Jump to content

Community Status Updates

Photo

Strange Loop → Kenny

funny story: Σου έστειλα πριν απο πολύ καιρό (πολυ όμως) friend request ( we share same opinion about politics and religion) αλλα ποτε δεν απαντησες , και σήμερα το μεσημέρι κοιτούσα την friend list μου και ειδα οτι εκρεμμούσε το request και λεω μάλλον δε θα απαντήσει ποτε και την έσβησα, μετά απο λίγο έστειλες εσύ..xD
Mar 11 2010 17:20
Photo

Strange Loop → mono

Same here.. Internet is for fun, αλλά μερικές φορές μέρικα ποστς με ερεθίζουν να απαντησω, δε κρατιέμαι..xD CU around the forum cool mono....
Mar 11 2010 17:08
Photo

mono → Strange Loop

:blush2: Επειδή φουντώνω εύκολα προσπαθώ να μην ποστάρω στα επίμαχα threads αλλά καμιά φορά δεν κρατιέμαι :P Χαίρομαι πάντως να συναντάω κόσμο που δεν του έχει φάει το μυαλό η μ@λακία, είναι σπάνιο φαινόμενο :hihi2:
Mar 11 2010 16:49
Photo

Kenny → QueenofHearts

Άπειρο respect για τα posts σου στο thread για τους μετανάστες.
Mar 11 2010 16:46
Photo

Strange Loop → mono

thnx for adding.. Mου αρέσουν οι απόψεις σου....you are a cool girl sweetie...xD
Mar 11 2010 16:40
Photo

mono → Strange Loop

thnx for the request :P I loled at your post XD
Mar 11 2010 16:33
Photo

Anelis → Ptomahawk

ναι ναι το site αυτό τα σπάει, και τα λινκς σου επίσης! τα άνοιξα και κάθομαι και καίγομαι τώρα, πάνω που έλεγα να διαβάσω! XD
Mar 11 2010 16:29
Photo

iris 生活 kurosaki → didimakia

ναι καλεε το ειδαα ΄π
Mar 11 2010 16:07
Photo

IreneTheCardcaptor → spartankid

χιχιχιχι! Ευχαριστώ! Αμα θες να με ακούσεις να τραγουδάω, μπες στο profile μ εδώ στο anime.gr και πάτα εκεί που λέει βίντεο, να ακούσεις ένα Γιαπωνέζικο που τραγουδάω ακαπέλα! (I know, είμαι ψώνιο, τι να κάνουμε!! xD)
Mar 11 2010 15:54
Photo

didimakia → iris 生活 kurosaki

Efthymis απο facebook εδω...^^ σε εστειλα request...
Mar 11 2010 15:31
Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Κατεβασε απο aero τα πρωτα 9,απο aoi 10-13 και το τελευταιο απο dekiagari.Λιγο μπερδεμα αλλα το αξιζει πιστεψε με, Τι αλλα βλεπεις εσυ βασικα lately?
Mar 11 2010 15:19
Photo

Zem@c → Pirate Luffy

ti ennoeis me auto: Nami can feel weather but Akainu can feel Nami. ???
Mar 11 2010 15:02
Photo

DevilMayCry → Scorpion

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Ευχαριστω πολυ ειναι το ονομα απο το αγαπημενο μου παιχνιδι :hihi2: .... Εσυ τι παιχνιδια παιζεις ??? [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Mar 11 2010 14:58
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Ακριβώς. Στο επόμενο κανονίζει τον Φράουλα (ή αυτός ή ο Gin) και τελειώνει το παραμύθι. Να διορθώσω μόνο : Aizen vs Soul Society & Vizards [B]2-0[/B]. Aς μην ξεχνάμε πόσο τους ξεγέλασε όλους σαν βλάκες πίσω στην Soul Society Arc αλλά και πιο πριν με τους Vizards.
Mar 11 2010 14:52
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE]Χωσου Aizen και πηδα τους παντες.[/QUOTE] Πες τα ! Πεεεεεες τα ! "Τσαλακώθηκε" λίγο ο AIZEN και όλοι έπεσαν πάνω του. Εγώ βλέπω όμως : Aizen vs Soul Society & Vizards [B]1-0 [/B]:canthelp:
Mar 11 2010 14:30