Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nekyia → Stefi-chan

χαχα ναιι θυμάμαι *bows* Καλά βρε, εσύ; Κρίμα που δεν είχες έρθει στο προηγούμενο meeting, ήταν το πρώτο μου heh :ureshii: Kαι ωραίο το φόρουμ. Όχι ότι θα ποστάρω, έτσι γράφτηκα για να σπαμάρω προφίλς hmpf :hehehe:
Mar 13 2010 01:25
Photo

nancy_neko → Zoro

sorry power of habbit XD (opa n to pali :P) eeeem,giafto egw krazw tn kishimoto...t new chapter edometa3y itan vareto oso dn paei o naruto kanei lecture stn sasuke...:P i sakura dn leei tpta,opws ute k o kakashi(pu EPITELUS vgike ap t kage bushin) XD niax,vareto exi ginei t naruto XD
Mar 13 2010 01:19
Photo

GhostPrince → endless_inspiration

ααα nice.....8α το αρχισω σιγουρα τοτε....τετια manga δεν τα αφινεις etc XD
Mar 13 2010 01:02
Photo

Mad_Hatteriristella

[SPOILER] [IMG]http://i39.tinypic.com/10ehfyx.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Mar 13 2010 00:55
Photo

ichigo13 → Loke

Xaxaxa για να δω τι παίζει και σε ποια σχολή είσαι :P. Γενικά ρε γαμώτο ενώ το Ηράκλειο έχει κάτι λίγους animαδες, σχεδόν όλοι δεν είναι γραμμένοι στο anime.gr, δεν το γνωρίζουν καν. Μην μου πεις ότι είσαι κι εσύ csdas :P??
Mar 13 2010 00:50
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Oi, what happened και σε χάσαμε εντελώς, εκεί που ήσουν απ' τις πιο συχνές εδώ; :P Τελείωσα το FT btw, τσέκαρε το thread όποτε θες για εντυπώσεις.
Mar 13 2010 00:18
Photo

Zoro → nancy_neko

Ναι, ο Pein έκανε το τελικό mass rez στο τέλος (για έναν από τους πιο ηλίθιους λόγους σε shonen). Κι εμένα μου είχαν αρέσει όλοι αυτοί οι secondary χαρακτήρες που λες και γι' αυτό σπάστηκα κι εγώ, τους ξέχασε εντελώς αυτούς για να μας δείχνει τους πρωταγωνιστές να κυνηγιούνται ξανά και ξανά (να, τώρα τι νομίζεις ότι θα γίνει, θα απομακρύνει ο Madara τον Sasuke, power up o Naruto και πάλι τα ίδια :wet2:), είναι μονότονο. Η μάχη με την Chiyo όντως από τις πολύ καλές της σειράς, αν και αγαπημένη μου παραμένει αυτή με τον Itachi, από τις καλύτερες της σειράς για μένα και που ο Kishi έδωσε τα όλα του πιστεύω. Ικανοποίησε την fanboyness μου, δεν περίμενα κάτι τόσο καλό. :respect: Yup, αν μετρήσεις you have like... ένα XD σχεδόν για κάθε πρόταση!! :hahaha:
Mar 13 2010 00:11
Photo

Stefi-chan → Nekyia

Hai thaaar~ *blue haired weirdo from cosplay here* Ti kaneis? :3
Mar 13 2010 00:06
Photo

Phantom Duck → Radagast

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Ρε άνθρωπε, μην κρίνεις κάτι αν δεν το έχεις δει, τουλάχιστον για μια αποδεδειγμένη και αποδεκτή από ΟΛΟΥΣ όσους την έχουν δει, καλή σειρά. Legend Of The Galactic Heroes δεν είναι, αλλά από την άλλη ποια άλλη σειρά το φτάνει ? ;) Το Zeta Gundam είναι αριστούργημα στον δικό του τομέα, και σίγουρα μια σειρά που αξίζει να δουν όλοι. Τα Gundam δεν είναι τα average mecha shonen anime που παράγει η Ιαπωνία, ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ο τομέας της πολιτικής και η πλευρά των αντίπαλων στρατοπέδων που δεν δείχνει καλούς και κακούς αλλά την ψυχολογία και των δύο (ή πολλές φορές περισσότερων) παρατάξεων .Γι' αυτό και άλλωστε έχουν τεράστιο και αμείωτο fanbase εδώ και 30 χρόνια. Btw το 8th MS Team μάλλον δεν θα σου αρέσει αν δεν έχεις δει την πρώτη σειρά Gundam, επειδή θα έχεις κενά στην ιστορία. Πάντως γνωρίζοντας τα γούστα σου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις Mobile Suit Gundam και στη συνέχεια το Zeta Gundam. Θα με θυμηθείς αρκεί να μην τα δεις προκατειλημμένος. [/SIZE][/FONT]
Mar 13 2010 00:05
Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

ela re su ti ginetai??sorry pou exw toso kairo na apantisw eixa kanei mia blakeia sto profile mou kai dn mporousa na dw ta munhmata...kai etsi ta paratisa afou mou ta espasa ta neura...Maaalista piges agglia tuxaireeee...!!e kapoia stigmh tha paw mia mera otan kai opote exoume lefta!! Ti alla nea?? Egw sunexizw spoudes ton maio teleiwnw meta diakopoules kai apo speptembrh doulitsa me to kalo!
Mar 13 2010 00:04
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Heh, ναι όντως είναι σαν τον Brook ακούγετε XD Hmm, το έχω ακούσει το Berserk, αν είναι τόσο καλό να το αρχίσω :D
Mar 13 2010 00:03
Photo

Zoro → Scorpion

Το τελείωσα σήμερα τελικά (τσέκαρε στο thread αν θες να δεις απόψεις). Να σου πω απλά ότι σχεδίαζα να το διαβάζω σιγά σιγά για να το αφομοιώσω πιο πολύ, αλλά σαν έφτασα το arc του Luxus δεν άντεξα και το πιασα όλο μαζί. :P Βέβαια θα ξαναδιαβάσω άλλη μια τα σημεία που πέρασα πιο γρήγορα, αλλά ήδη έχει μπει στα faves μου για μεγάλο shonen. :D Το anime το έχω αφήσει προς το παρόν, αλλά είδα στο thread που βρισκόμαστε. Ελπίζω να του κάνουν καλή δουλειά γιατί πρόκειται για το πρώτο cool arc.
Mar 13 2010 00:01
Photo

Zoro → Anelis

Καλά δεν εννοούσα ότι στην αρχή είναι μάπα, έχουν πάντα την φάση τους/αστεία (αν σου αρέσει το είδος :D) μέχρι να γνωρίσεις τους χαρακτήρες, απλώς συνήθως πιο κει απογειώνονται σε σημεία που δεν πολυθυμίζουν την χαλαρή shonen σειρά που ξεκίνησες αρχικά. Περί ορέξεως... :p
Mar 12 2010 23:52
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler][URL=http://img411.imageshack.us/i/1268002815610.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3770/1268002815610.jpg[/IMG][/URL][/spoiler]
Mar 12 2010 23:30
Photo

iristellaMad_Hatter

[URL=http://img341.imageshack.us/i/1268259655268.gif/][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/4300/1268259655268.gif[/IMG][/URL]
Mar 12 2010 23:29