω..........Τ_Τ
Feb 28 2010 16:44
Photo

Vegetasmate → Zoro

ανεβασα στο φατσοβιβλιο και τις φωτο απο το παρτυ των ΛεΣιελ!!! εχεις πολυυυ πραμα να δεις.... ^_^
Feb 28 2010 16:39
Photo

τις ειδες?? πως σου φανηκαν??? ^_^
Feb 28 2010 16:38
Photo

crazyBoyMangaFun → shinigami94

oste eisai kai esu death note fun?
Feb 28 2010 16:34
Photo

Anyparktos → iristella

Thanx Ειρηνιω μου.Το θεμα ειναι οτι: α)Το Asklepios το ξεκινησα,δε μ'ενθουσιασε. β)Στο emerging ειμαι ηδη ongoing και επισης δε βγαινουν καινουργια Τ_Τ Kαμμενος ε? :\
Feb 28 2010 16:12
Photo

iristella → Anyparktos

Ηellooooooooooo. :3 Mιας και είδα ότι ενδιαφέρεσαι για medical manga έχω δύο τίτλους να σου συστήσω (τον ένα τον είπα και στο anime recommendations. Ο ένας είναι μια μικρή shonen σειρά με το όνομα Asklepios (και έχει και ιερά εξέταση μεσα) και είναι σε shonen γραμμές (όχι ηλίθιο πάντως). Το άλλο είναι το Emerging που είναι horror seinen σε φάση ταινίας καταστροφής που έχει όμως περισσότερο κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις (πχ οι επιπτώσεις στην κοινωνική δομή της ιαπωνίας σε περίπτωση επιδημίας). Hope you like them. :3
Feb 28 2010 15:26
Photo

Anelis → zade

ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΟΥ θα αρχίσει λιαν συντόμως μουσουνου είμαι συχνά και το signal εννοείτε ότι το είδα τη μέρα που βγήκε το torrent και ναι γούσταρα ανελέητα + vampire week, έχω μαζέψει 16 bloodsucking movies!!! fun to be had
Feb 28 2010 15:22
Photo

Serestrum → Anyparktos

καλα εδω γουσταρα στα πρωτα 15 κεφαλαια, φανταζομαι μετα! η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι λατρης των ongoing, λιωνω οσες ολοκληρωμενες σειρες εχω και μετα θα πιασω και οτι ongoing ενδιαφερον υπαρχει... υπομονη θελει! XD
Feb 28 2010 14:58
Photo

iristellaMad_Hatter

Koίτα αν ηταν σαν τον Freddy Mercury το naruto και ο ίδιος ο Sasuke θα είχε ανεβεί ίσα και με δύο ουρανοξυστες στην υπόληψη μου. Βτw i am not fangirling over him. :P Και ας τον αφήσουμε τον χριστιανό να αναπαυθεί εν ειρήνη. Μία με τους παραλληλισμούς με τον Sasuke μία με τους παραλληλισμούς με έναν τυχάρπαστο από το wan piss (που το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και στους δυο αρέσουν τα αγοράκια) θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του. Vid relevant [YOUTUBE]rY0WxgSXdEE[/YOUTUBE]
Feb 28 2010 14:56
Photo

Anyparktos → Serestrum

Καλα θα γουσταρεις ασχημα πιστευω...Βεβαια απο τη μια καλα κανεις και το πιανεις με ρεγουλα γιατι εχει και irregular schedule...Αυτη η αιωνια γκαντεμια με κηνυγαει στις σειρες που διαβαζω.
Feb 28 2010 14:54
Photo

Serestrum → Anyparktos

^^ no prob, ελπιζω να σου αρεσει! και το vinland saga ειναι επικα επικο... και ακομα δεν εχω διαβασει οσο εχει βγει...
Feb 28 2010 14:47