Community Status Updates
kelborn3 → Tsunade-sama
Που εισαι βρε Γιοτα.Χαθηκαμε εντελως...Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα στη δουλεια και στα προσωπικα:gotit:
Mar 12 2010 16:33
endless_inspiration → GhostPrince
απλά βαριέμαι να βλέπω.......
με τραβάει περισσότερο το manga.... καλά berserk τα σπάει το αγαπημένο μου(το έχω διαβάσει μέχρι εκεί που έχει βγεί) op είχα προσπαθήσει να δώ μου άρεσε πολύ αλλά έχει ατελείωτα επσ βαριεμαι........
τι akumetsu έχει το ίδο σκεπτικό με το death note
είναι ένα αγόρι που αποκτά κάποιες δυνάμεις(δεν ξέρω ακριβώς τι) και αποφασίζει να τιμωρήσει όλους τους κακούς(αθρώπους με εξουσία κυρίως που εκμεταλεύονται διαφόρους για να κερδίζουν χρήματα) τησ ιαπωνίας(σκοτώνοντάς τους) για να ''βασιλέψει'' η ειρήνη και η δικαιοσύνη στην ιαπωνία.....
βάβαια δεν έχω διαβάσει πολύ γιατί το άρχισα πρόσφατα.....
Mar 12 2010 15:20
GhostPrince → endless_inspiration
:kakaka:
pos kietc? =P αν και γω απο ανιμε....μονο one piece βλεπω κα8ε βδομαδα =P
και FMA brotherhood βασικα ;) apo manga berserk liwnw.....πριν κατι μερες το αρχισα και μεχι ποροσει :D και διαβαζω και τα OP kai Naruto κα8ε week ....τεσπα...υμμ...το akumetsu με τι εχει να κανει? ^^:hiding_something:
Mar 12 2010 15:12
βαρκελώνη??????? θέλω κ εγώωωω........
τέσπα.....
από anime έχω να δώ 1,5 χρόνο μην σου πώ και 2...
από manga Μια χαρούλα... τώρα διαβάζω το akumetsu ενώ κάθε βδομάδα συνεχίζω το naruto,bleach k bakuman... αυτά
Mar 12 2010 15:03
Ναι.....και κοντεβει κιολας -__-....χαχα..τεσπα ναι μας ειχανε παει Βαρκελόνη...5 μερες(που γαμισε) ....πριν κλισει τo schooll....οποτε πηγε καπακι με τα Xmas XD
anyway....εγω περιβαλοντικη δν ειμαι....και mlkia μου γιατι αν ημουν 8α πηγενα και 3ημερη φετος....:\ XD tespa....τι αλα εσυ?
btw απο ανιμε - Manga πος τα πας? =)
Mar 12 2010 14:59
πριν?χμμμ
εγώ πάω με την ομάδα περιβαλλοντικής στην καστοριά.... του χρόνου 5ήμερη ¨...
εσύ δίνεις φέτος ε? καλό κουράγιο.....
Mar 12 2010 14:53
Ναι ..ασε :P
....ε εμας μας την κανανε πριν τα χριστουγεννα τη 5ημερη ^^
τεσπα ....=που σας πανε εσας? ^^
Mar 12 2010 14:48
πωπω χάλια να ξυπνάς τζάμπα......
τέσπα... εγώ καλά είμαι την άλλη βδομάδα πάω 4ήμερη... μια χαρά :P
Mar 12 2010 14:43
Nekyia → Stefi-chan
=D ohai tharrr stranger *glomps* είσαι το δεύτερο εναλλακτικό προφίλ για σπαμάρισμα lol
Mar 12 2010 00:35
GhostPrince → Stefi-chan
xaxa....τον brook μου 8ιμησε αυτο με τα panties.....LOL XD
pados polu kalo m akougete....8a tou rixw mia matia....argotera vevea gt twra liwnw sto berserk(manga) ..xtes arxisa kai exw liosei.....xaxaxax =)
Mar 11 2010 23:08
χαχα....ναι ασε....ξυπνησα προι προι και μασ διωχανε ...χαχ....μονο ο διευ8υντης και 2 κα8ηγητες ειχανε παει....λ0λ.......XD
tespa....mia xara htane shmera.....ala avrio exw 7oro gmt XD
anyway ti leei esy?
Mar 11 2010 23:05
Scorpion → Zoro
Θα αργησεις να το ξαναδεις αλλα οταν ξαναεμφανιστει θα λυθουν αρκετες αποριες σου,βασικα δεν προκειται να στις λυσει ο ιδιος ο ηρωας αλλα η πλοκη του arc θα καταλαβεις οταν φτασεις Btw δεν ξερω αν ειδες το τελευταιο επ που βγηκε μπαινουμε σε Phantom Lord arc
Mar 11 2010 22:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed