Community Status Updates
minuu → Zoro
οχι ρε το πειραμα [das experiment] κ τ κυμα [die welle].οχι νταξει μου χουνε πει γ τ κουρδιστο πορτοκαλι κ πιστευω πσ δν 8α εχω προβλημα!αληθεια αν επιτρεπεται πως σ λενε?
Mar 23 2010 15:58
iristella → croco~boy
Όπως σου είπα και πριν το ανέφερα και λογικά περιμένουμε κάποιον από τους admin να πραγματοποιήσει την αλλαγή. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ^^ Θα γίνει αυτόματα.τώρα το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζω.
Mar 23 2010 15:58
Serperoth → Erisadesu
(Κάτι έχω ακούσει, είναι στα υπ'όψιν:) )
ANIKI!!! WHY DID HE HAVE TO DIE! MY BIG BROTHER!!! ANIKIIII!!! *drama*
Στην κατάστασή μου, ούτε σεχ έχουμε, ούτε υποκατάστατα. Απλά ζάχαρη να πάει κάτω το φαρμάκι που λέει ο λόγος...^^
Ειρωνικά δεν αγγίζω καφέ. Απλά τσάι χτυπάω αλύπητα τουλάχιστον once per day.
Mar 23 2010 15:57
croco~boy → iristella
Σχετικα με αυτο που σε ρωτησα εχεις νεα;;; Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα ετσι ειναι αυτα χαχα!!
Mar 23 2010 15:54
Erisadesu → Serperoth
ο μεγάλος αδελφός πέθανε....
όλα είναι μια συνωμοσία της ΕΡΤ (δες.welcome to NHK)
η μεγάλη ποσότητα ζάχαρης δεν είναι υποκατάστατο του σεξ.
το σεξ είναι υποκατάστατο της μεγάλης ποσότητας ζάχαρης...
κόψε τον καφέ θα νιώσεις καλύτερα.
Mar 23 2010 15:50
Serperoth → Erisadesu
Μα αυτό είναι το θέμα. Οι άλλοι ΞΕΡΟΥΝ που μένω! Ενώ εδώ...
Οι άλλοι θα είχαν καλέσει ήδη τους άντρες με τα λευκά. Οι άλλοι με παρακολουθούν σας λέω! Έχουν βάλει κοριούς, κάμερες στο σπίτι μου! Είνα όλα μια συνομωσία! Οι Illuminati, μετά την 11η Σεπτεμβρίου έχουν κάνει συμμαχία με τις κυβερνήσεις για να κατακτήσουν τον κόσμο! Ο Μεγάλος Αδελφός μας παρακολουθεί ΟΛΟΥΣ!!!
Πλάκα πλάκα με αυτά που γράφω, θα έπρεπε ήδη να είχατε καλέσει κάποιον...
Κατηγορώ την μεγάλη ποσότητα ζάχαρης που καταναλώνω καθημερινά.
Mar 23 2010 15:48
Zoro → minuu
Το πείραμα; Το κύμα; Το πείραμα του κύμα; :P
Αν μιλάς για το das experiment πάντως, το γερμανικό με τους ανθρώπους που κλείδωσαν σε φυλακή για πείραμα, το έχω δει, ωραία ταινία.
Το κουρδιστό πορτοκάλι ναι, το έχω δει επίσης, αλλά αν δεν έχεις ήδη πειραματιστεί σε αρκετά ψαγμένες ταινίες δεν το βλέπω να σου πολυαρέσει... έχει αρκετή βια και nudity και η ιστορία υποτίθεται πως σου περνάει ένα νόημα πίσω απ' όλα αυτά... δες το αν θες, απλά να είσαι προετοιμασμένη. :)
Mar 23 2010 15:45
Zoro → Robin-Chwan
Α δλδ σπίτι σου δεν είχες ποτέ net (δικό σου); Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσεις την μεγάλη χάρη από γονείς; :P
Από το top5 σου μόνο το OP έχω διαβάσει/δει btw, αν και έχω υπόψιν όλες τις σειρές εκεί μέσα και 2 τους είναι στις πολύ επόμενες (fma, 20th).
Ναι κοίτα εμένα δεν μου άρεσε η οπτική που έδινε το παλιό name στα posts, για "μόστρα" σε όλο το forum δλδ... μετά ένας άλλος λόγος που τόσον καιρό δεν το άλλαζα ήταν και ότι με είχαν μάθει έτσι όλοι πια όσοι συζητάω εδώ. Οπότε μην σε ανησυχεί, μπορείς ακόμη να με φωνάζεις όπως πριν. :)
Ω, τα άλλα 2 προτιμώ να μην τα πω εδώ δημοσίως, θα σου τα αποκαλύψω κάποια στιγμή με pm ή όταν σε κάνω add msn (εκεί μείναμε ακόμη, να δω πότε θα προλάβω να μπω :beaten:).
Πάντως το Luxus 1) δεν μου άρεσε τρομερά σαν ηχηρότητα (άσε που προφέρεται Laxus κανονικά, ακόμα πιο μπέρδεμα) και 2) δεν μου αρέσει να παίρνω εντελώς name από άλλους χαρακτήρες γενικά (μην βλέπεις με το Zoro, ήταν πρώτη απόπειρα) και προτιμάω να βάζω και μια πινελιά από κάτι που με αφορά. Στο συγκεκριμένο έχει μέσα και ένα κομμάτι του ονόματός μου, το Lex. ;)
Mar 23 2010 15:39
mono → Erisadesu
λολ μαρή στείλαμε ταυτόχρονα vm :P
Δεν ξέρω ρε συ κάτι τη βάρεσε στο κεφάλι και σατανίστηκε με την πάρτη μου
Mar 23 2010 15:33
minuu → Zoro
α ωραια!εγω γενικα δν βλεπω πολλες ταινιες.εχω δει καποια saw[τουλαχιτον εκει υπαρχει μια αιτιολογια σ σχεση μ παρομοιες ταινιες]εχω δει κ καποιες αλλες οπως τ πειραμα τ κυμα .κ θελω ν δω κ τ κουρδιστο πορτοκαλι αμα τ ξερεις!
Mar 23 2010 15:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed